Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (465)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne rozplzlá sračka, s prepálene dlhou a nudnou expozíciou plnou nezaujímavých a hlavne zbytočných osudov. To čo v jednotke ešte ako tak fungovalo (vďaka neznalosťi pozadia Hostelovského "biznisu"), je dvojke úmorným čakaním na avizovaný masaker. Dva krát indentická stavba jendoducho nemôže fungovať a to nemusím byť režisér, aby som to pochopil. Žial samotné slabučké finále len podtrhuje bezradnosť tohoto nakoniec prekvapivo sterilného pokračovania. To je podpásovka, ktorú som nečakal (a to som toho veľa nečakal) a Tarantino by si mal včas rozmyslieť, pod čo sa podpíše. 10% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Sklamanie v porovnani s prvym dielom. Pouzity slovensky folklor pocas scen v temnych izbach sadistickych maniakov mi liezol na nervy, namiesto toho, aby posobil hrozivo. Krvi alebo brutalnych scen je tu omnoho menej, ako v prvej casti, za to som sa aspon dozvedel omnoho viac o fungovani mafianskych praktikach, napr. vo forme drazby - kto viac zaplati, obet ma zaistenu. No a samozrejme Knazko sa do tej ulohy hodil. Ale ta hroziva alebo odporna atmosfera z prvej casti mi proste chybala......27.04.2008 ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eli Roth .. Průhlednější (úvodní snové převyprávění skutečností osvěží předešlý díl, aby se pak jelo téměř po identické příběhové linii), zábavnější (dražba obětí, vše s Bubblegum Gangem, .. Prostě jsem se často usmíval a to nejen samoúčelné stupiditě, jako minule, protože tentokrát si dokázal Roth zachovat nadhled) a zhovadilejší (revoluční brutalita je reklamní výsměch - mordy nejsou vůbec originální, jen hloupě humusné, to ano). Celku hodně prospívá lepší herecké obsazení, ať už jde o sexy ženské oběti nebo hlavně o dva vraždychtivé zákazníky s odlišným přístupem nebo o Milana Kňažka včetně. I po ostatních, filmařských stránkách jde o "lepší" pokračování - krapet kvalitněji a zvláště přehledněji natočené s lidovou hudbou v pozadí, což je minimálně veselý mix. To jsou ale jen drobky, které zvedají Hostel Part II z odpadu (zvláště ve srovnání s Hostel I), ale více než na jednu hvězdičku to rozhodně nemá! Pozdravuj ho nastokrát, tralala.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zase není tak špatný, jak se může ze zdejších hodnocení zdát. Za celou dobu jsem se ani chvilku nenudil, krve a brutality tu bylo tak akorát, takže já jsem vcelku spokojený. Nutno ale dodat, že nejsem úplně hororový divák (už ani nevím, kdy jsem naposledy viděl nějaký horor), takže jsem uvítal, že tu nebyly žádné lekačky, žádné děsivé scény a že jsem věděl, co mohu očekávat. Uznávám, že to byl "hororový čajíček" s předvídatelným a nijak děsivým dějem, ale právě takové horory mi vyhovují. Já se totiž děsně nerad u televize bojím a lekám. Takovýto typ hororu je pro mě ideálním řešením a prostě mi to plně vyhovovalo. Navíc je zde úžasná přidaná hodnota v podobě českých reálií, jako je např. Český Krumlov, a sympatické folklorní lidové písně z našich luhů a hájů. Oproti prvnímu dílu je zde navíc sympatické i to, že už od začátku sledujeme klienty, kteří přijedou do Slovenska, aby si zabili nějakou tu americkou pipinku. A Milaň Kňažko je prostě úžasný záporák. Já nemám prakticky žádné výhrady, byl to zajímavý film, na který se dalo dívat a náleží mu tímto ode mne tři hvězdy. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

A je to tu!!! Pecky ako JEEPERS CREEPERS II, JASON X či DRACULA 3000 dostávajú bračeka v podobe tohto úžasne zábavného folk-hororu. Blbosť pri ktorej som sa rehotal ako kôň. Áno, krv a kozy sú objektívnym plusom, ale inak je to absolútny blábol... s totálne nabušeným soundtrackom... Nepochopím reči o nejakom kvalitatívnom vzostupe oproti jednotke, ani keci o nejakom režisérskom či scenáristickom zlepšení. Je to skrátka poriadna rothovská šleha!!! ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)
  • Hororový sequel stál 10,2 milionu a během prvních tří dnů promítání (8.–10. 6. 2007) přinesl distributorovi Lionsgate 8,2 mil. amerických dolarů. Celkový výdělek v USA se vyšplhal jen na 17,6 milionu, přičemž předcházející část utržila před rokem 47,3 mil. dolarů. Celosvětové tržby pak dosáhly 35,7 milionu. (imro)
  • Natáčení probíhalo v barrandovských ateliérech, v Českém Krumlově (který stejně jako v prvním díle zastupuje Bratislavu), v Karlových Varech, v Českých Budějovicích, ale i na Slovensku. Na filmu spolupracovali i čeští kaskadéři. (Bauer)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama