Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Miliónpiata verzia na Housea či Mentalistu s úžasným a charizmatickým hlavným hrdinom, čo všetko videl a všetko vie. Smola, že zápletky sú doslova hlúpe a pritiahnuté za vlasy. Podľa mňa osobne škoda, že z tak dobrého námetu spravili len ďalší detektívny seriál. McDorman je však sympaťák. Kto vie, čo z neho bude. ()

brabbik 

všechny recenze uživatele

Po epickém filmu přichází perfektní seriál plný napětí, dynamičnosti a zápletek. Hlavní hrdina se mi trochu nezdál ale dokázal zapůsobit po pár dílech. Skvělý nápad na prezentaci jednotlivých epizod, každá v jiném stylu, například styl filmu Osm hrozných, výslech jako sitcom Taková normální rodinka a mnoho dalších. perfektní kombinace mnoha věcí. Drobnost k dokonalosti mi tam však ještě chybí, 90%. ()

Reklama

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Po jedenácti dílech musím konstatoval, že se jedná o povedou zábavnou podívanou. I přesto, že epizodní zápletky jsou banální, tak velice rozmanité a nápadité zpracování navozuje velice dobrý pocit ze seriálu. Seriál je vtipný, scénáristé se vyřádili na detailech Finchova uvažování a světa. Je to taková pohodovka, u které nemusíte přemýšlet. Celá série se mi celkově líbila, nápaditost, vtipnost a neotřelost ze seriálu jen srší. ()

HermyJane 

všechny recenze uživatele

Pilot - 30% // Pilotní díl hodnotím pouze jednou hvězdou. V pouhých 43 minutách se vyřeší kriminální případ, jež by s klidem vyplnil tři epizody. Díky tomu už nezbývá prostor na to, abyste si ke kterékoli z postav utvořili vztah. S osobními liniemi hrdinů se nepracuje ani trochu citlivě. Vše je strohé, uspěchané, nepůsobivé. Velké množství akce je v tomto případě spíše na škodu. Nemluvě o tom, že hlavní protagonista je neuvěřitelně prkenný a nevěříte mu ani jednu z emocí. Špatné pokračování Všemocného s Bradley Cooperem. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Pilot měl teda bezchybný tah na branku! Herci sympatičtí, tempo skvělé a režie přesná. Jediné, co mi zabránilo dát plný počet, je až přílišné kopírování předlohy z roku 2011. Nápad si samozřejmě zasloužil seriál a Bradley Cooper potěšil, ale že bude stejná hudba, dějové schéma pilotu i vizuální pojetí jsem vážně nečekal. Chtělo by to trochu víc inovace, ale té se třeba dočkáme v dalších dílech, takže zatím zůstávám optimistický. EDIT: Moje důvěra v tvůrce se vyplatila. S přibývajícími díly se rozrůstá zápletka se senátorem Morrou a seriál jde do hloubky vzniku a účinků NZT. Takže nedokonalosti z pilotu jsou odpuštěny a hodnocení zvyšuji na plný počet. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)
  • V 13. díle 1. série s názvem "Stop Me Before I Hug Again" můžeme vidět několik odkazů na režiséra Christophera Nolana. Jedna z postav se jmenuje Nolan Bale, což je odkaz na Nolanovu trilogii o Batmanovi, kde hlavní roli ztvárnil Christian Bale. Dalším odkazem je věta, ve které Brian Finch (Jake McDorman) říká o jedné technologii, že je jako: "Počátek v reálném světě". (Miro_CZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno