Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (193)

nunka 

všechny recenze uživatele

Pre malé zhrnutie : bodujúci Clooneyho šarm, súboj dvoch pohlaví a správny pestrofarebný old school. Obsahom veľmi jednoduchá záležitosť riešiaca športové a vzťahové ambície. Nie som milovníčkou futbalu, toho amerického už absolutne nie, ale celkom príjemne som si spríjemnila nedeľňajšie popoludnie. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film možná nebudu týdny vzpomínat a vyprávět o něm, možná mi nepřinesl nic zásadního nebo úchvatného, ale jen tak nezapomenu, jak příjemně mi u něj bylo. George natočil milý retro filmek s kouzelnou atmosférou, a protože jsem cítil, jak si to všichni před kamerou užívají, užil jsem si ho i já na gauči. ()

Reklama

hanagi 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda staré romantické komedie z 30 let a zdá se, že George Clooney je na tom podobně. Natočil totiž velice stylový film, který dodržuje daná pravidla - jednoduchý příběh, vtipné dialogy a kousek morálního poselství ohledně manipulace s pravdou. Podařilo se mu udržet rytmus celého vyprávění, dobovou atmosféru i typově přesné herecké obsazení. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

In the beginning, the rules were simple. There weren't any. Ztreštěný žánr screwball komedií na rozdíl od pravěku amerického fotbalu svá přísná pravidla měl- a jedním z nich je chemie mezi hlavními postavami. Jakkoli je poznat, že většinu scénáře George Clooney přepsal (a žádal o credits WGA, nicméně ta mu jeho žádost zamítla a on se následně vzdal hlasovacích práv), v snímku plném rozkošných situací, parádních hlášek a carygrantovského fluida Mr. COOLneyho je jeden navíc. Hlavní ženská hrdinka Renéé Zellweger, které chybi drzost Katharine i roztomilost Audrey, krása Grace i oduševnělost Ingrid. Stejně jako v životě, i na plátně to George zvládá s přehledem sám. Jen by měl pochopit, že film je kolektivní hra, kde musí mít i ostrostřelec jako on slušného přihrávače. Náramně jsem se bavila, ale coby milovník nejen filmových přestřelek mezi pohlavími se přimlouvám za reparát. 80% je tentokrát výjimečně mááálo. I když souhlasím s Adrianem: yummy. George je, s prominutím, k sežrání. Skoro tak jako člověk, který leží vedle vás a dává vám vzpomenout, že i když na plátně jsou screwballs ohrožený druh, realita jimi nešetří. :) ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Milá dobovka George Clooneyho nabízí stylový humor a příjemně nostalgickou atmosféru, scénář by ovšem mohl být lepší. Trochu zašmodrchaná tahanice o pravdu a lásku začne někde za polovinou ztrácet tempo, děj je poněkud nepřehledný, přestane být jasné kdo, co a proč – i jestli to ještě vůbec má cenu zkoušet sledovat. Finále sice znovu nabere dech, ale to nestačí. (3.5/5) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)
  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)
  • Když na konci odchází Dodge Connelly (George Clooney) od skupiny oslavujících hráčů, má celý dres od bláta, přestože byl předtím omyt vodou. Když se pak objeví v dalším záběru, je jeho dres na hrudi už zase tmavě modrý. (fisus)

Reklama

Reklama