Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních filmů devadesátých let. Pravděpodobně nejúchvatnější úvodní titulky co jsem kdy viděl, fantastičtí herci, snad nejlepší záporák ze všech dílů, vynikající akce, skvělá hudba, jedna z nejromantičtějších scén co znám a další a další bomby uštědřuje Richard Donner divákovi po celých 118 minut. První dva díly byly vynikající, ale postrádaly srdce, či nějaký výraznější ženský element. Tím myslím samozřejmě vynikající Renne Russo, která svým příchodem oživila tuto skvělou sérii. Scénář je poměrně jednoduchý, avšak to v tomhle případě není tak podstatné. Akce tu je, humor tu je. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na první díly to nemá, ale pořád naprosto skvělá zábavá, prokládaná akcí, která je taky dobře udělaná. Mel Gibson je jako obvykle skvělej stejně tak i Danny Glover, Joe Pesci byl v druhým dílu o trošku lepší, ale rozhodně se tady neztratí a Lea Getze by nikdo asi líp nezahrál. Mezi ně se ve třetím díle vloží ještě Rene Russo a stvoří se tak hlavní čteveřice, která hýbá filmem. Co se týče příběhu tak ten už je slabší, ale zaručeně pobaví a ani nedává moc příležitostí aby se divák nudil. Tahle krimi komediální série, je jednou z nej sérií, které byly natočeny a jsou to taky o moje nejoblíbenější filmy ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Donner sem dal ešte viac akcie ako bolo v dvojke. Opäť sú tu starí známi Martin Riggs (Mel Gibson) a Roger Murtaugh (Danny Glover). Murtaughovi chýba iba krôčik do dôchodku, ale "vďaka" Riggsovi bude ten krôčik väčší, než sa zdá. Pomôže tomu aj Leo Getz (Joe Pesci), ktorý je ešte dotieravejší a otravnejší ako v dvojke, čo nie je na škodu. No ale máme tu aj novú tvár - Lornu Cole (Rene Russo), ktorá je v tomto filme krásna a neodolateľná. Keď v dvojke bolo veľa výbuchov, tak tu ich je doslova neúrekom a dá sa povedať, že film začína a končí výbuchom. Práve tu bolo najkrajšie vidieť v čom je celá séria Leathal Weapon majstrom. Komické a humorné scény behom sekundy vystrieda dojímavá scéna s emotívnou hudbou Erica Claptona. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Zboznujem uvodne sceny tejto serie. Tentokrat to bola bomba v budove, ktoru chcel Gibson odstranit a dopadlo to tak, ako dopadlo :-) Uuuups. Po Pescim je tu nova hviezda a to skvela Rene Russo, ktora v tejto ulohe dokazala chlapov svojimi udermi poriadne prekvapit. Tentokrat sa tu jedna o predaj zbrani s nebezpecne ostrymi nabojmi, ktore dokazu smrtelne prestrelit neprestrelnu vestu. Oblubenych scen je vo vsetkych castiach dost, ale tu sa mi ratalo Gibsonovo priatelstvo so psom alebo akcna jazda na motorke, kde sa takmer zabil. Na konci si pockajte az po koniec zaverecnych titulkov, film este neskoncil... 18.11.2008 __________ Mel Gibson - (Martin Riggs) +++ Danny Glover - (Roger Murtaugh) +++ Joe Pesci - (Leo Getz) +++ Rene Russo - (Lorna Cole) +++ Stuart Wilson - (Jack Travis) +++ Steve Kahan - (kapitán Ed Murphy) +++ Darlene Love - (Trish Murtaugh) +++ Damon Hines - (Nick Murtaugh) +++ Hudba: Michael Kamen, Elton John, Eric Clapton, David Sanborn +++ Produkcia: Joel Silver, Richard Donner +++ ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná zbraň 3 je snad nejhravějším a celkově mým druhým nejoblíbenějším dílem série. Humor je zde všude a přitom absurdity nepůsobí stupidně. Riggs a Murtaugh jsou definitivně nejlepší policejní dvojka filmového plátna. Nejen, že jsou skvěle sehraní, neváhají pro "hloupost" druhého nasadit krk, ale nebojí se ani ztropit si z druhého pořádný žert. Zkrátka jiskří to, má to grády a parádní atmosféru raných 90. let. 9/10 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Martin Riggs (Mel Gibson) jí psí sušenky, aby se odnaučil kouřit. Gibsonova postava Max ve filmu Šílený Max: Bojovník silnic (1981) pojídá psí žrádlo z plechovky, aby přežila v postapokalyptické pustině. (Bauer)
  • Zabavený samopal, ktorý je vo filme označený ako MAC-10, je v skutočnosti veľmi verná kópia samopalu Cobray M 11. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama