Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ve Státech už zase pršej žraloci. Tentokráte je žraločí kalamitou postihnut New York, ale to vůbec nevadí, protože specialista na létající vodní dravce Fin je opět přítomen. Dvojka se, narozdíl od jedničky, už nebere vážně ani trochu. Dávala to tušit už první komická scéna v letadle a pokračovalo to eskapádami v New Yorku až do epického konce, který nejednomu divákovi připomene Bruce Campbella v Evil Dead. Nepamatuju si komedii, u které bych se takhle od srdce zasmál. Je to samozřejmě sračka, ale pevně doufám, že létající žraloci neřekli poslední slovo. :D ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou áčkový filmy béčkový, céčkový...... tenhle film se do abecedy nevejde. Film, kterej si pustíte, když máte v sobě víc jak tři flašky vodky a pustíte něco tak dementního, že to ani nejde popsat. Scénář napsal úplný krypl. Pravděpodobně největší sračka, co jsem kdy viděl. A že jsem jich viděl. Příliš nechápu ta vysoká hodnocení ostatních. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nebýt užvaněných pasáží, tak to byla superjízda. V rámci série sice slabší díl, ale některé scény jsou fajnové - v letadle, na hřišti, socha hlavy Svobody a samozřejmě finále na vrcholu mrakodrapu, kdy z Fina a Skye se stali dva Thorové v jednom. Létající motorové pily neměly chybu, i když mohly být déle v záběru. Stejně jako v ostatních dílech je nejlepší černý humor typu -dal bych si rybu- nebo -nastane soudný den a zemřete- či -neboj, mně se nic nestane-. K pěkným zákusům, uhryznutým hlavám a pažím přibylo třeba rozčísnutí zad hlavou sochy. Už samotný nápad s létajícími a padajícími žraloky je prostě skvělý, tudíž člověk neumětelství a levnou produkci skousne. ()

Jigy odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tento film se nedá brát vážně, ale realizační tým, co toto dal dohromady musel být na tvrdých drogách. Už dlouho jsem neviděl blbější námět, střih, efekty, dialogy a především herce. Ať to beru s jakoukoli nadsázkou a nadhledem, tohle přece nejde tolik imbecilních hlášek a trapných výstupů na jeden film je moc. Pokaždé, když se objevila Reid, cítil jsem, jak se obrazovka napíná k prasknutí její ubohostí. Myslím, že speciálně jí by měli zakázat. Koukat na její pitvoření a umělohmotné, plastické grimasy je o zdraví. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet a podobná haluz ako (ne)obľúbená jednotka. Páčilo sa mi to ale ešte viac, pretože predtým sa Asylum akoby ešte celkom nevedelo rozhodnúť, či pôjde v klasických šľapajách svojich filmov, alebo sa to na všetko vyserie a absolútne utrhne z reťaze. Tu už bolo tvorcom jasné akým smerom ísť a tak sa akoby uvoľnili a nechali debilitu (v tom zábavnom slova zmysle) víťaziť. Už to síce nie je ten konzistentný pobrežný úlet ako prvý diel, ale miestami to pôsobí ako zlepenec scén z viacerých filmoch, v ktorých sa pretŕča kopa známych béčkových tvárí a užíva si to. Ja som si to užil tiež a dúfam, že príde aj trojka, pretože toto už nie je len paródia na žraločie filmy, ale vydarená paródia na xy (nielen) hororových subžánrov, do ktorých si Sharknado 2 surovo nabilo žralokov, tam kde ich človek nikdy predtým nemal šancu vidieť. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je několik narážek na slavnou komedii Připoutejte se, prosím (1980). V cameo roli pilota se zde objevuje Robert Hays, který pilota ztvárnil rovněž ve snímku Připoutejte se, prosím (1980). Zazní zde také replika "Its getting a little hot", která zazněla v souvislosti s motorem letadla i ve zmíněné komedii. (bubun)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama