Reklama

Reklama

Invaze

(seriál)
Drama / Sci-Fi / Mysteriózní / Horor
USA, (2005–2006), 15 h 10 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Shaun Cassidy

Hrají:

William Fichtner, Eddie Cibrian, Lisa Sheridan, Kari Matchett, Tyler Labine, Evan Peters, Alexis Dziena, Ariel Gade, Nathan Baesel, Aisha Hinds (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Lidé po staletí hledají ve vesmíru známky inteligentního života, ale marně. Jenomže co když vysvětlení spočívá v tom, že mimozemšťané už tady jsou – mezi námi lidmi? A co když všechny přírodní katastrofy, které zažíváme, jsou jen zástěrkou určenou k zamaskování něčeho mnohem hrozivějšího? Obětavý strážce amerického národního parku Russell Varon, který byl vždycky skeptický vůči paranoidním konspiračním teoriím svého nevyzpytatelného švagra Dava, možná bude muset své názory přehodnotit – v jejich komunitě začne totiž docházet k řadě bizarních událostí. I když jeho dcerka Rose tvrdí, že viděla stovky světel letících během bouře směrem k vodě, Russell její tvrzení zpočátku nebere v úvahu – dokud nezačne mít podezření, že se s jeho bývalou ženou Mariel děje něco velmi divného. Ráno po bouři je totiž nalezena nahá ve vodě a vůbec si nevzpomíná, co se stalo předešlou noc. Zatímco se malé městečko Everglades v okrese Homestead na Floridě usilovně snaží o svou rekonstrukci, šerif Tom Underlay, nynější Marielin manžel, podezíravě nařizuje uzavřít celou oblast do karantény. Russell začíná podivné události vyšetřovat a nevědomky zahajuje boj o přežití své rodiny, své komunity a v konečném důsledku zřejmě i lidské rasy… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

S 'LOST' se to neda srovnavat - to byla fantasmagorie na entou, kde se prolinala halucinace se scifi, sny a realitou. Tohle se drzelo pevneho scifi bodu a o to vic to bylo uzasnejsi, ze tam nebehali zelenaci s antenkama, ale porad 'lidi'. Sceny z nasilneho vhazovani osob do vody - to bylo neco uzasneho a velmi silneho - jista verze koncentraku treba jeste tohoto stoleti nebo generace po nas... Kdo vi? :)

JeremyCZ

JeremyCZ (hodnocení, recenze)

cariada má naprostou pravdu! Když už nechtějí pokračovat tak snad můžou udělat nějaký dvojdíl s řádným ukončením! Takhle je to vážně vopruz :(  Na Invazi jsem se díval a časem se zžil s postavama ..pěkně to gradovalo a pak konec ..a další série se nekoná .. uf Fakt škoda

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

další nedokončený seriál, po "V" a Přežít další skvost , který skončil nejlepším. Hlavně poslední třetina dílů má neskutečnou atmosféru. Když už nechtějí pokračovat, tak mají aspoň dát tvůrcům šanci to nák ukončit třeba ve dvou či třech dílech.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

-Dawe-:  souhlasím, já to viděl v průběhu posledního měsíce a taky mě to docela mrzí ... ikdyž nejlepší byly pro mě ty první díly, kdy to bylo samá záhada a moc jsme o tom nevěděli :), ten konec mě docela štve, ikdyž alespoň některý věci uzavřeli :)

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Já viděl asi před šesti lety prvních 5 dílů ... teď jsem se podíval znova a musím říct že je to vynikající seriál... ach jo 2.série mohla být výborná :(.

ArNEtis

ArNEtis (hodnocení, recenze)

Myslím že je veliká škoda že druha serie nebyla natočena, serial měl velký potencial..
Jáako velký fanoušek po každem shlednuti sem naštvanější a naštvanější  na tak otevřený konec..

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Bohužel sledovanost byla nízká, protože to nemělo takovou reklamu jako ostatní seriály.
Já se o tomhle skvostu dověděl náhodou. Říkal jsem si - Podívám na první díl a uvidím. A chytlo mě to.
Udělat tomu reklamu jako mají Heroes, LOST nebo Dr. House, tak by se ta druhá sezóna natočila. :(

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

No otevřený konec jim nevyčítám. Tvůrci počítali s pokračováním, bohužel nebyla sledovanost, tak seriál zůstal otevřený.

jprmusic

jprmusic (hodnocení, recenze)

Tenhle seriál bych s LOST nesrovnával - hlavně proto, že je to přeci jen téměř čistokrevná sci-fi. Nicméně určitě je to jeden z nejlepších seriálů vůbec. Hvězdička dolů za otevřený konec a moje zklamání vzhledem k tomu, že jsem se nedozvěděl, jak je to vlastně s tím šerifem......

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Správně, druhá se nikdy nenatočila a asi ani nenatočí. Důvod - nízka sledovanost v USA. Průměr sledovanosti na jeden díl byl 10 mil. diváků.

coudy187

coudy187 (hodnocení, recenze)

Pamatuju si to dobře, že první série skončila otevřená a druhá se ani netočila?

