Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Rusáci mu sestřelili sáně. Santa Claus je mrtvej.- S odstupem času musím říci, že jde o zábavný slasher plný barevných světýlek a očí. Oči vydloubané, vytrhané, vyražené a rozvěšené na vánoční stromek coby ozdoby. Billy to neměl lehké, a tak není divu, že si nakonec svoji rodinu přisvojil včetně sestry Agnes, jejíž byl otec. Telefon odkazuje na Vřískot, chodby mezi stěnami na Lidé pod schody. A nechybí ani uříznutá hlava! Střeva ven tedy bohužel ne....ale co takhle šťavnatého pečeného andělíčka? Hodnocení ponechávám, možná bych i půl hvězdy přihodil....3,5* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je dobře, že si tenhle horor, který je remakem hororu z roku 1974, od počátku přiznává, že je lehce vypatlaný, stejně jako jeho ústřední dvojka vraždících maniaků. Přiznaná stupidita je totiž jeho velkou devízou a bez ní by nebyl tak zábavný. Je vidět, že režisér Glen Morgan hororovému žánru hoví, protože s podprůměrným scénářem doslova dělá divy. Jeho vražedné monstrum Billy i jeho šílená dceruška, kterou zplodil se svou matkou, sice do charismatu takového Jasona Vorheese nebo Mike Myerse mají daleko, ale co se týče vraždění, s ničím si s nimi nezadají. A právě to vraždění je vůbec tím nejlepším, co tenhle horor nabízí. I nějaké to napětí se najde, protože zlověstně se tu tváří i ozdoby na vánočním stromku a rovněž tradiční vánoční hudební motivy jsou zde předělané do zlých tonů. Herecké obsazení disponuje mladými nadějnými herečkami, které jsou tu stejně, jen aby vzápětí zhebly nějakou krutou smrtí. A konec filmu je silně odbytý, finále mně přišlo nepřehledné a ani nijak moc zábavné. Nemám rád slabé závěry u hororů a toto se odpustit nedalo, ale jinak to vůbec nenudilo. ()

Reklama

RAiken 

všechny recenze uživatele

Zplácané a zpíchnuté horkou jehlou a to ještě rukou režiséra, který nedokáže sestavit kompaktní a fungující celek. Film se rozpadá na malé kousíčky, které drží pohromadě pouze díky líbivé herecké sestavě a vcelku originálnímu způsobu zabíjení, který se však neustále opakuje až otravuje. Pak už následuje jen klasické hororové klišé plné těch nejslavnějších hlášek: "Měli bychom zůstat pohromadě." nebo "Odpočiň si, už je po všem." Tfuj, tfuj, to už jsme viděli tisíckrát, a i když nás to bude bavit i po tisíci první, tak určitě ne v tomhle případě. Zapomeňte na Černé Vánoce, Vánoce mají být šťastné a veselé... ()

j.bena 

všechny recenze uživatele

A sakra, tak mám, takový pocit, že jsem viděla ten nový snímek Černých Vánoc No- nebylo to špátné, děj byl stejný jako ze 70.let Podle mě je to takový Hitchcockovi žánr filmu. Dalo se na to koukat, chvílema i tuhla krev v žilách, ale pro mě takový bečkový horor. Viděla jsem horší ale hlavně daleko lepší!!!! ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Skoro-hovadina. Ale co musím ocenit, je, že hned od začátku filmu to má spád. Musíme samozřejmě pominout klasickou americkou demenci v blázinci, kdy hlídač je prostě un-logic-man. Dialogy jsou trapné. Škoda také že deadgirl numero III zemřela tak brzo, byla z nich nejhezčí...Rolničky, rolničky, kdo pak vám dal hlas ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Ke snímky byly natočeny 3 alternativní konce, které ale nebyly nikdy vydány. (Dlee)
  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama