Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

golfista 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vynikající duchařský thriller. Výborná režie a skvělý Kevin Bacon v hlavní roli. David Koep si kromě režie sám napsal scénář a já jsem chvílemi strachy nedýchal a zároveň se výborně bavil nad dokonalostí všech koleček, které do sebe zapadají. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Slušně zrežírovaná duchařina ve stylu Šestého smyslu, která mohla své síly rozložit mezi (převládající) tělo a (upozadňovanou) duši rovnoměrněji. 75% Zajímavé komentáře: ScreamJay, oli.G ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Pro některé nadpřirozené filmy je problém v jejich přirozeném konci. Tak. Tady bych vyzdvihl Davida Koeppa, Kevina Bacona, který "musí kopat" a několik svěžích nápadů. 70%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemná duchařina. Sice ne moc intenzivní hororový zážitek, strašidelné je to totiž jenom velice zřídka, ale koukalo se mi na to dobře. Jenom ten závěr je takový až moc tradiční, za což však může těch 10 let, co uplynulo mezi dobou vzniku snímku a dneškem. Tipuju, že v současnosti by se takovýto film pohyboval cca kolem 60%, a to ještě hlavně díky skvělému výkonu Kevina Bacona. Horror movie of the year ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Temný spíše thriller se zajímavým příběhem, kterému vévodí herecký výkon zhypnotizovaného Kevina Bacona a provází nás prakticky celým filmem. Příběh samotný se rozjíždí od samého začátku a je znát, že jen tak nepovolí. Nevím co bych filmu vytknul, možná jen fakt, že do kin se opravdu nehodí, ale do televize je jako dělaný. Srovnání se Šestý smyslem je také k věci jelikož oboje je na stejné téma, ale Šestý smysl je rozhodně temnější a duchařštější než Ozvěný mrtvých. I tak jsou ve filmu chvíle, kdy jsem nehnul brvou a sledoval, respektive čekal co se stane, což se nakonec vyplnilo a samotný gradující konec tomu dodal punc kvality. --- Ty žárlíš na moje halucinace? Jsi vážně těhotná. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $21,142,914Tržby Celosvetovo $24,100,000║ režisér David Koepp občas dokáže milo prekvapiť, film po vzore Šiesteho zmyslu samozrejme zaujal /70%/ ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná duchařina s nijak oslnivými hereckými výkony a nijak zvlášť inteligentní pointou. Všechny složky jsou ale plně funkční a prosté trapných úletů, čili se na Ozvěny mrtvých docela dobře dívá. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

David Koepp vytvořil pozoruhodný a velmi příjemný horror, který sází na Kevina Bacona a atmosféru nevyřešené vraždy v příjemném provedení a s pár hezkými nápady. Rozhodně stojí za shlédnutí, ale nečekejte příliš, aby jste mohli být příjemně překvapeni jako já. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Velmi podobné s Šestým smyslem. Ten měl trochu propracovanější scénář a atmosféru a závěrečná pointa mě u Shyamalana dostala také více než zde, ale u tohoto film jsem se více bál a jelikož jsme v žánru hororu, tak toto pozitivum považuji za zcela zásadní. A Kevin Bacon je skvělý. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šokující a napínavá Duchařina v čele s perfektním Kevinem Baconem. Já si tuhle thrill jízdu skvěle užil, při každém zvuku a záběru na červené světla mě slušně mrazilo a po celou dobu jsem měl z filmu lehce nepříjemný pocit. Duchařinám neholduju, ale téhle dávám palec nahoru. 75% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Keby aj tento režijný počin obstojného scenáristu Davida Koeppa [JURSKÝ PARK, HADIE OČI, MISSION: IMPOSSIBLE] nevznikol v roku 1999, vinil by som ho z kopírovania THE SIXTH SENSE. Fanúšikovia Kevina Bacona [CHVENIE] si primyslia 80%. Plus fantastická scéna hypnózy, zábavne [spomenul som si pri nej na horor DOM] poňatá scéna rozkopávania záhrady a sem-tam sa možno aj zľaknete. Asi kvalita. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je dost hustej horor. V podstate pribeh nijak originalni - v dome strasi, hlavni hrdina musi neco udelat, aby to prestalo, ale zaujalo me to vic nez jine podobne horory. Vyborna atmosfera a skvely Bacon, ktery je ze zacatku jen obycejnej manzel, ale pomalu se z neho stava "blazen". K tomu dobra kamera, dobra hudba, par lekacich a par krvavejch momentu a zadna hlucha mista. Neco mezi 4 a 5*, ale myslim, ze 5 si to zaslouzi. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tak trošku něco jako Sixth Sense, ale dle mého názoru o něco lepší. Snímek je navíc okorunován výborným hereckým výkonem Kevina Bacona a solidní režíí Davida Koeppa - jinak scénáristy třeba SPIDER-MANA nebo ÚKRYTU. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty žárlíš na moje halucinace. Jsi vážně těhotná." Hypnotizovat se nenechám. Při mý smůle bych byl skvělý médium, takže by se se mnou jistě spojila ÚOOZ (Ústřední odborová organizace zavražděných) a já bych musel kopat a kopat a kopat, dokud bych nevykopal Ligu mistrů. Já totiž kopu radši do balónu než do země. To by však mrtvoly určitě neuspokojilo a zaútočily by na mou rodinu. Fuj, to byl ale sen. Takže žádná hypnóza, ale fandění spravedlnosti a k tomu se sledování Ozvěn mrtvých celkem hodí. Ale žádný velký BUBUBU to tedy není. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Film začíná skvěle (*****), napětí by se dalo krájet, ovšem druhá polovina je o dost slabší a závěrečné vyústění příběhu je moc obyčejné, skoro jsem se nudil (***). Takže když to zprůměrujeme, vyjdou nám hvězdy 4. Mohl to být ale úžasný snímek! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Velmi primitivní duchařina, která má štěstí na kvalitní obsazení (nejlepší je překvapivě ten malý kluk). Má to pár silných momentů, ale celkově to na svých bedrech táhnou právě jen herci. Ale zase takoví borci, aby z toho udělali něco zvlášť pamětihodného, to nejsou. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

V komentářích se jako refrén vrací Šestý smysl, což je nesmysl. Richard Matheson, jeden z předních horrorových autorů 20. století, vydal svou novelu Stir of Echoes v roce 1958. A už tenkrát ji kritika nepovažovala za nějak zvlášť originální. Přirovnávání tohoto snímku se sympatickým Kevinem Baconem k Šestému smyslu může pak pramenit snad jen z toho, že v obou případech jde o ghost story a že se oba filmy objevily ve stejném roce. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jako horor bych to neviděl i když tam pár děsivejch scén bylo, ale nic extra. Spíš bych to viděl na kvalitní thriller, kterej se podobá šestýmu smyslu a to občas docela hodně. Co se týče hudby, tak ta občas docela dobře podbarvovala atmosféru, ale jinak byla dosti průměrná, za to herecký výkony už byly opoznání lepší, hlavně Kevin Bacon se tam předved v dobrým světle, za to ten malej kluk se mi moc nezdál, dát tam rádoby inteligentního 5-ti letýho kluka, kterej sám od sebe mluví s duchama a vidí do budoucnosti nebylo zrovna šťastným řešením, ale to se dalo přežít. Jinak se mi to líbilo a viděl bych to jako docela nadprůměrnej thriller ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem příliš mnoho, namlsaný vysokým hodnocením a nadšenými komentáře, a nebýt toho, možná bych byl i spokojenější. Ozvěny mrtvých jsou žánrovým průměrem, který neurazí, ale ani nenadchne, ať už jde o scénář, obsazení a herecké výkony i režijní práci. Vcelku předvídatelný konec. Začátek s dětským motivem vypadal nadějněji než samotný průběh a rozuzlení, místy jsem cítil zjevnou inspiraci jinými slavnými filmy, např. u černocha z parku se mi vybavila postava z Kubrickova Osvícení. Celkový dojem: 55 %. ()

Reklama

Reklama