Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 1

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Recenze (487)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jedna malá poznámka, než budu komentovat film. Vyčítat tomuto snímku sladkost, romantičnost a fakt, že slovo "láska" je zde skloňováno ve všech pádech, je stejně nesmyslné, jako to vyčítat Lásce nebeské, ke které je Valentine's Day nejčastěji přirovnáván. A další maličkost - NEČEKEJTE druhý díl této komedie nebo její variaci, když se budete dívat na tento snímek. Pomůžete tím sobě a možná i tomuto filmu. _____ Trailer jsem si pouštěl asi stokrát, tak jsem se na tento film těšil. A musím říct, že mě nezklamal. Tolik hvězd pohromadě a žádná z nich není "jen na vyplnění času". Každičký příběh zde má své místo. Bavilo mě sledovat, jak se jednotlivé linky prolínaly (ten se zná s touhle, ta s tímhle…) a hlavně jsem si tuhle pohodovou komedii opravdu užil. Je sice fakt, že bych tomu mohl vyčítat více věcí a mohl bych si najít 1000 důvodu, abych hodnotil o něco níž, jenže to bych sám k sobě nebyl upřímný. Já se totiž celé dvě hodiny náramně bavil a věřím, že tohohle Valentýna si rád někdy zopakuju. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ultimátní romantická komedie, která… v tomhle totálně umělém světě nefunguje. Je do ní natlučených až příliš mnoho linií, přitom jen některé jsou zajímavé, ba dokonce s pointou (překvapí třeba Bradley Cooper nejen ve dvojici s Julií Roberts, ale i poté, co ona zmizí ze scény). Každý si ale najde své hrdiny, své postavy (většinou s ohledem na věk a pohlaví diváka/divačky), ve výsledku ale žádná zápletka nemá dostatečně času na rozvinutí, na pořádné zasáhnutí diváka. Vše je zjednodušené, průhledné, předvídatelné, což je minimálně škoda, protože i když to někdy vypadá, že hlavní roli hraje Ashton Kutcher, výraznější prostor nemá nikdo. Alespoň to ale dokáže zručná ruka tvůrce totálního kultu a kýče v jednom (Pretty Woman) slušně ukočírovat, nesklouzává k nějakým vyloženě trapným situacím.. Nadhled, svěžest a takové to příjemné uculování, které zdobily výrazně lépe gradující Lásku nebeskou, jsem ale v Na sv. Valentýna nenašel. I ten početný herecký ansámbl (i přesto, že je zde hvězdnější a divácky vděčnější) nemůže Lásku nebeskou po téhle linii trumfnout. 60% ()

M.E.J.L.A. 

všechny recenze uživatele

Julia Roberts jako profesionální voják, Ashton Kutcher jako květinář, Jessica Biel jako žena, kterou nikdo nechce... spousta kytek, srdíček a čokolády. Soundtrack se Steviem Wonderem a Taylor Swift. A dokonce potůček a nad ním most s bílým zábradlím. Nechápu, co víc byste ještě chtěli. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě tak nějak míjel, dokud jsem ho nezahlédl v televizním programu. Tím chci říct, že očekávání z mé strany nebyla příliš velká, dá se říci takřka nulová, chtěl jsem se prostě jenom podívat na nějakou novější romantickou komedii. A nakonec jsem byl docela příjemně překvapen z toho, jak milý a příjemný tento mozaikovitý film je. Samozřejmě, chvílemi je ta přeslazenost až příliš evidentní, stejně jako mi trochu vadil fakt, že všechny příběhy končí šťastně, toho bychom se v reálu asi nedočkali. A taky se přiznám, že ze začátku mi přišlo těch příběhů mnoho, takže jsem chvíli tápal, ale když jsem se konečně dokázal pořádně zorientovat, tak jsem si začal tuhle romantiku na entou užívat a musím říci, že mi tady vysloveně nic konkrétního nevadilo, dokonce byli obsazeni do rolí v tomto filmu i příjemní herci, na které je radost se dívat, takže ve mně převládá spokojenost. Nicméně je evidentní, že v Americe zatoužili natočit film ve stylu Lásky nebeské, která je ovšem v mých očích naprosto nedostižná, a i když zde hraje plno amerických hvězd, kterým jejich role sluší, tak nemohu jinak, než tento film označit za celkem zdařilou kopii Lásky nebeské, kterou ale tento snímek nepřevyšuje ani nezastiňuje. Uděluji čtyři hvězdy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Místy až příliš přeslazené, naivní a ten kalkul je v tom pořád hodně cejtit. Některé příběhy a hvězdy nedostaly dle očekávání příliš prostoru a někdy je to opravdu škoda, např. u dua Copper-Roberts. Na jedno kouknutí se to ale bez problémů přežít. Herci hrajou, až na úděsného Kutchera, velmi dobře a celé to hodně příjemně uteče. Další Láska nebeská to ale rozhodně není. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Krásne ženy, krásní muži,krásné příběhy v polokrásném filmu. Jasně, není to Love Actually ani Jih proti severu, ale jako popcorn dobré. Svižné tempo, skvělé obsazení, pár hlašek se taky najde. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Plejáda zbytečně obsazených herců a hereček zvučných jmen v podprůměrné romantické mozaice. Mozaikovité filmy mají většinou tu výhodu (a nevýhodu zároveň), že nezaujme-li vás jeden příběh, zaujme jiný a naopak. A tohle je snad první případ, kdy mě jediný příběh nezaujal, jediný nevyčníval a všechny mi připadali převážně nudné a minimálně zábavné. Čistá romantika, žádná komedie (jediné co mi připadalo vtipné, byl přízvuk Anne Hathaway a to taky jen ze začátku), na kterou nemám nejmenší důvod koukat znovu (leda by rohypnol nezabíral). Marshall in 21th century sucks. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tolik sexy a mých oblíbených hereček v jednom filmu, to jsem musel vidět. Decentní romantika s více příběhovými linkami, které jsou ze života. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Zlaté maliny 2011 - Nejhorší herec v hlavní roli: Ashton Kutcher, nejhorší herečka ve vedlejší roli: Jessica Alba... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 10/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +obsazení, a kupodivu většina herců (i když na menším prostoru) hraje výtečně, některé známější písničky potěší, pár momentů je hezkých a dvě scény jsou zábavné (plánovaný sex, zamilovaný klučina) -lásky je tu až moc, sex tu ale nehledejte, sranda, zábava a vtip se až na výjimky vytratili/// Být tvrdý kritik, tak si podle mě film nezaslouží víc jak 40%, ale to já naštěstí být nemusím, proto si to ohodnotím tak jak já chci a jak si myslím. Je to hezký film a spousta scének a momentů vás potěší a po duši pohladí. Netrvá dlouho a do postav se vžijete. Úkol je to pro filmaře dost těžký, přeci jen aby si divák zvykl na postavu chce to trochu čas a zdejší postavy na to mají pár minut aby si vás získali. Kupodivu se tak ale děje a teď bych rád jmenoval kdo mě překvapil nejvíce: Anne Hathaway, Jamie Foxx, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Hector Elizondo, Topher Grace, Emma Roberts, Carter Jenkins, Julia Roberts, Ashton Kutcher a Jennifer Garner, teď přejdeme ty co hrají standartně nebo nijak nevyčnívající a napíšu kdo mě spíše nepřesvědčil: Patrick Dempsey, Jessica Alba a to je vše. Myslím dobrá vizitka, co říkáte? Herce jsem si opravdu užíval. O něco méně už samotný děj, který jsem až na pár momentů přijímal vlažně. Škoda, chtělo to víc emocí a víc humoru. Ale co, svůj účel to splní dokonale. Jen nechci vidět ty, co na to jdou sami, nebo je doma nikdo nečeká. Ti asi schytají pořádnou dávku deprese./// Celkem 73%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ano, jistě, není to Láska nebeská. No a co? Vůbec to nebylo špatné. Herecké obsazení je opravdu výborné, jak to u typů těhle filmů chodí, jsou tam více či méně zajímavé postavy, tady mi ale přišli tak něják vyrovnané a na ty, které mě nudili (zda tam vůbec byli) si teď nevzpomínám. Vyčetla bych tomu pouze to, že tam bylo až moc postav, některé jsem si nedokázala zapamatovat do konce filmu. Dvojce Taylor a Taylor byla opravdu vtipná. 4* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na zabitie nudy a relax bez mozgu stačí aj toto. Až na pár svetlejších chvíľ, hlavne v spojitosti s Kutcherom a Anne Hathaway, to viac nudilo ako zabávalo. Ale lepšie ako kliniec do oka. Podpriemer. 40/100 ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Pomerne dost spatny pokus o romantiku. A pokus (vazne, je mi lito :) ) o Lasku nebeskou, akorat se to sakra nepovedlo. Navic film, kde vam nejlepsi prijde Jennifer Garner a Ashton Kutcher, urcite nemuze byt normalni. Obmekcila me snad jenom ta hlaska od stmivajiciho se Taylora Lautnera :) pry ze se na verejnosti obvykle nesvleka. Bullshit. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Naivní, stupidní, nudná, přepálená a trapná scénáristická slátanina, která těží jen z bohatého hereckého obsazení, ze kterého se mi líbila jen Anne Hathaway (herecky pouze standart, spíše vzhledově). ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama