Reklama

Reklama

Orphan Black

(seriál)
všechny plakáty
Trailer 5
Kanada, (2013–2017), 36 h 39 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Trevor Yuile

Hrají:

Tatiana Maslany, Jordan Gavaris, Maria Doyle Kennedy, Kevin Hanchard, Kristian Bruun, Skyler Wexler, Evelyne Brochu, Dylan Bruce, Ari Millen, James Frain (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Sarah se stane svědkem sebevraždy ženy, která vypadá přesně jako ona. Začne se za ni vydávat a ponoří se do světa plného tajemství. (Netflix)

Recenze uživatele emma53 k tomuto seriálu (1)

Orphan Black (2013) 

A neb jak jedna ženská utáhne celý seriál. Tímto se mně nesmazatelně vryla do paměti neskutečně brilantním výkonem Tatiana Maslany. To je jeden z těch seriálů, který ať ohodnotíte jakkoliv, tak já to pochopím. Osobně jsem si chvílemi rvala vlasy nad některými situacemi a momenty, chvílemi jsem jásala, ale ve výsledku jsem se stala totálně závislou od jedničky až do desítky. Desítku už šili sice hodně horkou jehlou, ale má našlápnuto na další sérii, tak uvidíme. Já se zkrátka báječně bavila a to se cení ()

Související novinky

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

27.10.2020

Blíží se úplněk, a tak následující zpráva přišla právě v ten pravý čas. Pokud jste fanoušci vlkodlačích hororů a je vám líto, že kvůli pandemii koronaviru a s tím spojeným vládním opatřením se nebude… (více)

Reklama

Reklama