Reklama

Reklama

Národ Z

(seriál)
  • USA Z Nation
Trailer
USA, (2014–2018), 48 h 56 min (Minutáž: 41–85 min)

Hrají:

Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Pisay Pao, Nat Zang, Russell Hodgkinson, Michael Welch, Tom Everett Scott, Harold Perrineau (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Skupina se vydává na nebezpečnou misi: musí přes celé USA přepravit jediného člověka, který přežil smrtící zombie virus, protože doufají, že právě on je klíčem k vakcíně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Sakulnikov 

všechny recenze uživatele

Ano mám slabost pro tvorbu dílny The Asylum. Mají dosti specifický humor, ale ten se projevuje ve všem. Prostě apokalypsa s humorem. Seriál se nesnaží hrát na nějaké psychologické drama. U TWD jsem vydržel jen jednu sezonu, protože mě štval šerif, který IMHO dával méně smyslu, než zdejší chodící lék. Jinak HAL a evilmind, to tady dříve vystihli přesně. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Ako odychový výplach Z Nation funguje dobre. Je jasné, že všetci užívatelia čo dávajú ODPAD sú zakomplexovaný voči Asylumu a zákonite, aby sa nepovedalo, že nebodaj fandia tejto spoločnosti posielajú seriál okamžite do prdele. Porovnanie z Walking Dead? Pozrite si rozpočet oboch seriálov, potom súďte a porovnávajte. Je tu prostý scenár o ceste pár preživších cez USA, aby doručili dôležitú zásielku. Prečo hľadať nejaký hlbšý zmysel? Ten kto má rád žáner Zombie musí byť spokojný, veď masky sú docela fajn a celková akčnosť seriálu tu je tiež, tých "mordov" je tu požehnane a pár nápadov je tu taktiež. Ja dávam šancu a sám som zvedavý kam sa seriál uberie. Má dve možnosti.... Zatiaľ 70% ()

Reklama

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Zrušení stanice SyFy zachrání naše mozky. Vítejte u The Walking Dead naruby, kdy mi po dvou minutách došlo, že bych se tomuto rádoby znepokojivému post-apo dramatu měl raději smát, abych to vůbec přežil. Po čtvrt hodině však již nešlo ani to. Takže ano, účel splněn. Vskutku to je učiněná katastrofa. ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

Ty ses zamkla v té kleci? A kde máš klíče?... Asi jsem je ztratila. :O Zombie mimino, které se schovává a neútočí? TO JAKO VÁŽNĚ??? Ano laťka byla nastavena poměrně vysoko seriálem The Walking Dead, ale takovouhle srágoru už v pilotu jsem nečekal... ani tomu nechci dávat další šance. Herci jsou doslova příšerní :( ()

Xeno.morpH 

všechny recenze uživatele

Nevídané ,stal se zázrak, haleluja :))) Syfy po nechutném eintopfu Defiance, dokonale zmršeném Helixu, naprosto imbecilním Dominionu pustila nejen něco ,na co se dá nejen dívat, ale ono je to dokonce dobré. A aby to byl úlet největší, on to dokonce dělal král zmršenin Asylum. Překvapivě akční, překvapivě zábavné a překvapivě dobře natočené. Vzhled klasického béčkového zombie hororu jim dokonale vyšel, dokonce i zápletky jednotlivých dílů i nosná dějová linie jsou zajímavé. Úspěch zřejmě vězí v tom, že seriál si na nic nehraje, zbytečně nefilozofuje, dokáže si dělat sám ze sebe legraci, prostě je šit lehkou rukou pro maximální zábavnost. Pokud bych to měl srovnávat s upocenou telenovelou "The Fucking Head" , jejíž dvě první série jsem se snažil bez větší újmy na zdraví přežít, tak zde skutečně jde o klasickou zombie akci, ne o kempovaní v lomu či na farmě, vylepšené o řešení rodinných problémů chovanců Jedličkova ústavu, při kterém sem tam pro zvýšení "dramatu" přeběhne pár zombíků :)...Po shlédnutí celé série zvedám na 5, bo zápletka je čím dál hustší a zajímavější, bohudík, že druhá série je na cestě :) ()

Galerie (1 629)

Zajímavosti (3)

  • Seriál bol natáčaný v meste Spokane, ktoré sa nachádza v americkom štáte Washington. (martin5504)
  • Ve 3. epizodě 2. série "Zombie Road" při setkání s nepřáteli, kteří se pokoušejí ukrást auto, doktor (Russell Hodgkinson) vyskakuje z auta jako první, za ním i řidič. Ale v autě nadále někdo sedí na místě řidiče. (Denila)
  • V 1. epizodě 5. série s názvem „Home sweet Zombie“, kdy přeživší čelí zombie tornádu, pronese Roberta (Kellita Smith) větu: „Mohlo být hůř, mohli to být žraloci.“, což je odkaz na vlajkovou loď studia Asylum Žralokonádo (2013). (Lorge)

Reklama

Reklama