Reklama

Reklama

Orphan Black

(seriál)
všechny plakáty
Trailer 7
Kanada, (2013–2017), 36 h 39 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Trevor Yuile

Hrají:

Tatiana Maslany, Jordan Gavaris, Maria Doyle Kennedy, Kevin Hanchard, Kristian Bruun, Skyler Wexler, Evelyne Brochu, Dylan Bruce, Ari Millen, James Frain (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Sarah se stane svědkem sebevraždy ženy, která vypadá přesně jako ona. Začne se za ni vydávat a ponoří se do světa plného tajemství. (Netflix)

Videa (90)

Trailer 7

Recenze (78)

Anteia 

všechny recenze uživatele

Seriál o klonech a nejenom o nic s ňufky T. Maslany v hlavních rolích! Na jednu stranu moc klišé a co mě taky neba, opět nějaká lesbo postava, která nečekaně umírá, jo, strčte do seriálu lesbu a vždycky ji nechte chcípat. Ale né, jinak na Tatianu Maslany se opravdicky moc dobře kouká a to může mít sebevíc debilní dialog, a nebo jenom mlčet a pochodovat po místnosti v kalhotkách. Kdyby se virtuálně dalo smekat kloboukem, smekám jako o závod! ()

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

Orphan Black absolutně stojí na skvělém hereckém výkonu Tatiany Maslany, která velmi věrohodně ztvárňuje všechny své klony. Jak ale seriál postupuje a příběh je čím dál zamotanější, tak začíná ztrácet na libosti, alespoň pro mne. 1. a 2. série jsou pro mne vrcholem. Třetí série je prozatím zklamání, uvidíme jak se to dál posune. ()

Reklama

West 

všechny recenze uživatele

Maslany je chameleon. První dva díly jsou jen takové,.. seznamovací, ovšem od třetího to nabírá neskutečnej drive a pálí to až do závěru první serie, která mě nadchla hlavně originalním příběhem, svou hravostí a bez nejmenších slabších, či nudných míst. Má to akci, drama, tajemno a dokáže to být i celkem vtipné, což jsem vůbec nečekal. Po herecké stránce naprosto skvělé. Tatiana je talent - každá její postava má svůj styl, gestikulace, slangu, mimiky, nářečí a osobitého charakteru.. Pokud to nespadne do nějaké rutiny (což se u seriálů stává) řadím ho do svých oblíbených. 1.Serie - 80% Druhá je rozhodně slabší, začali si pohrávat s pár postavami - Ti co byli v první serii zlý přehodili jako spojence do týmu Sarah a spol. Ale některé díly byly povedené (např: S02E05, 6, 9, a záverečný). Četl jsem, že třetí sezóna zatím naprosto vede, tak uvidíme.. 2.Serie - 70% ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Tatiana Maslany je neskutočná a to je tak asi všetko, dejovo mi to je sympatické, scenáristicky už veľmi nie, ale tá Tina Majorino...ehm Tatiana Maslany je neskutočná! Neskoršie ma to už začína baviť aj dejovo sestras.Hodnotené po IV.sérii. Tatiana Maslany je neskutočná "GIVE HER EGOT" a aj keď niekedy nerozumiem tomu, čo tam dávajú v rámci DNA a toho okolo tak dej ma baví, sestras sú perfektné postavy a neteším sa koncu. Hodnotené po IV.sérii. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

A neb jak jedna ženská utáhne celý seriál. Tímto se mně nesmazatelně vryla do paměti neskutečně brilantním výkonem Tatiana Maslany. To je jeden z těch seriálů, který ať ohodnotíte jakkoliv, tak já to pochopím. Osobně jsem si chvílemi rvala vlasy nad některými situacemi a momenty, chvílemi jsem jásala, ale ve výsledku jsem se stala totálně závislou od jedničky až do desítky. Desítku už šili sice hodně horkou jehlou, ale má našlápnuto na další sérii, tak uvidíme. Já se zkrátka báječně bavila a to se cení ()

Galerie (1 496)

Zajímavosti (19)

  • Každou sérii se mění barva telefonů, které vlastní klony (Tatiana Maslany). V první sérii mají růžovou barvu, ve druhé sérii zelenou, ve třetí modrou, ve čtvrté fialovou a v konečné červenou. (ICTS)
  • Súčasťou štábu bola aj vedecká konzultantka Cosima Herter. Podľa nej bol pomenovaný jeden z klonov. (Astonko)
  • Scény, ve kterých se vyskytuje více klonů, se točí vždy pouze s jedním klonem a dublérkami. Záběr je poté opakován s dalším klonem a dublérkami, poté případně s dalším klonem. (aknamor)

Související novinky

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

27.10.2020

Blíží se úplněk, a tak následující zpráva přišla právě v ten pravý čas. Pokud jste fanoušci vlkodlačích hororů a je vám líto, že kvůli pandemii koronaviru a s tím spojeným vládním opatřením se nebude… (více)

Reklama

Reklama