Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 5

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Recenze (1 512)

Vrbson 

všechny recenze uživatele

Skvělá městská akce a také závěrečná, byť je pravda, že akce celkově mohlo být celkově trochu více. Nové tváře také nebyly špatné, přičemž uvidíme i ty známé. Celkově zajímavý počin. ()

GreedyOne 

všechny recenze uživatele

Jsem člověk, kterýmu stačí ke spokojenosti jen úvodní znělka, ta je sice až na konci, ale jinak super. Útok Wingů mě v každém díle dojme. ()

flajboj82 

všechny recenze uživatele

Prvni ctvrtina filmu zbytecne zamotana a chvili trva nez se clovek vubec zorientuje...pak se to rozjede...par chyb ve filmu, ale pro fanouska Star Wars je to must... ()

Gomez518 

všechny recenze uživatele

Naprosto splnilo moje očekávání, jen škoda Whitekera, doufal jsem že bude mít ve filmu větší prostor. Jinak naprosto super, první polovina pozvolný rozjezd, pro někoho možná nudný pro mě dosti důležitý a skvělý závěr. ()

floppy4 

všechny recenze uživatele

O dost vyzretejsi film ako vlanajsia epizoda VIII. Uz to naozaj nezaklada na debilnom hype z toho ze po 10 rokoch vidime pokracovanie Star Wars a dolezite je aby sme videli nejaky ten vizualny bordel a svetelne meče. Rogue one sa sice v ramci scenara drzi akejsi ustalenej sablony, ktoru s obmenami vidime uz osmy krat, ale tej vie celkom chytit, pretoze sa vyvaruje hluposti ktore osmu epizodu tahali dole. Naozaj prijemne prekvapenie a sympaticky sci-fi filmovy zazitok. ()

SimiT84 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Síla se probouzí, temnější, drsnější, dospělejší... V trailerech se mi zdálo, že má Felicity otravně ukňouranej hlas, v kině jsem už naštěstí nic takovýho nepostřehl. Jako skoro vždy, nejhorší jsou ty povzbuzovací keci od někoho, kdo byl do toho okamžiku v podstatě nikdo. Naštěstí taková scéna tam je asi jen jedna a ne moc dlouhá. ()

s0re 

všechny recenze uživatele

Urcite neporovnatelne lepsie ako SW 7, hlavne co sa tyka vyberu hercov - Orso Krennic bol vyborne obsadeny. CGI dvoch postav ktorych mena nebudem spoilovat bolo uchvatne + asi najlepsia Vaderova scena zo vsetkych dielov. ()

SeeSaw 

všechny recenze uživatele

Ve stručnosti. Rogue one není vyloženě špatný film, jenom nesmíte čekat, že na vás vybafnou Hvězdné války. Ty totiž s tímto filmem nemají až na pár postav a planet téměř nic společného. Je to v zásadě uzavřený příběh, bez možnosti navazovat či jakkoli rozuzlovat jiné dějové linky a zápletky z ostatních dílů. Jako samostatný akční blockbuster s drsným vizuálem, nostalgickou hudbou a hmatatelným světem, připomínajícím ten ze Star Wars, bude Rogue one asi fungovat. Ostatně má osobní očekávání byla úplně někde jinde a rozhodně si dovedu představit daleko záživnější příběh, který nekončí po 130-ti minutách a který do celkové série přinese více než jen to, abychom se dozvěděli, že si vrahounský rebelant s dcerou naprosto zbytečně obsazeného M.Mikkelsena dají francouzáka na pláži při pohledu na atomový hříbek. Smůla. ()

Greyjedi 

všechny recenze uživatele

Fantastická Felicity Jones, protagonistka, která se v průběhu filmu vyvine v důstojnou vůdčí osobnost. Nejlepší MADS Mikkelsen, jehož uvěřitelná a skvěle, byť ve filmu poměrně krátce vystupující, postava Galena do příběhu celé ságy parádně zapadá a tak se navždy zapisuje do dějin Star Wars jako jedna z těch nejdůležitějších pro Povstání proti Impériu a tudíž pro celou galaxii. A v neposlední řadě nelze zapomenout na Donnieho Yena a Wena Jianga, kteří tvoří nerozlučné duo bojovníků. Jediná škoda příliš fatálního a emotivně depkoidního konce, i přes známé tváře v posledních minutách. Jinak je ale celá parta Rogue One včetně K-2SO příjemná na pohled a zvládá ten nejtěžší úkol - nejen za cenu nasazení vlastních životů získat plány Hvězdy Smrti, ale i bez Skywalkera nebo Kenobiho v hlavní roli udržet pozornost diváka a laťku Star Wars vysoko. Erso family rulez!!! Mads/Galen je prostě borec, za něj 10/10 :) ()

Hurikan_mdx 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se na filmy dívám s tím, že to bude stát za houby. A ejhle, jak je milé se nechat překvapit. Nejinak tomu bylo i u tohoto případu. Mnoho ostatních komentářů (k datu psaní) si stěžuje na vykreslení charakterů. Já si ale naopak myslím, že je to dobře, že je příliš nerozpitvává. Tohle má být vložka mezi dva díly, příběh, který se stal, ale upadl v zapomnění, oni v sérii nejsou důležití. Jen vykonali důležitý čin... A tuto roli vložky do bot vykresluje dokonale. Rychlý úvod, dějový spád a monstrózní konec. Jediné co z příběhu zbude je... však víte ze čtyřky. K tomu je kořeněn vtipnými droidy a opravdu vkusnými odkazy na čtvrtý díl. Zasazením děje do příběhu Starwars se mi líbí více než sedmý díl (který opravdu působí trochu jako vykrádačka čtverky). A to se cení pěti hvězdami. ()

tXtX 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí Rogue One človek zabudne, že videl nejakú epizódu VII.. Bezkonkurenčný Star Wars široko ďaleko. Žiadne otravné politické dialógy, žiadne zdržovanie. Čistá nonstop trvajúca atmosferická akcia.. nemám slov, som nadšený. A ten záver.!!! Žiadny SW film nekončil lepšie ako Rogue One.. žiadny. Chcem viac! ()

aerokh 

všechny recenze uživatele

ze 133 minut 100 minut nudy a o ničem + 30 minut nějaké akce..pro mně osobně velké zklamání... 1* za vtipné hlášky slepého mnicha a hodně upřímného droida... ()

pretorij 

všechny recenze uživatele

Des a bes. Trochu jsem u toho usinal (stejne jako u posledniho Star Treku). Chybejici znelka SW byla tim prvnim co me mrzelo a pak uz to jen pokracovalo. Jednoznazce nejslabsi SW ze vsech. Minuly dil byl skvely, takovy navrat k puv. tvorbe. Plne emoci a ocekavani. Tenhle dil je vsak jenom vycpavka. Pokud chteli natocit "neco trochu jineho" - nemeli tak cpat SW do nazvu... no to by to ale potom tolik nevydelalo ze? Je to skoda, momenty by se tam dali najit, ale pokud mezi stockami mrtvych nejemotivneji pusobi rozstrileni jakehosi robota, tak je neco spatne. Vyhozenych 15€ v 3D a Atmos zvuku. Jednu hvezdu tomu ale dam, protoze me to chvilema opravdu vtahlo do boje. Takobej Kampf s tihou ocnich vicek jsem zazil naposled u posledniho Star Treku. A ten pribeh obycejneho vojaka co tu vsude ctu jsem bohuzel asi nejak propadl, mozna ve chvilich kdy me spanek udolal. Ps: i ten. Marketing mi prisel nejakej slabsi. Ti by se mohli od CSFD ucit. Aneb jak nasrat reklamu skutecne vsude a efektivne! Boze, radsi rozkedre darovaci komto a ja vam prispeju na darky, nez cpat ty sracky vsude okolo. Dnes jsem na mobilu uz 2x klik na prasivyho ufona z Alzy a zaviral dalsi okna jen kvuli tomu, ze nejakej vocas moc dobre vi,jak umistit odkazy efektivne pobliz textu jako "pridat komentar" a "ohodnit". Nainstalovat AdBlock neni problem, ale chtel jsem nenasilne podporit probozovatele serveru a nechal to vypnute. To je ale minulost! Kompletni reklama tady bezi do blacklistu! ()