Katarine

Katarine (hodnocení, recenze)

Nevím, co všichni máte...tenhle seriál je mnohem lepší než nějací LOST. To, že nebyly natočeny další série mě taky nemrzí, protože tak je to dneska s každým seríálem a příjde mi až trapné dotáčení miliónu nových řad k okoukaným seriálům. Tohle bylo náhodou utnuté velmi zajímavě, že člověka velmi láká vidět co bude dál...a možná proto si u mě získal takovou oblíbenost.

elennas

elennas (hodnocení, recenze)

zase to išlo na prime a ja som zase nevidela poslednú časť. asi je to osud. do čerta s osudom.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Možná právě na tom tento seriál v USA ztroskotal. Škoda.

Stardream

Stardream (hodnocení, recenze)

Je mi to jasny no. Bohuzel to pro me roztahli az moc a nezajimave. Oproti treba LOST, kde cloveka donuti se podivat na ty dalsi dily, mi tady ta motivace chybi. Coz neznamena ze nemuze jit o lepsi serial...

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Začátek slouží spíše k představení hlavních hrdinů, jejich konfliktů atd.. Aby si k nim lidé vytvořili nějáký vztah a pak s nima prožívali tu zábavnější část seriálu. :-)

Stardream

Stardream (hodnocení, recenze)

Kdyby nebyl ten zacatek tak zbytecne roztahany a nudny mozna by si me serial ziskal, nevim... sledovat x dilu nejaky svetlo ve vode me proste nechytlo.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Santek:Škoda , že to samé co ty udělali diváci v USA , kdyby ne , mohli jsme se dnes dívat na třetí sezónu :)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tak prima to od minulého týdne vysílá znova každý večer 23:00 v neděli. Jen nechápu proč, když to vůbec není zakončené a je to useknutá serie. Já když jsem se dověděl, že to nebude pokračovat, přestal jsem sena to dívat od 10 dílu.

alyjen

alyjen (hodnocení, recenze)

Další z řady kvalitních amerických seriálů "nové vlny". Jen škoda, že skončil už po první sérii.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Tenhle tip filmů,nebo seriálů prostě miluju,tudiž pro mě nebylo překvapení,že jsem každý díl doslova hltal.Jediné co se dá vytknout byl ten konec,který si nechal dokořán pootevřené VRATA k pokračování,bohužél se ale zatím žádné nekoná.

elennas

elennas (hodnocení, recenze)

Tak ma to štve. Pozerala som to celé leto na Prime a na poslednú časť som úplne zabudla.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Seriál bol na dobro zrušený kvôli maléj sledovanosti,William Fichtner to hovoril v jednom rozhovore kde bola hlavná téma Prison Break

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

pokud nekdo bude mít informace o druhé sérii necht se sem do diskuzáku prosím ozve...ten seriál si pokračování rozhodně zaslouží !!!

Brak

Brak (hodnocení, recenze)

Videl som už všetky dieli a môžem pokojne zhodnotiť, že je to veľmi dobrý a kvalitný serial. V každom dieli sa stále niečo deje...stále je tam cítiť napätie. Takže by som povedal, že patri medzi najlepšie serialy tejto doby...

krovak

krovak (hodnocení, recenze)

Tento serial me i mou pritelkyni naprosto dostal. Po vsech strankach uchvatna podivana + skvele herecke vykony. Zkratka genialni dilo zasluhujici maximalni ohodnoceni.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Ano, skončilo to naprosto dokonale. Škoda jen, že to hlavní nám zůstalo zatajeno. :)

play@peace

play@peace (hodnocení, recenze)

4Dudek: mrkni se na ten link, ktery jsem napsal nize, tam je detailni rozbor poslednich dvou epizod

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Poslední dva díly jsem nesledoval, takže pokud tu bude někdo tak hodný a shrne mi dění v nich, budu rád. Díky.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

play@peace: no jo...to je dobrý vysvětlení....chtěj mít kvalitní genetický materiál...

play@peace

play@peace (hodnocení, recenze)

A jo, to mě předtím s tím Luisem nenapadlo, třeba mu ta ruka dorostla proto, že ji neměl jako vrozenou vadu?

Vacek

Vacek (hodnocení, recenze)

Doufal jsem že když skončí ta strašná věc Bar tak se Invaze vrátí do původního času, ale jak jsem koukal tak to vypadá že ji budou dávat dokonce o trochu později... Nechápu, copak to má nízkou sledovanost ?

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Dan9K: Při troše přemýšlení bychom mohli něco domyslet, ale stejně je nám jasné, že tady se prostě tvůrci trochu (dost) sekli.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Vacek: Ne, protože není dokonalá, má poškozenou srdeční chlopeň a takovou ji nechtějí. Sice se to vzhledem k vyléčení bezrukého policisty může zdát jako divná věc, ale je to tak.

Reklama

Reklama