Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (464)

H34D 

všechny recenze uživatele

Hostel 2 je opravdová blbost, nevím jaký jiný odborný termín zvolit. Eli Roth psal scénář asi zhulený, jinak to nevidím. Nejdříve se snaží navodit cool teenagerskou atmosféru drsnými studentkami (slovník, zájem o drogy), ale pak do toho pustí na párty nějaké hopsalala lidovky. To je ještě drobnost, jenže v takovém duchu se odehrává celý film. Jednou si drsňák vytahuje brusku na obličej a pak málem s brekem odběhne k mamince, naopak strašpytel, bojící se tetování by po chvíli vraždil i pohledem. Bohužel má ale smůlu, neboť studentka, dříve, s prominutím, posraná strachy najednou řeže koule jedna radost. Takové "cool" změny nejsou sice předvídatelné, ale poměrně nelogické, atmosféra je pak téměř nulová a vy jen čekáte na závěrečný fotbálek s hlavomíčem... Celkově tedy dávám 1 hězdu za jedinou povedenou scénu kravé koupele (Jestlipak krev čistí lépe než můj sprchový gel?) 2/10 ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Sklamanie v porovnani s prvym dielom. Pouzity slovensky folklor pocas scen v temnych izbach sadistickych maniakov mi liezol na nervy, namiesto toho, aby posobil hrozivo. Krvi alebo brutalnych scen je tu omnoho menej, ako v prvej casti, za to som sa aspon dozvedel omnoho viac o fungovani mafianskych praktikach, napr. vo forme drazby - kto viac zaplati, obet ma zaistenu. No a samozrejme Knazko sa do tej ulohy hodil. Ale ta hroziva alebo odporna atmosfera z prvej casti mi proste chybala......27.04.2008 ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Znovu naprosto debilní, ale přesto lepší než první díl. Při scéně dramatického pochodu k začátku mučení na pozadí se slovenskou cimbálovkou jsem totiž dostal nekontrolovatelný záchvat smíchu, stejně jako při zjištění, že oba důležité mučitele znám ze Zoufalých manželek a vidět je v takhle podřadné roli, kterou si ale oba téměř až zvrhle vychutnávali, byl zážitek. Výš než na neseriózní jednu hvězdičku se ale nedostanu. Celé pojetí Slovenska a velestupidně vypointovaný příběh je totiž ostudou. ()

johnys 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus moc krvavé a málo psychologické. Jedna hvězdička u mne je za výtečnýho Kňažka, druhá za pěkně nasvícený Český Krumlov, díky čemuž jsem tam udělal velmi pěkné fotografie. Potěšila i scéna na náměstí v Českých Budějovicích. Doufám, že americká produkce si přístě jižní Čechy (jednoznačně nejkrásnější kraj v ČR) zvolí pro kvalitnější dílo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pane Bože, jak já miluju tyhle sado-maso hrátky, při kterých se nevinným děvčátkům řežou hlavy za doprovodu české lidové Synečku, synečku, malované kvítí... Slováci by pro Američany honem rychle měli zavést vízovou povinnost nebo se nálepky "Zaručená lokalita pro filmový hnůj" už nikdy nezbaví. Jo a holky ať se příště ozvou mně, místo do hostelu bych je vzal třeba na čundr po našich hradech a zámcích. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama