Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +vkládané titulky, originální scénář, hudba (hlavně v první třetině), zajímavý souboj nakonci vč. pointy (happy end), jo a Peter Falk v zajímavé roli mafiána -skutečně je to mírně nadnesené a ne až tak realistické, hudba se v dalších dvou třetinách vytratí, Wesley i když má být ON ten správnej, nejspíš mu fandit nebudete, mno a posledních 20 min stráci šťávu./// Celkově překvapení, čekal jsem průměr a přitom mě film překvapil svojí originalitou-příběhem. Herecké obsazení je zajímavé, hlavně střet obou hlavních představitelů. Hudba vkusně doplňovala filmík a považuji ji za nejlepší část filmu (ale záleží na vkusu). Délka je tak akorát, přesto tomu něco chybý, že by pořádnej záporák? Schválně najdete ho!/// Celkem 73%/// ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes versus Ving Rhames a Peter"columbo"Falk jako mafian. Velky boxersky souboj za zdmi veznice, vitez muze byt jen jeden, bude to mistr mezi mukly - wesley a nebo skutecny mistr Ving Rhames?? Film ktery ma tak tvrdou ranu jako oba tito borci a navic i prijemne vezenske prostredi dava vzpomenout si na jine slavne vezenske filmy. Nemyslim si ze by to byl film nejak vyjimecny, ale ja davam za 4*, protoze mam rad vezeni, mam rad cernochy a mam rad columba. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Velký potenciál tento film měl, ale režijní prací Waltera Hilla se vše rozpadlo a nic zde nefunguje jak by mělo. Čekal jsem aspoň nějakou tréninkovou přípravu na zápas, která by mě motivovala jak při sledování Rockyho, ale ničeho takového jsem se nedočkal. Vcelku hvězdné obsazení je zde k ničemu, jelikož většinou herci hrají velké kulové a Wesley Snipes mě s párátkem v puse neuvěřitelně rozčiloval. Nejvíce jsem se těšil na závěrečný souboj Snipes vs Rhames, ale jen s nudou jsem sledoval nezáživný boxerský souboj, který byl nejen špatně nasnímaný, ale i zahraný. Postavy nedostaly tolik prostoru, abych ten zápas nějak prožíval, tak jsem jen sledoval emočně nulový závěrečný souboj, kde mě chyběly napuchlé oči, otekliny a stříkající pot při úderu atd. atd…. Nejvíce mě potěšila účast Petera Falka… Mé hodnocení 1,5 hvězdičky… ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo poměrně krutě, bohužel to jenom tak vypadalo, film postupem času upadá do super průměrného béčka. A také mě dost zklamali kameramani a zvukaři: Závěrečné boxerské drama viditelně nezvládli, kamera byla hodně rozhozená a točila z takových úhlů, že boj postrádal věrohodnost. No a zvukaři se taky sekli: když Snipes promáchnul tak tam klidně dali obrovskou ránu a nebylo to jednou.... :( Škoda... ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o boxu kde je obsazení vcelku dobré a vězeňské prostředí má dodat punc tvrdosti.No je to film asi tak na páteční večer kde už se vám moc nechce hloubat nad myšlenkami filmu a jen tak vstřebáte akci filmu.Box je zde sice vidět jen zhruba posledních 10 minut ale fanoušky Wesleyho Snipese či Vinga Rhamese to bude určitě to lepší z jejich filmografie.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama