Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 1
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Recenze uživatele MAAUZ k tomuto seriálu (1)

Já a robot (2013) 

Poslední dobou jsem zahlídl v titulkách producenta J. J. Abramse. Zde se opět velmi dobře postaral o efekty, celkový vizuál a různý high-tech pičovinky z budoucnosti, který jsem si z blízka rád prohlížel. Na seriál se jednalo o opravdu vyspělou grafiku. Na herečku Minku Kelly se zíralo ještě líp.. ALE na celkové NEherectví už tolik bohužel ne. Nezachránil ho ani Karl Urban se svym kamennym ksichtem detektiva Kennexe. To bylo k pláči všech 13 dílů. Naopak Dorian překvapil a bavil mě, jak roboticky stíral svýho parťáka džoukama. Celkově to byla spíš příjemná jízda detektivních případů z budoucnosti a zajímavých nápadů, jak ji využít. Naivně jsem si myslel, že se vyjasní případ toho týpka, který ukradl 500 zkumavek, z kterejch vyrobí armádu robotů. Ani by mi nevadilo pokračování. I přes očištění jména táty hlavního hrdiny, jsem prostě čekal něco dalšího. Škoda. ()

Reklama

Reklama