Reklama

Reklama

USA, (1998–1999), 19 h 30 min (Minutáž: 45–90 min)

Kamera:

Marvin V. Rush

Hrají:

Kate Mulgrew, Robert Beltran, Roxann Dawson, Robert Duncan McNeill, Ethan Phillips, Robert Picardo, Tim Russ, Jeri Ryan, Garrett Wang, Scarlett Pomers (více)
(další profese)

Epizody(25)

Recenze (4)

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série je zatím nejlepší a už vyhovuje standardům ST. Na druhou stranu je to pořád jak na houpačce, jak je mnoho dílů zapomenutelných tak je tu i pár, které se snažíte z paměti marně vytěsnit (že Vodouchu?) . ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Human beings, they're quite a paradox. At first glance, they're so primitive. Genetic impurities, no telepathy, violent and yet they've created so many beautiful ways to communicate their ideas. Literature, art, music." ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

průměr 1.84*... škrabe se to nahoru, pořád to je spíš fakt špatný. Je tu 6 dobrejch dílů a ty sou lepší než dobrý díly předtim (5x4*, 1x3*) - taky tu je ale 5 odpadů a 5x1*.  Je tu cítit změna - jsou tu o dost zajímavější zápletky, drama a obecně scénáře fungujou o poznání líp, divák tu má už skutečně dojem že Voyager letí pryč do alpha kvadrantu. Výrazně ubylo Neelixe a tam kde je je tak snesitelnej, že mě ani (moc) neirituje. Ale. Všechno to je zoufale... nevyužitý a nedotažený je asi nejlepší popis. Neodvažuje se to vydat do novejch míst, neodvažuje se to nic sdělit (a když, tak nic novýho), postavy se pořád plácaj na místě. Sou to slabý 2*, ale ok - narozdíl od s04 jsou aspoň čestně zasloužený. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžce rozkolisaná série, která na jednu stranu obsahuje pár dílů řadících se mezi to naprosto nejlepší nejen z Voy, ale celýho ST universa (Drone, DARK FRONTIER, SOMEONE TO WATCH OVER ME), pár vynikajících epizod (Nothing Human, Bliss, Think Tank, Relativity, Equinox), ale současně i pár který by svou debilitou (Once Upon a TIme - WTF???!!)  a zbytečností (Bride of Chaotica, 11:59) zapadaly spíš do SHITcovery. Díky četnýmu výskytu zrzavý zrůdy ale i tak jen (nebo jí navzdory?) za solidní 3*. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama