Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Seriál, jehož druhým jmenem je Intrika. Seriál, kdy nevíte, kdo se nečekaně objeví na scéně, kdo s kým něco kuje, nebo kdo stojí na správné straně. Divím, se že zrovna tento seriál si i přes tu malou konkurenci na CW nedokázal získat aspoň takovou sledovanost a ratingy, aby se udržel pro druhou sezónu. Myslím, že SMG se vrátila na televizní obrazovky ve velkém stylu a ať byl zrovna v kůži Bridget, nebo Shiobhan, věřili jste jí každé slovo a každé gesto. Velice příjemnou roli sehrál i Ioan Gruffud. Není to však bez chyby, samozřejmě. Některé dějové pochody, nebo chování postav vám může přijít přinejmenším zvláštní, ale při množství jednotlivých postav, jejich zájmů a činů, kdy se děj zapeklitě zamotává, není divu, že se v tom člověk občas ztratí, nebo se v tom scénáristi trochu zamotají. Seriál se tak dvě třetiny trochu pomaleji táhne, ke konci ale dostává grády a člověk se těší na každý nový díl, aby věděl, co bude dál. Pro mě je to hraniční 70% záležitost. Za SMG dávám nahoru, takže řekněme 70,1 %? :D ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nemůžu jinak a musím dát plný počet hvězd. Zatím sem nenarazil na jediné hluché místo v seriálu a vše se začíná pěkně zamotávat. Jsem zvědav, jak seriál bude pokračovat dál a doufám, že neskončí jako většina podobných jen u 1.serie. Po 4 dílu si seriál dávám i do oblíbených, protože styl, jakým se seriál ubírá dál je naprosto neuvěřitelný. Děj se zamotává každým dílem, až je atmosféra tak těsná, jako oprátka kolem krku. Hodně povedený seriál. Po dalších dílech je až neuvěřitelné, jak seriál graduje. U některých dílů jsem měl co dělat, abych se udržel v klidu. Sarah Michelle Gellar umí zahrát jak dámu, tak potvoru, či drogově závislou dívku. Skutečný talent. Věřil jsem jí vše co v seriálu řekla nebo udělala. A navíc všechny ty šaty co za první sérii oblékla ? Bože...pastva pro oči. Je veliká škoda, že se nedočkáme druhé série, protože pro mě se nepovedlo vyřešit úplně vše. Dopadlo to přesně tak, jak jsem nechtěl, ale alespoň to není prvoplánový závěr. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Chytrá a troufalá soap opera, která nikdy nedostala šanci. Na teenagerovsky laděné stanici CW, kde diváci a divačky hladově hltají nové stránky Upířích deníků či nadsazené zvraty a drby od Gossip Girl, nemohly gradující intriky krásné Siobhan nebo snahy neméně krásné Bridget uspět. Ve světě blonďatých dvojčat se hraje na dlouhodobé linky, promyšlené plány, pomsty chystané za studena, ale v pozadí všeho i na lásky a vzplanutí, co v životě vyskočí hlavně ve chvílích, kdy je čekáte nejméně. Jako v každém správném dramatu je tu nenávistihodná mrcha (Catherine), charizmatický chlapík plný rozporů (Henry) i hrdina, po kterém by ráda hrábla každá divačka (Andrew). A jako v každém správném dramatu mají tajemství tendenci se prozrazovat. Hodně silné čtyři hvězdy pro příběh, který určitě neměl končit po první sérii, ale nakonec co se týče uzavřenosti dojíždí až překvapivě se ctí. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- K Ringeru jsem se dostal tak nějak nenápadně. Tento seriálový žánr nijak zvlášť nevyhledávám a musím i uznat, že na první pohled Ringer vypadá jak laciná a nudná telenovela. Ona to tak trochu vlastně telenovela je, ale rozhodně ne laciná a už vůbec ne nudná. Ringer je ukázkovým příkladem perfektního seriálového dramatu, kde o zvraty není nouze. A že ty zvraty a odhalení jsou opravdu lahůdkové. Já už jsem, co se týče sledování seriálové tvorby, tak trochu veterán a přesto mě dokázal Ringer uchvátit a mnohokrát překvapit nečekaným dějovým twistem. Ringer rozhodně není seriál hloupý, na což bohužel v USA doplácí a sledovanost je vcelku nízká. Upřímně budu doufat pro obnovení, ale velké naděje si nedělám. Hodnocení série: 5/5 ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda dramatických seriálů, ale Ringer mě zaujal. Sledoval jsem ho jen díky SMG, která rozhodně nezklamala. Děj běží dopředu bez zbytečného přešlapování na místě a i když některé zvraty jsou jak z telenovely, tak si Ringer udržel jistou míru inteligence a úroveň. Zajímavé je, že v celém seriálu nenajdete jedinou vysloveně kladnou postavu. Každá má něco na triku a ani hlavní postava Bridget není zrovna skautík. Jen škoda toho konce. Stačila jedna až dvě epizody na uzavření a mohli jsme mít zajímavou minisérii. Takhle trošku hořká pachuť. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Ringer byl k začátku roku 2013 vůbec nejprodávanější seriál televizní stanice CW na internetovém portálu iTunes. Celkově se pak jednalo o pátý nejprodávanější seriál na DVD vysílaný televizí CWTV v USA. (Patw)
  • Na konci hraje skladba „Rumour Has It“ od Adele. (hrumsrt)
  • Seriál byl nejdříve určen pro stanici CBS. Ta jej však později kvůli nedostatku prostoru v programu a jeho pojetí odmítla. Práva k seriálu tak zakoupila stanice CW. (Vojt@P)

Reklama

Reklama