Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo poměrně krutě, bohužel to jenom tak vypadalo, film postupem času upadá do super průměrného béčka. A také mě dost zklamali kameramani a zvukaři: Závěrečné boxerské drama viditelně nezvládli, kamera byla hodně rozhozená a točila z takových úhlů, že boj postrádal věrohodnost. No a zvukaři se taky sekli: když Snipes promáchnul tak tam klidně dali obrovskou ránu a nebylo to jednou.... :( Škoda... ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem zkoukl až po třetím díle "Neporazitelný:Vykoupení"" a musím konstatovat, že tohle je dost slabý oproti novému dílu. Snipes tam je nijakej a nedostal ani tolik prostoru, Rhames docela dobrej, ale nedostanu z toho ani průměr. Málo fightů, moc keců. Takhle bojovej snímek nemá vypadat. Jinak celkově je to hodně odfláknuté. Scénář a režie špatný, ale budiž ještě. Určitě to nemá na hroznou hudbu, která se fakt nepovedla. Já si radši pustím novější NEPORAZITELNÝ. 40% ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

To je škody! S takovym kvalitnim scénářem a hercema se to snad ani podělat nedá. Ale Walter Hill dokázal, že jo. Udělal z toho béčkovou vězeňskou řežbu, kde se občas objevil trapnej moment nebo záběr, ze kterýho bolely oči. Příběh byl jasnej už od začátku a celkově to nebylo nic, z čeho bych byl nadšenej ještě 14 dní. Další části budou očividně lepší. Tim pádem jsem na tohle ani vejrat nemusel, ale nerad koukám na trilogie bez zkouknutí všech dílů. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Paradoxně jsem první Undisputed přelouskal až po shlédnutí jeho dvou následovníků, moje hodnocení ale bude zcela objektivní a nezkreslené zmíněnými arénovými skvosty... Tohle je akční asi jako odpolední procházka po parku s babičkou, které pokročilá koxartróza stáhla rychlost chůze na 1,5 km/h. Nudné, bez spádu, dynamiky, akce. Spíše jen takové kočkování (povětšinou siláckými řečmi) dvou hlavních protagonistů. Místo zápasů nebo pořádných tréninkových metod a příprav (fakt mi nestačí čtyři přeskoky přes švihadlo a pět bouchnutí do hrušky) sledujeme, jak Monroe kamarádí s párátky a špejlemi a Chambers řeší svoje delikty. Finálový souboj s pofidérními pravidly pak pouze rozladěně zvedne obočí a vyloudí znuděný úšklebek. Vypadá to jako třívteřinová smyčka, co se pět minut v kuse opakuje. Jediné výrazné pozitivum vidím v tom, že tato od akce okleštěná zbytečnost má (zatím) dvě pokračování, která jsou ve všem naprostým opakem. Díky bohu. 20 miliónů dolarů(rozpočet) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak strasny, jak jsem si podle pribehu myslel, ze bude. A Falk v jine roli nez Columbo je proste uzasnej. Skoda, ze tu neni vic boxerskejch zapasu, takle to je skoro furt jen okecavani, zarizovani a cekani na finalni zapas, kterej je celkem slusnej, ale presto nic tak extra, jak bych od dvou neporazitelnejch cekal. Proste takovej film co nenadchne, neurazi a u kteryho jsem se nenudil. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama