Reklama

Reklama

Nová Addamsova rodina

(seriál)
  • Kanada The New Addams Family
Komedie / Rodinný / Horor
Kanada, (1998–1999), 21 h 40 min (Minutáž: 20 min)

Hrají:

Glenn Taranto, Ellie Harvie, Brody Smith, Nicole Fugere, Michael Roberds, John DeSantis, Paul Dobson, Christopher Shyer, Keegan Connor Tracy (více)
(další profese)

Epizody(65)

Obsahy(1)

Vítejte v ďábelsky půvabné společnosti!  Useknutá ruka sama hraje na klavír a o chvíli později už řídí auťák, elektrické křeslo právě někoho smaží zaživa, k večeři se podávají pusinky z malých netopýrů... a ten sluha?! Nikdo už ani neví, kde na hřbitově ho vlastně vyhrabali!
Vítejte u Addamsů! Gomez, Morticia, jejich krvelačné děti a ďábelský strýček Fester... s touhle tak trochu šílenou rodinkou, která se podstatně liší od obyčejných spořádaných rodin, zažijete spoustu neuvěřitelných dobrodružství... pokud je ovšem všechna ve zdraví přežijete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Masinfira k tomuto seriálu (1)

Nová Addamsova rodina (1998) odpad!

To co má původní seriál naopak naprosto chybí tomuto zpracování. Nechápu ani proč to má označení horor, osobně bych to nazval slátaninou pro děti. Ano, možná do 11ti let by se mohlo líbit, ale opravdu je to hodně děsivá podívaná. Původní rodina je zvláštní a naprosto nenormální, ovšem kouzlo je v tom, že sami sebe berou jako normální a průměrné američany. Tady si rodina libuje v tom, že je divná a nenormální... prostě celá pointa je tu postavená na hlavu. Možná by to fungovalo jinde, ale u Addamsovy rodiny ani omylem... ()

Reklama

Reklama