Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

Leleta 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik věrných diváků Vladimíra Železného ještě tuhle nováckou samochválu sleduje. Z pořadu se nějak vytrácejí už i ty telefonáty, respektive je vytlačují pochybné maily od bůhvíkterého člena štábu a dojemné reportáže o tom, jak Nova pomáhá potřebným tím, že uspořádá megakoncert Michala Davida. Kde jsou ty časy, ve kterých, když se dramaturgové chtěli jó blýsknout, vytáhli tak akorát půl roku starý telefonní příspěvek od zmatené babičky a Karel Voříšek s bezelstným úsměvem odpověděl, že její milované Slunce, seno budou vysílat už dnes večer! Babička totiž zřejmě nevlastní televizní program a nevšimla si upoutávek, které běžely v o každé reklamní pauze už dva týdny předem. A v té době jsem jsi říkala, že hůř už být nemůže. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě sledoval program na nově, byla to pro mě vynikající věc. Vždycky v sobotu hezky při obědě (Buď jsem se díval nebo jen poslouchal). Dozvěděl jsem se, jakej bude večer film, popřípadě různé zajímavosti. Nikdy by mě nenapadlo tam zavolat, ale rád jsem poslouchal dotazy od ostatních...trubek. Většinou nic moc, ale občas jsem se něco kloudného dozvěděl, pokud to neřekli blbě. Dodnes mi leží v hlavě, že řekli, že si titulní píseň nazpívali protagonisté z Dva a půl chlapa sami, což je samozřejmě blbost. Teď už na to kašlu, nemá to pro mě význam...50% ()

Reklama

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Volejte Novu mělo kdysi dávno předávno smysl. Bylo to v době, kdy nikdo neuměl používat internet a tak si nikdo nemohl zjistit, co kdy budou dávat, nebo si to rovnou stáhnout a nečekat půlroku, či rok na to, až tv uvede konkrétní film. Dnes se to přeci jenom transformovalo na jakýsi zpravodaj ze světa dění TV Nova ale vzhledem k tomu, že jsem si už vypěstoval averzi k této inteligentní televizi, že mě už nezajímá, který reportér si jak pokreslil které velikonoční vajíčko nebo jestli nějakou těhotnou herečku mrzí, že si už nezahraje v hvězdné Ordinaci. ()

lukaskon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Předem bych rád podotknul, že tohne NENÍ pořad Volejte řediteli (i když je to co do kvality stejné). Komentáře mnohých dalších uživatelů jsou tedy zcestné ale teď už k věci. Ať už to moderuje kdokoli jde vždy o to samé. Pochybné reportáže k filmům a pořadům, které Nova bude vysílat. K tomu v podstatě vyzrazení děje, postav a dalšího. Podané je to tak, aby vyniklo jak je daný pořad, či film skvělý. Tedy žádná kritika, nic takového, ale to se dalo čekat. Zdaleka nejstrašnější (a mnohdy i nejzábavnější) jsou dotazy "diváků". Nemůžu se zbavit dojmu, že je vše zinscenované, protože takové stupidity snad nikdo nemůže ani vymyslet. Když se někdo zeptá, kdy se bude vysílat film, který shodou náhod běží ještě ten den večer, nezbývá než nechápavě kroutit hlavou. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Každou chvilku se na to dívám, jestli se tady náhodou neobjeví nějaká zajímavá informace... A ono pořád nic... Vždycky dotazy diváků (a hlavně divaček) na to, jak se jmenuje herec, který v Ordinaci/Ulici/Pojišťovně hraje tu a tu postavu, pak reportáž o tom, kde zas nova nadělovala tužky a dobrou vůli, a když se někdo zeptá třeba na film jak Bourneovo ultimátum, tak řeknou: Ne, bohužel, tenhle film dávat nebudeme, ale Matta Damona můžete už dnes večer vidět ve snímku..... To je něco, fuj.... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama