Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Maki89 

všechny recenze uživatele

hmm, tento film som videl uz dakedy davno, no vela som si nepamatal, tak prisiel na rad znova.... namet velmi dobry, no bolo to dost odflaknute... sceny v klietke podla mna dost zle natocene, ta kamera bola proste nanic... vsetka omacka okolo za vela nestala, aj ked take sa od podobneho filmu ani ocakavat nedalo.. herecke vykony nic moc, nezachranil to ani Wesley, ktoreho mam osobne velmi rad vdaka serii Blade... akokolvek rad by som dal viac - nemozem... 6/10 ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes versus Ving Rhames a Peter"columbo"Falk jako mafian. Velky boxersky souboj za zdmi veznice, vitez muze byt jen jeden, bude to mistr mezi mukly - wesley a nebo skutecny mistr Ving Rhames?? Film ktery ma tak tvrdou ranu jako oba tito borci a navic i prijemne vezenske prostredi dava vzpomenout si na jine slavne vezenske filmy. Nemyslim si ze by to byl film nejak vyjimecny, ale ja davam za 4*, protoze mam rad vezeni, mam rad cernochy a mam rad columba. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o boxu kde je obsazení vcelku dobré a vězeňské prostředí má dodat punc tvrdosti.No je to film asi tak na páteční večer kde už se vám moc nechce hloubat nad myšlenkami filmu a jen tak vstřebáte akci filmu.Box je zde sice vidět jen zhruba posledních 10 minut ale fanoušky Wesleyho Snipese či Vinga Rhamese to bude určitě to lepší z jejich filmografie.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrej nápad vložit boxerský zápasy do věznice, ale už hůř zpracovanej, zase jak se dá očekávat se celej film zaměřuje jen na to jak a kdy se střetnou Wesley Snipes a Ving Rhames a když už se tak stane, tak to moc velká bomba neni, je to spíš průměrnej zápas s šíleným komentářem, teda nevim jestli je tak špatnej jenom v dabingu nebo i v původní verzi, ale tady je to fakt hrůza a dost to kazí celkovej dojem ze zápasu. Wesely Snipes je v roli boxera ještě celkem dobrej, i když to žádnej super boxer neni, ale Ving Rhames je jenom hromada svalů a vůbec to neumí, jenom chodí po ringu a sem a tam se zhoupne a pak pomalu bouchne a i ty rány nevypadaly moc přesvědčivě, zlatej Rocky. ale i tak to nebylo zas tak špatný jak to mohlo být, takže je to aspoň ten průměr ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Walter Hill by si zasloužil pár facek, protože takhle zmrvenou režii jsem snad ještě nikdy neviděl. Samotná synopse snímku nabízí obrovský potenciál, který režisér jen tak odhazuje a pouští se do něj vlastní cestou. A to cestou velmi zoufalou. V první minutě jsem měl ještě radost, hrála příjemná hudba a zdálo se, že se bude jednat o moderní vězeňské drama ve stylu Rychle a zběsile, jenže to byl neuvěřitelný omyl. Za celou dobu se dočkáme jen jednoho pořádného boxerského zápasu, který je však neuvěřitelně nudný a nezajímavý, přesto že by se mělo jednat o vrchol filmu a několika nezajímavých flashbacků, které se stejně nakonec jeví jen jako úplně zbytečné. Škoda, škoda takhle promrhaný potenciál opravduu lituji. 40% [TOP 19/5 53%] ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama