Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 10

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Diskuze

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

Film mal panel, ukázali krátky teaser, Concept art, logo a potvrdili že film bude o ukradnutí plánov Death star. Felicity Jones hrá vojačku rebelov.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

West

West (hodnocení, recenze)

movieband

Já neřekl o ryžování peněz. Jen jsem řekl že to mohlo být o nečem jiném , než o pilotech x-wingu. Naštestí je to jen první Spin-Off. Ten čtvrtý by mohl být už třeba o Sithech nebo Jedi. Ale chápu proč se Disney bojí zajímavějších příběhů. Dokud neni venku VII a nevědí jak moc se  bude nové SW líbit. Nemůžou riskovat.. Takže čapnou za okrajovej příběh s pilotama z rebel alliance a pár pašeráků, aby si nenamleli hubu a nenaštvali fanoušky původních filmů.

na příspěvěk reagoval simon84

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

West

myslíš, že to bude jenom o rýžování peněz a o žádné snaze? Já nevim, ale myslím, že zrovna Edwards na tohle nehraje

na příspěvěk reagoval West

Uživatel movieband smazal svůj příspěvek.

West

West (hodnocení, recenze)

Shakaar

Jako jsem psal k tomuto v diskuzi u SW VII. celé to bude u zeleného plátna s tím že se vypujčí z Force Awakens - X-Wing a za pár mega je to natočený. S tím at si v...žou prd*l :) To můžou vymyslet jen v Disney. Děti z 5.třídy budou možná na větvi. Já teda ne.

na příspěvěk reagoval movieband, movieband

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Rogue One...aneb ždímání prachů ze jména v praxi :D...to tady už bylo, dostanou zase prostor Ewokové? :D

na příspěvěk reagoval West

Anarvin

Anarvin (hodnocení, recenze)

Tak nakonec o podpisu hlavní ženské role dokončuje jednání Felicity Jones, o hlavní mužskou roli se ucházejí Aaron Paul a Edgar Ramirez.

West

West (hodnocení, recenze)

Anarvin

Za co bych měl bejt rád? Že to bude průměrnej film s ženskou hrdinkou? Nebo že to bude něco ve stylu hraný Star Wars Rebels? Sorry, ale to je sračka.. Parta týpků co se bude snažit ukrást nějaký plány hvězdy smrti s hlavní ženskou postavou , mě jako příběh nezajímá.. Kdyby udělali film o Jedi (Yoda, Qui-Gon Jinn, Obi-Wan) nebo Sithovi (Bane,Sidious,Plagueis) tak je to úplně o něčem jiném, takže - "Buďme rádi že nám něco natočí.." mě rozhodně v tomto směru neuspokojí. 

West

West (hodnocení, recenze)

Are you fu*king kidding me? To nestačí že v VII je hl. postava ženskáto musí být ve spin-offu? A já čekal film o Jedi nebo Sithech. ThumbsDown..

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

mcb

Disney razí novú hviezdnu genderovú politiku? Ja osobne by som bral Rooney, sympaťáčka do nepohody.

West

West (hodnocení, recenze)

Gary Whitta už na projektu nedělá. Nejspíš se studiu nelíbil scénář. No osobně jsem za to rád. Kniha přežití a Po zániku země stálo zaprt a to hlavně scénář. Takže doufám že to do rukou dostane schopnější scénárista.

Rys

Rys (hodnocení, recenze)

West

Nezbývá než doufat, že to ještě třeba přehodnotí. Přijde mi, jako kdyby se báli udělat tyhle daleko zajímavější věci, jako kdyby na to neměli koule.

West

West (hodnocení, recenze)

Rys

No mám stejný názor.. a podle mě takový má i většina. Bobba Fett, to bude něco jako Star Wars Rebels, samej pašerák nebo lovec. Žádný Jedi nebo Sith.. podle mýho mají strach aby je potom fanoušci za špatný příběh nezašlapali do země a tak si netroufnou zatím na nic většího.. až podle ohlasů VII budou rozhodovat.

na příspěvěk reagoval Rys

Rys

Rys (hodnocení, recenze)

West

Nejradši bych viděl příběh o Yodovi, jak to vzniklo, jak ho učil mistr Gormo a stal se velmistrem Jedi, klidně i druhý díl :) 

 

Starou republiku tak tam by se mi líbil Darth Revan jeho příběh, Darth Vitiate a jeho impérium. 

Pak třeba o Darth Plagueis a jak objevil Palpatina a učil ho, a vůbec Palpatinův vzestup zla v době Epizody I jak to hrál na obě strany a zabil svého mistra.

A jako na potvoru se musí udělat spin off na to podle mě nejnudnější téma, Bobba Fett. Han Solo a Yoda by byli rozhodně zajímavější imho.

na příspěvěk reagoval West

West

West (hodnocení, recenze)

Škoda.. Proč nemůžou raději udělat zajímavější story v době Old Republic. O Darth Plagueis nebo Darth Bane. Asi na to nemají koule. To už by byl lepší film o Yodovi.

na příspěvěk reagoval Rys

Jaeger

Jaeger (hodnocení, recenze)

podla tychto info:

Nejnovější spekulace totiž naznačují, že se jeho zápletka točí kolem nejdůležitější krádeže v galaxii. Kdo ji má provést? Námezní lovci. A co je potřeba ukrást? Plány první Hvězdy smrti, aby si Rebelové mohli udělat velký ohňostroj

nejde o nic ine ako ukradnuty pribeh z prvej casti hry Dark forces z 94-95? roku

tj prijde mi to ako kacica

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

No jestli to bude film o Bobba Fetttovi, tak předpokládám že se budeme dvě hodiny dívat na nějaké přerostlé pakobylky, sem tam tam někdo zachrání nějaký uf%nukaný děcko a pak se ve tmě na 5. minut objeví Bobba, všechny zachrání a vrátí se zpátky do moře :D

na příspěvěk reagoval Yoda sama

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama