Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tak nám "jehovisti" od iluminátov opäť raz predložili sentimentálnu sračku za pomoci dvoch "stroskotancov" ku ktorým mal človek za pomoci starších snímkov aspoň úctu (nie že by ju človek nemal). Najväčším pozitívom dialógy a niekoľko scén, ktoré skutočne pobavili. Z tohto hľadiska, u mňa - ÁNO! Pokiaľ budem "Grudge match" hodnotiť celkovo, tak svetlo sveta spatrila komédia, ktorá síce rozosmiala, no zároveň vo mne vzbudzovala pocity nereálneho z idealizovaného rozprávko príbehu hodného len Ameriky. Naši "žltí" kamaráti z krajín vychádzajúceho slnka, či severo kočovníci užívajúci "hatlanský" maďarsko jazyk by v živote takýto plochý príbeh nenatočili. Ešte aj útok na Pearl Harbor oproti tomuto výmyslu vyznieva ako hľadanie vajíčok vo veľkonočnej záhrade. "Příjemné velikonoce přátelé", no mňa tento snímok nijak extra "nevyšibal". Ale aby som nebol len skeptický. Hlboká myšlienka Segala, na mňa zabrala. Starší človek nie je mŕtvola a nepatrí do starého železa. Zaslúži si rešpekt rovnako, ako jeblí, bieli, sfetovaní hip hop reperi s XXL tričkami a ich "kurva kokot" textom, ku ktorým dnešná poloslepá mládež toľko vzhliada. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je evidentne veľmi inšpirovaný Rockym a Zúriacim Býkom, tiež preto našich dvoch hlavných hrdinov hrajú Sylvester Stallone a Robert De Niro. Rocky proti Býkovi. Znie to dobre a tiež to dobre vyzerá. Snímka má dej a nie je to len o športe, ale aj o súkromnom živote našich dvoch hrdinov. Páči sa mi, keď starých hercov vo filmoch premenia na opäť mladých, ktorí vyzerajú ako v skutočnosti, keď boli mladí. Srandovné hlášky, fajn herci a prekvapivý snímok. Film sa mi páčil. A tiež vedľajšie postavy (Kim Basinger a Jon Bernthal). ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi príťažlivá herecká zostava. K filmu pritiahne ako magnet no a stým sú automaticky spojené i vysoké očakávania...Obidve hviezdy si už boxerov zahrali, preto uveriť dvojici starších pánov boxerskú mladosť nebol vôbec problém. Úvod s počítačovou verziou zápasu trochu pripomenul nedávneho posledného Rockyho Balbou, ale potom sa film uberie iným smerom. Malý problém som videl v žánrovom zaradení. Ako dráma bol film málo vážny, ako komédia zas málo vtipný. Pomerne slušne bol rozobratý súkromný život dvojice boxerov, ktorý vzájomne preplietla i kráska K. Basinger, ktorá na svoj vek vyzerá very good. Herec J. Bernthal známy zo série Walking dead tu hrá DeNirovho syna a istá podoba medzi nimi je, takže oceňujem výber. Film slušne odsýpa, ale to nekonečné množstvo úderov do ksichtu v zápase si mohli odpustiť, toto už dnes zhltne málokto. Celkovo spokojnosť, ale k 4 hviezdam tomu niečo chýba. Osobne som čakal viac. 60%. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Doug Ellin, Tim Kelleher, Rodney Rothman | Hudba: Trevor Rabin | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Gerber Pictures, Callahan Filmworks | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržby: 70,000,000 $ || Prekvapujúco zábavné. Okrem naschval otrvanje postavy černošského manažera je to naozaj podarené. Svižné sú aj športové scény, čo oceňujem najviac. Všetko sme to už ale videli, takže je to skôr taký posledný nostalgický výkrik do histórie filmových boxerských filmov. Grudge Match je ale lepší, než mnoho jeho predchodcov, a to sa cení. 74% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Když jsem jako malý kluk viděl Rockyho , chtěl jsem být boxerem. Ovšem o několik let později jsem zhlédl Mlčení jehňátek a konečně jsem se našel...Zpátky do ringu mi mou volbu jen utvrdilo, já v šedesáti svým "fanouškům" pořád nebudu připadat směšný a až jednou své povolání pověsím na zakrvácený hák, odejdu do zaslouženého důchodu s pocitem dobře odvedené práce a bez nutnosti si něco dokazovat. Nu nic, dostal jsem chuť na játra na cibulce, tak možná i na shledanou... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (28)

  • V jedné z filmových scén se Razor (Sylvester Stallone) při tréninku prochází mezi zmrzlými kusy masa a do jednoho se chystá udeřit. Jedná se o narážku na film Rocky (1976), kde Rocky (Sylvester Stallone) na zmrzlých kusech masa trénoval. Další připomínkou boxerského filmu je i pití syrových vajec. (Punisher)
  • Pred zápasom na konci filmu dáva Louis (Alan Arkin) v šatni Razorovi (Sylvester Stallone) rady, pričom si môžete všimnúť, že má holé ruky. Hneď ako si k Razorovi sadne na lavičku, položí mu ruku na rameno, na ktorej už má ale natiahnutú gumenú rukavicu. Po strihu rukavica opäť zmizne. (Johnny.ARN)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať dodatkové scény. (Johnny.ARN)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama