Reklama

Reklama

Zlé královně (Julia Roberts) se podařilo získat vládu nad královstvím. Uprchlá princezna (Lily Collins) se však svého výsostného práva jen tak snadno nevzdá a rozhodne se jednat. Za pomoci sedmi vynalézavých trpaslíků začíná plánovat odvetu. Sněhurka ožívá v novém dobrodružném příběhu plném lásky, ale i žárlivosti a zrady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (688)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Je to prostě dětské. Zápletka jednoduchá, příběh průměrný – když si odmyslím známé tváře, dostanu pohádku, jaké se točí v poslední době u nás. Aspoň že je sem tam vtipný. Rád jsem poznal hezkou Lily Collins. Nakonec musím říct, že druhá letošní Sněhurka se mi líbila víc. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 6 | hudba 6 | humor 2 | akce 3 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

A KRÁLOVNA SI UVĚDOMILA, ŽE JESTLI CHCE ZŮSTAT NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENOU NA SVĚTĚ, TAK BUDE MUSET SNĚHURKA UDĚLAT TO, CO SNÍH UMÍ NEJLÉPE. BUDE MUSET PADNOUT..... /// Tak tak. Už brzo se královna zeptá, kdo je v celým království .... no však víte (a stejně i to, že odpověď se jí pranic líbit nebude!). Sarkastická (a vtipná) královna, stejně tak všudypřítomnej ironickej, (jak jsem už říkal - sarkastickej) a všeshazující humor (nebo vtip?). Zajímavá a do vočí bijící je i výtvarná stránka. Princezna nevěsta má dost dobrýho filmovýho parťáka. Že je to krávovina? Je, ale to třeba Princ a pruďas taky, ale má to vtip a nadšení (a tohle není ani sprostý). A taky mám pocit, že to všechny baví. Takovejmhle scénáristům by měli pozlatit péra. (Pera? Ať si vyberou....) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem bratr Grimm a líbí se mi, když przněj moje pohádky. 2.) Cením si každýho (i blbýho) nápadu. 3.) Každej Hollywoodskej film by měl končit Bollywoodským tanečkem. 4.) Thx za titule ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Disk 

všechny recenze uživatele

Jak nesnáším Julii Roberts, tak jsem si ji v Tarsemově Sněhurce docela užíval. Jinak se ten film docela dal, což jsem nečekal. Co na tom, že zámek vypadal jako záchod (copyright by Mr. Hlad) a královna si dávala pleťovou masku z ptačího trusu... U scény se štěněcí láskou jsem se chlámal smíchy na celý Atlas. :-D ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ke Sněhurce jsem přistupoval velmi skepticky, ale co mi naservíroval Singh, tak to mě opravdu dostalo. Neskutečně svěží a zábavná pohádka. Známá předloha byla sice zcela překopaná, ale to se dalo očekávat, když to do ruky dostal Tarsem Singh, který si jde vždy vlastní cestou a to se mi u něho právě líbí. V jeho rukopise mi překvapivě kýčovité scény vůbec nevadí a naopak se tváří umělecky. Herecká sestava naprosto super, menší role Seana Beana potěšila a Lily Collins je prostě k nakousnutí:)). Mezi 4/5 pohádkovými hvězdami. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Tarsem Singh je nepochopený a nedoceněný unikát. Co by se dalo říct o jeho předchozích filmech, bezezbytku platí i tady. Singh opět uchvacuje vizualitou a bizarními nápady, které většině lidí nejsou po chuti, ale o to více si ho cením. Tohle byla veskrze hravá a příjemná podívaná. Že někdy sklozuávala k infantilnímu humoru, to vem čert. A to bollywoodské pomrknutí v závěru mě potěšilo moc.__PS: Phil Collins může být na dcerku pyšný. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (18)

  • Trpaslíkům byla jména změněna na Napoleon, Half Pint, Grub, Grimm, Wolf, Butcher a Chuckles, aby vzbuzovali větší respekt. (R´Hell)
  • Barcelonská secese posloužila jako předloha také kostýmním výtvarníkům - zlaté přilby palácových stráží zjevně kopírují detaily komínů od arch. Antonia Gaudího z činžovního domu La Pedrera. (M-arta)
  • Na jaře 2012 byly v kinech uvedeny hned dvě filmové adaptace příběhu o Sněhurce a v obou dabovali hrdiny členové kapely Nightwork. Ve filmu Sněhurka se dabingu ujal Vojtěch Dyk a ve filmu Sněhurka a lovec (2012) Jan Maxián. (JUK_JANA)

Související novinky

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

05.05.2013

Spisovatel Seth Grahame-Smith se loni pokusil dobýt Hollywood. Nedařilo se ale ani adaptaci jeho Abrahama Lincolna: Lovce upírů, ani Temným stínům, ke kterým napsal scénář. Přesto se chystá další… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Marco Polo – žhavé zboží?

Marco Polo – žhavé zboží?

31.05.2012

Vypadá to tak. V současnosti totiž existuje několik projektů, které chtějí mapovat život slavného benátského cestovatele z druhé poloviny třináctého století. Každý je úplně jiný – třeba seriál… (více)

Reklama

Reklama