Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (464)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Druhý hostel je oproti svému bratčíškovi lepší v podstatě jen díky tomu, že je ještě hloupější, debilnější a směšnější a je tudíž o chlu zábavnější. Jako komedie je to téměř geniální. Vrcholem je scéna kde děti sedí a koukají na loutkové divadlo, kde stojí chlap, mává sekerou nad ženskou a řve na ni (česky!!) "Ty špinavá kurvo!" Ehm..LOL? ()

Psema 

všechny recenze uživatele

De facto stejná hovadina jako jednička, akorát s tím rozdílem, že tentokrát jsou bruskou opečovávány tři ucházející slečny. Roth režijně povyrostl asi tak jako za léta Jirka Krytinář a scénáristicky se smrknul do velikosti zahradního trpaslíka, který asi neudrží tužku v ruce, poněvadž takhle film zabít v poslední desetiminutovce, na to už musí být člověk po výplachu mozku, nebo po obrně. Komediální kouzlo, vycházející ze Slovenských zvěrstev, se rozplynulo do mlžných oparů lázeňského prostředí, kde není k nálezu nic jiného než hromada vyumělkované vaty a všudypřítomné nudy. Roth potvrdil svou pověst týpka s hlavou v Quentinově zadnici, který se od svého učitele naučil výborně máchat papulou, ale skutek utek. Místo krvavých orgií Eli servíruje jednu poměrně sugestivní scénu s kosou, ke které dokázal přibalit pouze dvě nijak zvlášť zajímavé expozice s bruskou a nůžkami. Není to ani horší, ani lepší. Tam, kde jednička působila amatérsky, tady působí profesionálněji, ve výsledku je to ale pořád stejná hovadina, která navíc v závěru nedává ani trochu smysl. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

A je to tu!!! Pecky ako JEEPERS CREEPERS II, JASON X či DRACULA 3000 dostávajú bračeka v podobe tohto úžasne zábavného folk-hororu. Blbosť pri ktorej som sa rehotal ako kôň. Áno, krv a kozy sú objektívnym plusom, ale inak je to absolútny blábol... s totálne nabušeným soundtrackom... Nepochopím reči o nejakom kvalitatívnom vzostupe oproti jednotke, ani keci o nejakom režisérskom či scenáristickom zlepšení. Je to skrátka poriadna rothovská šleha!!! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eli Roth .. Průhlednější (úvodní snové převyprávění skutečností osvěží předešlý díl, aby se pak jelo téměř po identické příběhové linii), zábavnější (dražba obětí, vše s Bubblegum Gangem, .. Prostě jsem se často usmíval a to nejen samoúčelné stupiditě, jako minule, protože tentokrát si dokázal Roth zachovat nadhled) a zhovadilejší (revoluční brutalita je reklamní výsměch - mordy nejsou vůbec originální, jen hloupě humusné, to ano). Celku hodně prospívá lepší herecké obsazení, ať už jde o sexy ženské oběti nebo hlavně o dva vraždychtivé zákazníky s odlišným přístupem nebo o Milana Kňažka včetně. I po ostatních, filmařských stránkách jde o "lepší" pokračování - krapet kvalitněji a zvláště přehledněji natočené s lidovou hudbou v pozadí, což je minimálně veselý mix. To jsou ale jen drobky, které zvedají Hostel Part II z odpadu (zvláště ve srovnání s Hostel I), ale více než na jednu hvězdičku to rozhodně nemá! Pozdravuj ho nastokrát, tralala.. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem se nenudil. Eli Roth nejspíš přece jenom kámošením s Tarantinem pochytil pár informací o tom, jak se točí filmy, takže druhý Hostel má už něco jako atmosféru a závěr bych opatrně nazval působivým. Není to sice o nic menší sračka než jednička (příběh zůstává stejný, jen oběti jsou teď holky), ale svou hovadností spíš baví než prudí. Využití lidovek (byť českých) mi přišlo docela zajímavé a na Rotha nezvykle osobité. Ale hlavně je tu Milan Kňažko, který se pro roli ultradrsného zabijáka Saši asi narodil - na scénu s cikáňaty nezapomenete, za to ručím! P.S. Zhlédnuto z ripu pracovní DVD kopie, povalujícího se na internetu. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Hororový sequel stál 10,2 milionu a během prvních tří dnů promítání (8.–10. 6. 2007) přinesl distributorovi Lionsgate 8,2 mil. amerických dolarů. Celkový výdělek v USA se vyšplhal jen na 17,6 milionu, přičemž předcházející část utržila před rokem 47,3 mil. dolarů. Celosvětové tržby pak dosáhly 35,7 milionu. (imro)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama