Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 3
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Recenze uživatele kareen k tomuto seriálu (1)

Já a robot (2013) 

Tak jsem zvědavá, jak dlouho jim ten futuristický vzhled vydrží, protože i když má do vizuální dokonalosti vysokorozpočtových scifi biáků přeci jen daleko, počítám, že i tak to musí být na seriál dost nákladná záležitost. Musím uznat, že mně pilot docela navnadil, sice bych měla připomínky k akčním sekvencím, které docela šlapou, ale svým zpracováním trochu připomínají počítačovou hru, na druhou stranu mně dost bavily všechny ty technické vychytávky kolem, výborně zvolená zneklidňující, tepající hudba, která doslova vytváří perfektní atmosféru a především postavy, což je pro mně u seriálů vždy poloviční známka úspěchu. Policista John je takovou tou směsicí drsňáka samotáře s prodělaným traumatem a co se týče jeho parťáka, ten působí jako sympaťák, na androida s velkou dávkou empatie. A ani vedlejší postavy nezůstávají moc pozadu. Teď už bude záležet, jestli si seriál udrží nastavené tempo a především na příběhu samotném, pokud přijdou s nějakou zajímavou, inteligentní scifi linií nebo se z toho stane jen další kriminálka s dvěma rozdílnými policajty a netradičním prostředím. Uvidíme, já osobně doufám v to první. ()

Reklama

Reklama