Reklama

Reklama

Laskavý dotek

(seriál)
  • Česko Důvěrní klienti (více)
USA, (2012–2013), 17 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, Cybill Shepherd, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Naturi Naughton, Alicia Lagano, Kathleen York, David Starzyk, Greg Grunberg (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Ženu v domácnosti - Riley Parksovú opustí jej manžel Kyle a nechá ju s ich dvoma ratolesťami vo vážnych finančných problémoch. Riley teda vezme prácu v neďalekých kúpeľoch ako masérka. Čoskoro však príde na to, že jej kolegyne si privyrábajú “službami navyše” a bude musieť urobiť ťažké rozhodnutie. To ju prinúti balancovať medzi dvoma životmi. Jeden žije ako osamotená matka, v konzervatívnom meste snažiaca sa udržať rodinu a druhý ako ambiciózna zvodná obchodníčka. Tento život jej ale tiež prináša strach z toho, že raz jej tajomstvo rodina a priatelia odhalia a nebudú s tým absolútne súhlasiť. (TV Markíza)

(více)

Recenze uživatele Tommassi3 k tomuto seriálu (1)

Laskavý dotek (2012) 

Ten původní televizní The Client List - Zůstanu raději u původního názvu, ten Laskavý dotek ať si distributor laskavě strčí do řiti !! - platil sice na straně jedné za velmi naivní a zkratkovitou lifetimovou plačku, nicméně tou spoustou naprosto slepých linií skýtal poměrně zajímavý děj pro seriál, který se po tom jeho nepochopitelném úspěchu samozřejmě předem nabízel.. Nicméně tyto nápady využity nakonec stejně nebyly, tvůrci se raději zaměřili na lehce pokrytecky snáze omluvitelnou backstory, i charakter hlavní hrdinky prošel menším posunem, nicméně většina kiksů obou projektů nese stejný podpis, především nablblý a jakékoli reality či syrovosti prostý skript Suzanne Martin, která mě tak dokonale přesvědčila o své neschopnosti, či spíš schopnosti dvakrát se zajímavým tématem naložit jako prase s kravatou.. Ačkoliv zajímavé téma s sebou ne vždy přináší i originalitu, šlápot s "překvapivě" zlatým srdcem už tu pár bylo, no, a přiznejme si bez mučení, že Jennie, pro niž jsem však měl vždycky slabost, ne už tak pro podobné umělohmotné seriály, rozhodně herecky není žádná Julia Roberts.. Ne, díky, The Client List lze jednoznačně považovat za jeden z nejslabších příspěvků mezi série, jejichž hrdinu rozhodně nelze nazvat hrdinou kladným !! ()

Reklama

Reklama