ogy86 

všechny recenze uživatele

Poutavý příběh o dosud neznámých hrdinech jedné vzdálené galaxie, bez kterých by události v epizodě IV nikdy neproběhly tak, jak je známe. Po pomalejším rozjezdu a chaotickém střídání planet přišla famózní druhá polovina filmu a závěrečné minuty pak byly pohlazením po duši pro všechny Die-Hard Star Wars Fans! Nevadila mi ani CGI, rád jsem znovu viděl originálního Grandmoff Tarkina, rozhodně to bylo lepší, než kdyby ho hrál jiný herec. Tvůrcům se povedl také výběr lokalit. Zejména závěrečná bitva, umístěná na atolech Maledivách (viz komentář od POMO), byla třešničkou na dortu. Pro mě jednoznačně filmový zážitek roku. Welcome back Darth Vader! ()

Dexter94 

všechny recenze uživatele

83% To jako vážně? Ne, ne, ne. Nevím co se to se Star Wars filmy obecně děje ale mám dojem, že se jedná o šarádu na které se má neuvěřitelně vydělat na skalních fanoušcích. Proč tam hrajou tak nevýrazní herci? Upřímně ani jednomu jsem nevěřil jeho roli. První 3/4 filmu jsem opravdu myslel, že z toho kina odejdu - tak chatrný děj, tak rychlé skoky mezi dějovými scénami bez jakéhokoliv propracování a tak neuvěřitelně otravně nudné dialogy. Ať se na mě nikdo bezlobí, ale tohle může hodnotit dobře jen nekritický obdivovatel. Měl jsem Star Wars rád. Opravud měl. Poslední dva filmy mě ale opravdu zničili. Jediné co mě potěšilo je konec a nemluvím o té bitvě ale fakt, že už ty postavy nikdy nebudu muset vidět. ()

JerryR 

všechny recenze uživatele

Boze co to bylo? Uz by to mel nekdo tomu Disneymu sebrat. Co dil, to slint. Tohle bylo fakt hrozne, Esmeralda ve vesmiru. Tyhle kasovni dojaky me zacinaji pekne stvat. Nicmene 3 hvezdy za Vadera a celkove efekty, ale herecke vykony zalostne. Scenar, zalostny. ()

More666 

všechny recenze uživatele

Star Wars, které se zařadilo mezi nejlepší hlavně díky akci, která se pomalu ale jistě rozeběhla do úchvatného konce, ve kterém Vader ukázal, kdo je tady PÁN. Efekty, scéna, hudba a všechno další skvěle podtrhlo dojem z filmu, jehož síla Vás uchvátí jako za starých časů v letech 70. a 80. PROSTĚ PARÁDA!!! ()

jlevcik 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak vy, ale toto mě posadilo na zadek. Jen epizody IV, V a VI se mohou rovnat Rogue One. Definitivně nejlepší Star Wars film od Epizody VI. ()

pRaY_882 

všechny recenze uživatele

Priznám sa že do kina šiel so strachom že iné star wars nebude to pravé orechové. Ale Rogue One ma veľmi milo prekvapil. vynikajúci spin off na SW 4 nová nádej. No tomuto filmu snáď niet ani čo vytknúť. SW sila sa prebúdza sa mi páčil ale tento film preskočil všetky nové epizódy. Po návrate jedi rozhodne najlepší film zo Star Wars univerza. Za mňa rozhodne 10/10. ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama