Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od tragických událostí ve Woodsboro uplynuly dva roky. Sidney Prescottová a Randy Meeks, nyní studenti Windsor College, se pokoušejí dát si své životy do pořádku. Cotton Weary je na svobodě a snaží se ze svého nešťastného uvěznění profitovat. Gale Weathersová napsala bestseller Woodsborské vraždy, který se stal předlohou pro film Bodnutí s Tori Spellingovou v hlavní roli Sidney. S blížící se premiérou filmu začíná koloběh smrti nanovo. Dewey Riley okamžitě přilétá z městečka Woodsboro, aby se pokusil ochránit Sidney, svou "náhradní sestru". V tomto pokračování slavného hororu z roku 1997 se však zužuje okruh podezřelých pouze s narůstajícím počtem mrtvol! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (368)

PROROK14 

všechny recenze uživatele

70% Dobré pokračovanie zaujímavej prvej časti. Coxová je krásna, na príbehu sa mi páčilo to, že až do konca vlastne nemáte tušenia kto to je. Mal som tam vytipovaných pár ksichtov ale že to bude ....... som fakt netušil. Ono je to zatiaľ v pohode hororovo/vyvražďovacia séria, ktorú si vážim. Je to oveľa lepšie ako údajná "klasická" pre mňa sračkoidná séria s tým idiotom Freddym. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Achjo, tohle bylo ze začátku tak moc sakra dobrý, ale ten konec byl slabej. Celá ta scéna ve školním divadle se minulý vyvražďovací party ani zdaleka nevyrovnává a konec, kdy umře naprostá většina postav je důležitá část filmu. Jinak vraždy ze začátků a první polovina filmu jsou pecka, to kino mě naprosto dostalo. Ale nevím, možná nemuseli v prvním dílu zabíjet vrah. I když to by taky byla kravina, myslím, že je těžký natočit tomuhle pokračování a zhostili se toho dobře. Prostě to bylo nastavovaný, ale ne špatný. Slušný gore a docela sranda, což mi přijde fajn. Jen je trapný, jak to ty tři vždycky přežijou. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Už si niekedy cítil, ako nôž prejde mäsom a narazí na kosť?“ Výnimočná tínedžerská vyvražďovačka, ktorá sa nielenže vyrovná geniálnej jednotke, ale v mojich očiach ju prekonáva. Najväčší podiel na tom má návrat všetkých starých známych (od preživších postáv až po režiséra, scenáristu, kameramana a rovnakých producentov) a mimoriadne vydarený scenár Kevina Williamsona. Ten inteligentne pracuje s hororovým žánrom a niekedy neviete, či sa máte smiať, kričať od hrôzy alebo si z vás len robí srandu. Výborné herecké obsadenie (boduje predovšetkým Jamie Kennedy ako kultový žánrový poradca Randy Meeks, ale všetci sú na jednotku, samozrejme v čele s krásnou Neve Campbell), skvelé scény (Tp Gun v školskej jedálni, masakra homosexuálnych policajtov, "Kasandra"), brutálne dialógy ("Aký je tvoj najobľúbenejší horor?" - "Showgirls.") a hlášky („Horor je pre posratých belochov.“), drsné vyvražďovacie scény a skvelá práca s preživšími postavami, ktoré sa vyvinuli iným (prekvapivým) smerom. Plus šokujúce záverečné odhalenie. Kino Považan NMnV 1999 ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Po 20 letech jsem si to v rámci vzpomínání, splašil na zkouknutí a musím prohlásiti, že to stále výborně funguje a dokazuje mi to, že 2 a 4 jsou the best. Byť 4 stále jasně vede. Ale i 2 je pořád na vysoké úrovni a ne, nedíval jsem se na to kvůli nostalgii apod. Ale i proto, že jsem úplně zapoměl vraha/vrahy, díky čemuž bylo opětovné odhalení, hl. toho zásadního z nich, překvapivé. Což nikterak nesnižuje celkovou qualitu filmu. Opět jsem miloval společné scény Deweyho a Gale a vzpoměl si, že díky tomuto filmu (který jsme s kdysi s kamarádem z učňáku, tenkráte viděli tak trochu omylem, neb jsme původně šli na něco jiného, ale už nevím na co) jsem začal pravidelně sledovati jistý sitcom s Courteney Coxovou, který v té době, u nás v podstatě začínal a ještě nikdo netušil, co to bude za šlágr.;-) Při zpětné znalosti několika herců, jsem s potutelným úsměfem odškrtával Quinna Malloryho ze Sliders, Petea Moorea z Dreamcatcher či Brendu Batesovou, která bude o rok později krásně šílená v Urban Legend.;) A i po těch letech mi vadí smrt velkého sympaťáka a filmového maniaka Randyho. A za ty debilní kecy té uvědomělé  černošky co čte Cosmopolitan v úvodu (její amant byl v poho) v podání Jady P.Smithové, byl ji oddělal velmi záhy i já. V podstatě 4.5 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ani jednicka nebyla zadnej extra horor a dvojka v podstate kopiruje zajetej princip. Opet vicemene sympaticky herci komentujou deni a zde se navic obcas chovaj docela nelogicky, opet tu je par povedenejch vrazd a opet tu je slusna hudba. Problem je v tom, ze to samy uz bylo k videni v prvnim dile v lepsi verzi. Sice nekdo ve filmu rika pravidla dvojek - promakanejsi vrazdy a vic krve, ale me spis prislo, ze tu je vseho min. A zaverecna pointa byla dost debilni. Navic je celej film zbytecne dlouhej a opet sem si spis vybavoval Scary Movie. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (56)

  • Kameraman Joel má stejné příjmení jako Galein (Courteney Cox) předchozí kameraman Kenny. Obě příjmení jsou Jones. (lyukassza)

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama