Reklama

Reklama

The Legend of Conan

všechny plakáty

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger se v Legendě o Conanovi vrací k postavě, která v podstatě odstartovala jeho hollywoodskou kariéru. Cimmerský válečník Conan prolil krev mnoha svých protivníků a jeho zaprášené sandály drtily lebky vinných i nevinných. Žízeň jeho meče uhasila až koruna, kterou sňal ze zbytku hlavy pyšného krále Aquilonie, nejmocnějšího království hyborské éry. Zemi vládl moudře a v čele své armády ničil nepřátele stále se stejnou chutí. Nyní již starý král Conan dospěl ke konci svých dní a čeká na bitvu, která bude jeho poslední. (3DD!3)

(více)

Diskuze

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Já teda fakt nevím, ale pokud je to pravda, neměl by být Conan v pořadí první? Jakou má logiku, začínat komedií, pak postavou, která si vystačí i s tím, že může pouze střílet a Conan, což jsou fyzické bitky a ohánění se mečem, až poslední? To už neuzvedne ani repliku meče, než to přijde na řadu, proboha.

na příspěvěk reagoval skipercak, Martin741, donobonolomo

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Arnold dostal priestor, zapisal sa do vseobecneho rozhladu a uz kambek nepride ... doba sa zmenila, pantha rei, vsechno plyne, taky je zivot ........... len mi je smutno jak vyhasol a nema co ponuknut 

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Tak to je tedy fakt na h*vno! Kde sakra Arnie bude hrát? Termouš je propadák. Trojčata uvízli na mrtvým bodě, Postradatelní a Predátora  Arnie zavrhl a tenhle Conan je zřejmě taky odepsanej. Prej kvůli vysokýmu rozpočtu. To mě teda pos*r!

na příspěvěk reagoval Lacike, Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

ne, zijme v slobodnej krajine kde mozu kecat aj taki mentalni invalidi ako som ja, nielen vystudovane filmove teoretiky 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune : jo, filmovy blboun to som. Som len ovca, ktora sa chce u filmu bavit a nie vystudovany filmovy teoretik -elitar 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi : nema, pravdu mas. Rovnako krimi filmy nesuvisia s horormi a spojenie akcny horor je spatne. Najlepsie pre teba asi bude hororova komedia, ze jo ? 

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

p.a.douch

To je jedno kdy zemřel.. ale osobně si neumím představit tento film... Conan je o síle a svalech.. aby mohl vyhrávat a zabíjet.. jediné co by tento film zachránil je nejaky výborný scenárista a režisér, který zamaskuje Arnieho věk a půjde cestou dobrým příběhem...Který zaujme většinu diváků

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Martin741

to nie je na porovnanie teoretikom.

to je miesanie jablk s hruskami.

jeden z tych zanrov sa niekomu pacit môze a druhy môze neznasat. Napriklad ja to tak mam.

na příspěvěk reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Lacike

netreba, nechcem vsetko vediet! Naopak, cim menej niekedy viem, tym je mi ... lepsie. 

PS : viem, ze par rozdielov tam je, ale to prenecham vystudovanym filmovym teoretikom 

na příspěvěk reagoval Lacike

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

a to je právě problém, protože kdy tady bylo fantasy, o kterém by se dalo říct "chlapské" za to u sci-fi filmů, je toho dost a dalších dost filmů se sci-fi žánrem se chystá a teď nemluvím o komiksových filmech 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

u sci-fi žánru se nemusí nutně upravovat jen člověk, ale i auto, země, příroda atd takže tady je hodně možností 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

uhhh fantasy vs sci-fi noooo asi mám blíž spíš k sci-fi, fantasy je hrozně super Conan, Saloman Kane a nějaký další chlapský fantasy film, dost těžko se hledá, pač žádný takový sem už dlouho neviděl. Ale sci-fi mám rád, protože tam může dojít ke všemu, nové světy, nové rasy, genetická úprava člověka, monstra, cosi z jiné dimenze - tady se trošku míchá fantasy a sci-fi,  cestování časem a spousta možností. Takže asi tak. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

skipercak

Palec nahoru za Excalibur. I pro mě je to výjimečné fantasy, jen o chlup lepší než Conan, ale jinak VELICE nerad ty dva filmy srovnávám do žebříčku, protože pro mě jsou obecně oba dva naprosto báječné.

A jinak když už se to nakouslo i to sci-fi, tak taková Planeta Krull je velice zajímavá kombinace mezi sci-fi a fantasy. Kdo viděl, ten ví ;)

Související novinky

Arnie se vrátí jako Terminátor a Conan?

Arnie se vrátí jako Terminátor a Conan?

08.08.2017

Arnold Schwarzenegger poslední roky mluví hlavně o třech projektech - komedii Trojčata, šestém Terminátorovi a velkém návratu Conana. Nic z toho zatím nebylo oficiálně oznámeno a dosud se nemluvilo… (více)

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Nový Conan jako start trilogie?

Nový Conan jako start trilogie?

30.07.2013

Jeden by čekal, že Schwarzeneggerův návrat k ikonické roli v připravovaném The Legend of Conan bude „jednohubka". Producent Fredrik Malmberg ze společnosti Paradox (stála i za nepovedeným předloňským… (více)

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

06.06.2013

A taky Trojčata, ale nechtěli jsme vás děsit už v nadpisu... Přestože jeho plnohodnotný comeback nedopadl komerčně vůbec dobře (s celosvětovými tržbami 37 milionů dolarů při rozpočtu 45 milionů… (více)

Reklama

Reklama