Reklama

Reklama

82. Annual Academy Awards

(pořad)
  • USA The 82nd Annual Academy Awards
TV spot 3
Publicistický
USA, 2010, 210 min

Režie:

Hamish Hamilton

Účinkují:

Alec Baldwin, Steve Martin, Quentin Tarantino, Pedro Almodóvar, Taylor Lautner, Kathryn Bigelow, James Cameron, Miley Cyrus, Kate Winslet, Ben Stiller (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Přímý přenos 82. ročníku udílení prestižních cen Americké filmové akademie za rok 2009 mohou diváci HBO sledovat v pondělí 8. března ve dvě hodiny ráno a ten samý den ve 22 hodin bude uveden devadesátiminutový sestřih slavnostního galavečera.  Při výročním udílení prestižních cen Americké filmové akademie se již po dvaaosmdesáté rozzářený sál zaplní leskem a elegancí filmových hvězd a hlavně napjatým očekáváním. Diváci HBO mají možnost zažít tuto neopakovatelnou atmosféru v přímém přenosu a být u toho, když se začnou předávat zlaté sošky zvané Oscar® za rok 2009. Tím okamžikem bude pondělí 8. března ve dvě hodiny ráno. Filmoví fanoušci, kteří nebudou moci sledovat přímý přenos, mají ten samý den ve 22 hodin možnost shlédnout devadesátiminutový sestřih slavnostního galavečera. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

TV spot 3

Recenze (82)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Pohodový galavečer s príjemným nesileným humorom bez akýchkoľvek výstredností. Každý, či už z odovzdávateľov alebo preberateľov pôsobil príjemne. Ústredné duo Martin, Baldvin je výborne zohraté a skutočne vtipné, ich prejav je skvelý a kvalitne pobaví. Ďakovačky sú štandardné (až na výnimky Sandru Bullock a Chritophera Weisza, ktorí to podali trośku inak a dosť pôsobivo). Program plynie, ľudía sa bavia a ceny sa odovzdávajú. Žiadné veľké prekvapenie sa nekoná, ale celkovo je to fajn zábava s výborným obsadením ;). ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

No tak poviem vám ,že som s toho pekne nasraný.Ako do pekla mohol vyhrať The Hurt Locker?Ved ta téma je už sto krát ohraná (čo je v podstate aj Avatar, ale ten bol zaujímavý spracovaním.A THL a tým nie).No skrátka ma nasrali.Aspoň ,že Mauro Fiore dostal sošku za kameru, ktorá je podľa mňa zaslúžená. 55% - 3* ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Začátek s Neil Patrick Harrisem byl awesome, duo Baldwin-Martin překvapivě vynikající a jejich úvodní strefování do nominovaných a parodie na Paranormal Activity neměly chybu. Se zbytku už ale utkvěl v paměti akorát bláznivý Ben Stiller a sympaťák Downey Jr. Jinak ale docela nuda, která byla hlavně v poslední hodince dosti nezvládnutá. Když jsem tam nejdřív půl hodiny rozebírají dvě kategorie (herci a herečky), aby se pak ta nejdůležitější odflákla a sfoukla za pár vteřin je vážně trochu moc. Navíc proslovy některých vítězů byly až moc patetické. Škoda, první půlka byla vynikající. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Plusy navíc za: Zasloužená soška pro Christopha Waltze, Ben Stiller jako jeden z Avataru, Alec Baldwin a Steve Martin parodují Paranormal Activity, video s horory, Bigelow to natřela Cameronovi,.... Mínusy za: 3 sošky pro Avatara (až tolik?), Clooney tvářící se jak kakabus, Zack Efron + "duo" ze Stmívání,... ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Hodnocení show je jedna věc a výsledky druhá. Američani ví, jak udělat show, jsou bezprostřední, vtipní a umí improvizovat aniž by to bylo trapné, Baldwin s Martinem byli skvělí, vtípky Stillera nebo Barneyho z HIMYM byly super, ale porota akademie jsou s prominutím idioti, tohle už není filmové ocenění (měla by imho převažovat víc forma, ale obsah rozhodně není opomenutlený!), ale tohle se změnilo na rozdávání politicky korektních cen. Nechci se zastávat Avataru, ale je mi líto mistra Camerona, protože tohle bylo viditelně něco jako výsměch jeho osobě a Avatar je minimálně po technické stránce naprosto dokonalý, tak proč putovaly všechny technické Oscary do rukou nějaký ženský? Oh pardon, je vlastně mezinárodní den žen. Dobře to vystihla v svém proslovu Sandra Bullock. Tu cenu získala ne za to, jak to zahrála, ale za to, co její reálná představitelka udělala s oním americkým snem. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Kathryn Bigelow a James Cameron jsou prvními exmanžely, kteří byli nominováni na Nejlepší režii. (HellFire)
  • Z programu vylúčili oceňovanie za celoživotné dielo. Tento slávnostný akt sa bude vždy konať v rámci večierka niekoľko mesiacov pred udeľovaním Oscarov. (Hystory)

Reklama

Reklama