Reklama

Reklama

Poslední chlap

(seriál)
  • USA Last Man Standing (více)
Trailer
USA, (2011–2021), 70 h 32 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

Jack Burditt

Hrají:

Tim Allen, Nancy Travis, Molly Ephraim, Kaitlyn Dever, Hector Elizondo, Christoph Sanders, Alexandra Krosney, Amanda Fuller, Luke Andrew Kruntchev (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(194)

Mike Baxter je šťastně ženatý otec tří dcer, který si připadá jako podivín, protože se snaží neztratit svou mužnost v domácnosti plné žen. Mike se snaží uniknout všem ženským dramatům, která se doma odehrávají, a hledá hřejivou mužnou náruč ve svém zaměstnání v obchodě Outdoor Man – obchodě se sportovním zbožím, kde zastává funkci marketingového ředitele. Vyžívá se také ve svém vlogu Outdoor Man, který používá jako kazatelnu pro své názory – které často nemají nic společného se zbožím v obchodě. Když má prodávat horská kola nebo kajaky, nakonec se nějakým způsobem rozpovídá o životním prostředí, zdravotnictví, politice nebo o jakémkoli jiném tématu, které ho napadne. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem zatím prvních 8 epizod a můžu říct že je to celkem zábavný sitcom. Okrajově se podobající Allenovo prvnímu Kutilu Timovi, práce podobně "chlapská" jako kutilství a tři syny nahradili tři dcery a dokonce jeden vnuk aby se přizpůsobily věku hlavní hvězdy. Možná ještě hodnocení pozměním ale 70% je zatím odpovídající. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Par epizod jsem videl.Tim Allen je zde komicky a vcelku dobry.Nancy Travis zde je jako jeho manzelka taky dobra.Plus zde ma 3 pubertalni dcery a svou praci v obchode s rybarskymi potrebami zvlada narozdil svych dcer skvele.Hodnotim 4 hvezdami.Tento sitcom je skvely.Mel velky uspech a Tim Allen hraje zde obdobu serialu Kutil Tim z 90.let. ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mne velmi překvapil, ač je postaven na podobných základech jako Kutil Tim, jeho humor není tak primitivní, naopak minimálně o třídu lepší. Takhle by měl vypadat čistokrevný sitcom: vtip, bláznivé postavičky, nějaká ta mravně-rodinno-společenská poučení (proč ne, mi nevadí). A zde jsem ho našel spolu s výborným dabingem. Těším se na další sérii. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Po pilotním díle se mi celý nápad začíná líbit. Tim Allen byl už v dobách Home Improvementa skvělý.. LMS je o něco slabší, ovšem zhlédnul jsem celou sérii a v další pokračovat budu také. Seriál sice nijak zvláště nevybočuje z řady dalších sitkomů, ale i tak se rád podívám. Většinou více epizod najednou, když už mám zhlédnuté ostatní aktuálně vycházející seriály z ameriky. 1. série - 68%. Celkově - 72% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

První série, která běží na Primě Cool, mě mile překvapila. Tim Allen a "jeho tým" prostě pořád vědí jak na to, a tahle kombinace Tátových Holek s Kutilem Timem si mě získala, byť to není žádná novátorská záležitost - "jen" velmi dobré sitcomové řemeslo. Na každý pád si zaslouží červenou barvu, ale 70% mi přijde málo a 80% zase moc. Z toho plyne, že čtyři hvězdy tady taky mají zůstat. ()

Galerie (1 826)

Zajímavosti (2)

  • Ve druhé sérii si zahráli i Jonathan Taylor Thomas a Richard Karn, kteří po boku Tima Allena v seriálu Kutil Tim (od r. 1991) ztvárnili role jeho prostředního syna Randyho a asistenta Ala Borlanda. (Davo4)

Reklama

Reklama