Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

U disneyovských sequelů většinou platí, že čím více pokračování, tím více celková kvalita filmu upadá. Závěrečnému dílu z trilogie o Aladinovi však musím vzdát hold. Kolik toho dokázali podělat u Jafarova návratu, tady zase všechno dokázali dát zpátky do kupy. Děj šlape vcelku dobře a animace se na rozdíl od druhého dílu více přiblížila úžasné jedničce. Džinovy neustálé komediální výstupy narážející snad na všechny ostatní disneyovky tu šlapou jak na běžícím páse. Slušně u mě zafungovala poutavá dějová linka, kdy se Aladin shledává se svým otcem a zároveň váhá, jestli mu po tom, co opustil svou rodinu, má dát ještě šanci a pustit ho do svého života. Princezna Jasmína mi tu sice trošku připomíná Kylie Jenner, když si vyplnila rty lip fillery, ale proč ne, když už tu Džin imituje Ramba a přitom žije v době Osmanské říše, i princezna má právo být nadčasová, ne? Za mě silné **** ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tretí diel Aladdina už nie je takou nemastnou, neslanou pochutinou ako jeho predchodca, hoc aj ten bol pozerateľný. The King Of Thieves rozpráva zmysluplnejší príbeh a vďaka skvelému dabingu Robina Williamsa sú aj niektoré Džinové vtipy sviežejšie a vtipnejšie. Lenže hoc po príbehovej stránke filmu nemám čo vytknúť, musím priznať, že som nebol z tohoto dobrodružstva ani spolovice tak nadšený ako z úchvatnej jednotky. Neviem či za to môže abscencia Menkenovej hudby, ale pri pozeraní tohto filmu som sa naozaj miestami nudil. Nechcem vyslovene tvrdiť, že je to zlý film. Jeho problémom, ale je, že si na ňom Disney nedal veľmi záležať, čo sa odráža aj v animácií. Rozhodne by si takáto ikona zaslúžila lepší prístup. pevné tri hviezdy. ()

Reklama

liberita 

všechny recenze uživatele

Pre mňa historicky výnimočný prípad pokračovania disneyovky, ktorý sa mi páčil viac než prvý diel. Tentokrát sa inšpiroval rovnako známym príbehom Tisíc a jednej noci a síce Alibabom a 40 zbojníkmi. Džin je ešte vtipnejší než predtým a myslím, že Robin Williams by mal zo svojej slovenskej verzie radosť. Piesne aj celý dej sú zaujímavejšie a pútavejšie. Farebnosťou animácie ale stále zaostáva za svojimi kolegami. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Završení trilogie. No vida! Třetí díl překvapil. Na první díl samozřejmě nemá, ale je o parník lepší, než ten druhý a kvalitou se tomu prvnímu i docela blíží. Písničky jsou zase super, děj je dostatečně zábavný a zajímavý a Džin je pořád totální pán. Jak mi bylo ve dvojce úplně volné, co se tam děje, tady mně děj fakt zajímal. Je to prostě funkční a odsýpající. Tohle je to správné pokračování Aladina se vším všudy, co ke správně Disneyovce patří. Povedená záležitost. 75%. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Když je potřeba něco vydělat, je skvělé mít možnost vsadit na jistotu. Jasmína, Aladin a létající koberec takovými jistotami jsou. "Maminko, otřes se!", a maminka ještě před skončením pohádky hledá, zda a kde by se dalo koupit DVD. Film sám není žádná revoluce, ale v neděli jsem to byla já, kdo kvůli němu vstával dřív, aby včas vytáhl z pelíšků cílové diváky. Takže objektivní a přes baby filtr nahlížené hodnocení filmu se liší o několik hvězd. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Píšeň "Arabská noc" od Alana Menkena a Howarda Ashmana byla původně napsána a nahrána pro první film s Aladdinem. (LaserJet)
  • Slon, který přeruší souboj Aladdina a jeho otce na svatbě, má nejprve tmavě modrý přehoz, poté tmavě červený, světle červený, fialový a nakonec zase tmavě modrý. (LaserJet)
  • Ve scéně, kdy se Cassim setká se Sultánem, Sultán má béžový oblek s modrým perem. To se v jednom záběru změní na zlatý oblek s fialovým perem a zase zpátky. (LaserJet)

Reklama

Reklama