Reklama

Reklama

Orphan Black

(seriál)
všechny plakáty
Trailer 6
Kanada, (2013–2017), 36 h 39 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Trevor Yuile

Hrají:

Tatiana Maslany, Jordan Gavaris, Maria Doyle Kennedy, Kevin Hanchard, Kristian Bruun, Skyler Wexler, Evelyne Brochu, Dylan Bruce, Ari Millen, James Frain (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Sarah se stane svědkem sebevraždy ženy, která vypadá přesně jako ona. Začne se za ni vydávat a ponoří se do světa plného tajemství. (Netflix)

Videa (90)

Trailer 6

Recenze (78)

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Je to poměrně napínavé, scénář neoslní, ale způsob, jakým Tatiana Maslany hraje, vytahuje tenhle seriál hodně vysoko. Dostává mě, jak divák pozná, která postava je zrovna na scéně, přestože je právě převlečená za nějaké své alter ego. One woman show, ačkoli vedlejší postavy taky potěší. Postupem času bohužel opravdu začíná vadit scénář. Je něco ve stylu posledních epizod Prison Breaku, možná ještě slabší. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Tatiana Maslany je neskutočná a to je tak asi všetko, dejovo mi to je sympatické, scenáristicky už veľmi nie, ale tá Tina Majorino...ehm Tatiana Maslany je neskutočná! Neskoršie ma to už začína baviť aj dejovo sestras.Hodnotené po IV.sérii. Tatiana Maslany je neskutočná "GIVE HER EGOT" a aj keď niekedy nerozumiem tomu, čo tam dávajú v rámci DNA a toho okolo tak dej ma baví, sestras sú perfektné postavy a neteším sa koncu. Hodnotené po IV.sérii. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Naprosto brilantní výkon Tatiany Maslany, která mě uchvátila svou pohotovostí hned v prvních epizodách. Dále jak se příběh zamotává a komplikuje i přes spoustu skvělých zvratů mě to místy začínalo trochu nudit a tím pádem jsem ztrácel pozornost, dokud se opět něco nedělo. Možná není dobré seriál sjíždět naráz. Dobře to vystihl geimz: Prvých 5 dielov, kde divák spolu s hlavnou hrdinkou poriadne nevie, čo sa deje, kde sa Sarah vydáva za policajtku a snaží sa prísť na to, kto sú ostatné ženy, čo vyzerajú ako ona, je skvelá, s poriadnou dávkou mysteriózna a napätia. Bohužiaľ, s postupným odhaľovaním, kto skutočne ťahá za nitky, seriál stráca svoje kúzlo. ()

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

Orphan Black absolutně stojí na skvělém hereckém výkonu Tatiany Maslany, která velmi věrohodně ztvárňuje všechny své klony. Jak ale seriál postupuje a příběh je čím dál zamotanější, tak začíná ztrácet na libosti, alespoň pro mne. 1. a 2. série jsou pro mne vrcholem. Třetí série je prozatím zklamání, uvidíme jak se to dál posune. ()

IviDvo 

všechny recenze uživatele

Hrát 11 postav tak, že Vám vlastně nedochází, že je všechny hraje jedna jediná herečka... to dokáže Tatiana Maslany. Když na tenhle seriál koukám, mám prostě pocit, že tu je tak strašně moc postav... a přitom je takřka všechny hraje Tatiana... za to klobouk dolů, protože to zvládá famózně. Příběh mě stále baví, ale to nejlepší je skutečně to její herectví. Chystá se pátá série a já se nemůžu dočkat až Tatianu zase uvidím na obrazovce. ()

Galerie (1 496)

Zajímavosti (19)

  • Evelyne Brochu, která hraje Delphine, byla jednou z hereček, která kandidovala na hlavní roli. Nebyla obsazena, ale část Delphine byla napsána speciálně pro ni. (ICTS)
  • Seriál měl vědeckou konzultantku, která se jmenovala Cosima Herter. Podle ní je také pojmenována hlavní postava Cosima Niehaus. (ICTS)

Související novinky

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

27.10.2020

Blíží se úplněk, a tak následující zpráva přišla právě v ten pravý čas. Pokud jste fanoušci vlkodlačích hororů a je vám líto, že kvůli pandemii koronaviru a s tím spojeným vládním opatřením se nebude… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno