Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No jo, někdy se vtip povede a někdy zase ne, ale to je prostě fakt, který se skrývá za slovem improvizace. Bohužel čím, více se na partičku dívám, tak tím více mi přijde, že těch nepovedených vtípků díl od dílu přibývá a vlastně už v té 30-ti minutové stopáži nezůstane místo pro ty povedené. Mezi moje oblíbené hry zde jednoznačně patří seznamka a párty, které mají prakticky vždy, když se na ně dívám stále stejně vysokou úroveň. Bohužel režii přijde jako vtipnější varianta nasekat tam místo toho operu, popřípadně jazzík, nejlépe však oboje zároveň, které si mohou bez studu určitě okamžitě podat ruku s trapností. Dost zásadně mi celý dojem kazí hudební doprovod Marián Čurko, který každý díl neváha obléct se do toho nejdebilnějšího kostámu, který má zrovna po ruce. Zatím jsem pravidelným divákem, ale není od věci si položit otázku: ,,Na jak dlouho?" 2* ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Aspoň jeden pořad v té šílené záplavě (budu slušný) hovadin má kvalitní úroveň. Co na tom, že se Češi inspirovali od kolegů ze Slovenska a nechali Dangla přivést tuto show i k nám. Když to má význam, tak proč ne. Myslím, že my máme i lepší herce a proto se mi česká verze líbí o dost více. Suchoš a Geňa předvádí svůj standart, který nikoho nepřekvapí. Koho už jejich humor nebaví, ať se nedívá, já je pořád můžu. Kdo ale všechny válcuje, je Ondra Sokol, to je kádr toho největšího kalibru. Ze všeho se s přehledem dostane, s každou scénou si poradí, borec. Né všechno vyjde na sto procent, takovej dabing je vždy hroznej, ale jinak RESPEKT a seznamka vždy boží. Postupně se hodně rozjel i Igor a Geňa víc a víc ukazuje, jak je tupej a má hrozně dlouhý vedení. :)) ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Některé scénky jsou až smrtelně vtipné. Některé hry se povedou tak, že se musím smíchy za břicho popadat. A že je jich celkem i většina. Když jsem Partičku ale viděla poprvé, říkala jsem si, bože, co to je??? Pustila jsem to někde v půlce a vůbec nevěděla, oč jde. Takže se některým hodnocením ani nedivím, viděno takhle, tak je to skutečně příšernost. Ale když pořadu dáte šanci, věřím, že i vy škarohlídi, se dostatečně pobavíte. Je to fakt sranda :-) Úplně nejlepší je Ondra Sokol, nemůžu si pomoct, ale ten mě rozesměje bezpečně úplně pokaždé. A bez Mariána Čurky by to také nebylo ono. Ten zkrátka k oběma vypečeným partičkám neodmyslitelně patří. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Zavedené relace jako PÁRTYanebBlázni se spouštěčem+Ptačí perspektiva+Co by nikdy neřekl+Fotoalbum+Dva v tom+Reklamace i Čelovka aj. s vlastně celým formátem vysílání,nemají touto sestavou sebemenší chybku apropó výjimečně/poctivě/ podaný CZ humor k opravdovému zasmání,jemuž max. lze vytknout zbytečně častěji projevované vulgarismy pokročilých dílů "druhu vole" od veskrze Géňi,které bych tedy osobně vypípával nebo uváděl v omezené míře:-)ale jinak hustý! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ne, že by zúčastnění neměli smysl pro humor, ne, že by čas od času nespáchali něco opravdu vtipného nebo povedeného... Prakticky pořád z té party ale cítím odér nováckých estrád, vidím podlézání latěk místo jejich přeskakování a jsem svědkem šaškovství tam, kde bych raději viděl klaunství. Celkový dojem: 25 %. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V listopadu roku 2012 splnila televize Prima fanynce Denisce sen, když jí umožnila osobně se setkat s Partičkou. (konvax)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • K úspěchu pořadu přispíval výrazným dílem zadavatel témat – moderátor. Na svém stole má zvonek, kterým spouští a ukončuje hry, případně s ním do her přímo vstupuje a mění okolnosti, které musí herci vždy respektovat. Moderátor je tak režisérem celého pořadu. Udává tempo a zároveň plní úlohu rozhodčího. Kromě toho je pro televizní diváky spojnicí a uvádí každou hru tak, aby jí diváci rozuměli a bavili se na improvizačních schopnostech herců. (konvax)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama