Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

  • USA Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit. (Falcon)

(více)

Diskuze

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Tak vcera som isiel na 4DX.

Film super, a v podstate suhlasim s nzaorom ze druhy najlepsi diel serie.

A co sa 4DX tyka tak 3D bolo naprd ako vzdy, ale ostatne efektny paradne doplnovali film(dazd, vietor, blesky hmla)

Na predvedenie o com vlastne 4dx je ideany kandidat.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

luke774

Z toho si nič nerob. Nemôžeš sa predsa vŕtať prstom v hovne.

Pozri sa, debilkom sa tá cirkusová jazda páčila, a že to nedávalo žiadny zmysel? No veď čo... hlavne že tam bolo pár priblblých vtípkov.

 

Vážne, buď starnem alebo populácia dementnie rýchlosťou svetla. 

luke774

luke774 (hodnocení, recenze)

Syn Turnera se snaží zachránit jeho otce, tím, že najde Posejdonův trojzubec, po Jackovi jde ten mrtvej chlap a ta holka je dcera Barbossy, to se ale dozví těsně před tím než Barbossa umře, aby ji zachránil. Ten trojzubec na konci rozbijou a tím zlomí všechny kletby, takže William je zachráněn a může se vrátit k Elizabeth. Za titulkama je scéna, kde William a Elizabeth spí a přijde tam ten záporák z dvojky.

na příspěvěk reagoval Apollyon09, Sweat55

LordGrayDog

LordGrayDog (hodnocení, recenze)

Teringer , jandomi10

zaujímavé, mohli by natočiť aj ten 6 diel , čítal som si, že Bruckheimer povedal, že ak Johnny bude chcieť ešte natočiť šestku a hlavne ak bude chcieť aj Disney tak tú šestku natočia.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Jo a ešte detail, u Disneyho majú asi problém s chápaním časovej línie. Ak mal v prvých dieloch Jack okolo 30 rokov, a dnes má Turnerov syn okolo 20 rokov, tak by mal mať Jack správne 50. Načo teda to ročné meškanie s filmom, kde prenášali Deppov ksicht na telo nejakého 20 ročného kubánca? 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Vyrecyklovaná Truhlica mŕtveho muža od prvej po poslednú scénu. Poslední piráti sú pre mňa definitívne poslední. Deppove vtípky a ksichty nie sú ani trochu zaujímavé a povestná dôvtipnosť Jacka Sparrowa sa mi dnes javila ako opitá groteska v cirkusovom prevedení.

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

LordGrayDog

SPOILERY: No já pochopila, že to byly zbytky Davyho Jonese, který se tam předtím zjevil jakoby ve snu, jenže to dost možná sen nebyl, a to byl podle mě přesně účel tý scénky... :D Damnnn.

na příspěvěk reagoval jandomi10, LordGrayDog

Adam_Musil

Adam_Musil (hodnocení, recenze)

mrborn2lose

no nevim, nevim, ale doufám, ale už ted má 79% a to je jen od fanoušků, kteří na to šli první..nemysli si, že to bude taková bomba jen proto, že tam hraješ ty :D

Adam_Musil

Adam_Musil (hodnocení, recenze)

tohle hodnocení Pirátům přeju, snad vydrží aspon v červených číslech, tipuji, že určitě bude mít lepší hodnocení než čtyřka, já doufám, že 5 hvězd za dva dny taktéž udělím..:)

na příspěvěk reagoval mrborn2lose

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mrborn2lose

mrborn2lose (hodnocení, recenze)

Ještě den a po 6 letech uslyšíme Tadadamtamtadadamtamtadadamtamtadadada, tadadamtam tadadamtamtadadamtamtadada, tadadam ta tadadamtamtadadamtamtadadada, tadadatatatada tadadatatadada, ta, tadadadatadadadatatatada,ta,tadadada,tadadadam dam dam dam

Yoshimitsu

Yoshimitsu (hodnocení, recenze)

Dneska jsem to viděl na srazu filmařů a musím říct, že super. Asi druhý nejlepší díl po prvním a to nejsem žádný fanoušek série. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Depp, Rylance a Pattinson mezi barbary

Depp, Rylance a Pattinson mezi barbary

23.10.2018

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) a producent Andrea Iervolino (Hudba ticha) nedávno oznámili spolupráci na několika nových projektech, přičemž tím prvním se stane snímek Waiting for… (více)

Liga spravedlnosti 2 jen tak nebude

Liga spravedlnosti 2 jen tak nebude

20.11.2017

U filmových sérií platí jednoduchá matematika - pokud je další díl úspěšnější než ten předchozí, jede se dál, pokud ne, místo pokračování se dá chvíli pauza a potom ideálně reboot. Letos takhle… (více)

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

Reklama

Reklama