Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Droga co může pozitivně i negativně ovlivnit svět. Na kterou stranu se přiklonit a jak si poradit v nevšedních situacích? Náš hlavní hrdina Brian to zvládnul na výbornou! Konec první (asi i poslední) serie je sice trochu dost zvláštně ukončen, přesto to hlavu a patu má. Jen škoda, že se seriál více neprolíná s filmovým scénářem. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Miliónpiata verzia na Housea či Mentalistu s úžasným a charizmatickým hlavným hrdinom, čo všetko videl a všetko vie. Smola, že zápletky sú doslova hlúpe a pritiahnuté za vlasy. Podľa mňa osobne škoda, že z tak dobrého námetu spravili len ďalší detektívny seriál. McDorman je však sympaťák. Kto vie, čo z neho bude. ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Po filmu je seriál trošku zklamáním. Mělo to tak nějak moc rychlý spád a je to prostě jiné, než film. Ale rozhodně budu koukat dál, jak se to vyvine. Výborná je ehm.. no ta.. prostě Debra. Doufám, že tvůrci počkají alespoň na konec série, než ty dva do sebe zamilujou... Zatím 3* a počkáme si, co bude dál :) ()

brabbik 

všechny recenze uživatele

Po epickém filmu přichází perfektní seriál plný napětí, dynamičnosti a zápletek. Hlavní hrdina se mi trochu nezdál ale dokázal zapůsobit po pár dílech. Skvělý nápad na prezentaci jednotlivých epizod, každá v jiném stylu, například styl filmu Osm hrozných, výslech jako sitcom Taková normální rodinka a mnoho dalších. perfektní kombinace mnoha věcí. Drobnost k dokonalosti mi tam však ještě chybí, 90%. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všemocný má parádní základ. Originální netradiční film s hereckou hvězdou (alespoň v současnosti). Jenže seriál vzal celý ten příběh za úplně špatný konec. Proč epizodní příběhy? Protože hlavní příběh nemá takovou sílu a nápady, aby utáhl celou sérii. Jenže proč proboha? Vtípky a humor není problém, je problém, pokud je všudypřítomný a po sté už nudící. Seriál si vzal základní premisy z Blacklistu (mladá policajtka a někdo nad ní, který je ve všem lepší, ale nelegální). Jenže i když Limitless nemá Spydera, věřím tomu, že v lepších rukou z toho šlo vytřískat mnohem víc. Jako důkaz můžete brát fakt, že 15 dílů jsem skousl dost těžko, jenže posledních 7 epizod jsem dal za jedno odpoledne. Proč? Protože se konečně něco začalo dít. A v takový moment seriál šlape dobře, McDorman je sympaťák a Carpenter se pěkně dívá. Dalších sérií se už nedočkám, a i když mě ke konci seriál bavil o chlup víc, smutný z toho nebudu. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)
  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)

Reklama

Reklama