Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Recenze uživatele Kothy k tomuto seriálu (1)

Všemocný (2015) 

Nový sci-fi seriál od CBS, který lehce navazuje na stejnojmenný film Bradleym Cooperem. Brian Finch se totiž jako naprosto nevýrazný a neúspěšný muzikant ve snaze pomoci svému nemocnému otci dostane ke zvláštní droze zvané NZT. Ta vám umožní dostat se ke všem částem mozku najednou a vy jste pak schopni dělat neobyčejné věci. Má to ale své stinné stránky. Její uživatele někdo postupně vraždí. Proto se Brian spojí s agentkou FBI, kterou hraje půvabná Jennifer Carpenter. :) Brian se tedy dostává do nového světa plného nečekaných možností. Líbí se mi i malé zapojení Bradleyho Coopera do děje. ;) Nakonec se situace zkomplikuje a do děje se přidávají další postavy. Brian musí lhát a často čelí nepříjeným rozhodnutíim. Každopádne se z nich díky svému důvtipu vždy dostane. Finále skončilo celkem vesele. Další série ale bohužel nebude... "Už žádný Mike a Ike." :D ()

Reklama

Reklama