Reklama

Reklama

The Walking Dead: World Beyond

(seriál)
  • USA Monument (pracovní název)
Trailer
USA, (2020–2021), 16 h 32 min (Minutáž: 44–58 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alexa Mansour, Aliyah Royale, Hal Cumpston, Nicolas Cantu, Nico Tortorella, Annet Mahendru, Julia Ormond, Joe Holt, Aaron Snyder, Christina Marie Karis (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

The Walking Dead: World Beyond je seriál, který se odehrává 10 let po pádu civilizace v Nebrasce. Hlavní postavy Iris a Hope žily bez větších problémů, dokud se do jejich osady nedostala tajemná zástupkyně Občanské republiky. (Doomcourier)

Recenze uživatele tomik99 k tomuto seriálu (10)

Konsekans (2021) (S02E01) 

Tak jsem si řekl, že se k tomuto seriálu vrátím, když už zbývá jen jedna řada po té naprosto zpackané předchozí. O moc se to nezlepšilo. Ta šaráda s Hope byla děsná, ale těch devět dílů ještě zkousnu... ()

Foothold (2021) (S02E02) 

Vlastně by se na to i dobře dívalo, kdyby vyškrtly všechny dětské postavy, které stejnak nefungují. Potenciál na alespoň důstojnou zápletku to má, ale bojím se, že se budeme točit neustále v kruzích s naprosto nezáživnými, otravnými a nekoukatelnými postavami... ()

Exit Wounds (2021) (S02E03) 

Ale jo, oproti minulé epizodě rozhodně zlepšení. Bavilo mě to o dost více. Takže pomalu jde tato řad nahoru, snad z toho vzejde něco smysluplného, rozhodně tady prostor pro dobrou, leč předvídatelnou, zápletku tu je. ()

Family Is a Four Letter Word (2021) (S02E04) 

Tak tenhle díl mi přišel, že nás (zase) nikam neposunul až na samotný závěr, pochopitelně. Točíme se v kruhu, ve vzduchu je dobrá zápletka, ale zatím se kolem ní jenom krouží a krouží. Nakonec je asi dobře, že tento seriál končí, ale aspoň může skončit s důstojností a alespoň trochu ve velkém stylu... ()

Quatervois (2021) (S02E05) 

Ale jo, tohle už šlo. S nesympatickými postavami už nikdo nic neudělá, ale dá se na to koukat. Což je rozhodně rozdíl oproti první řadě. ()

Who Are You? (2021) (S02E06) 

Malinko se přešlapovalo na místě. Celá hodina o vloupání do laborky. Zbytečně to natahují a neví, co z toho vytlouct. Přitom toto společenství má toho tolik co nabídnout a děj by se dal krásně rozvést. No jo, to by se ale tvůrci museli chytit za palici. Jadis potěšila, už jen ten Rick tomu chybí. ()

Blood and Lies (2021) (S02E07) 

Tak tohle bylo maso a aspoň jde konečně do tuhého. Doktorky mi je malinko líto. Pro děj ale příjemný zvrat a příslib toho, že se aspoň máme šanci dočkat uspokojivého finále. ()

Returning Point (2021) (S02E08) 

V závěru bylo napětí, nicméně plot armor obyčejných lidí je cítit až moc. Takto vojáci působí jako banda neschopných jednotek... ()

Death and the Dead (2021) (S02E09) 

Celkem by to šlo, ale Republiku hrozně oslabují, z jejich vojáků dělají úplné hlupáky, kteří nic netrefí a jsou horší než stormtroopeři ve Star Wars. V závěrečné pasáži je měli nahrané a mohli všechny hrdiny postřílet. Ne že bych si přál, aby se to stalo, ale tak scénář mohl dát hrdinům větší výhodu a ne je postavit opět do bezvýchodné situace, kdy se víceméně z toho všichni vylížou. Uvidíme co finále. ()

The Last Light (2021) (S02E10) 

Seriál je u konce a já ho vítám. Od začátku šlo o velice slabý seriál, kdy tvůrci nevěděli, jaký příběh chtějí vyprávět. Měli jsme tu seriál o počátku apokalypsy a pak jeden dle komiksů. Tohle je takový paskvil, kdy prakticky celá první řada byla nekoukatelná, druhá měla o dost lepší příběh, ale i tak jsme se dočkali pouze pár dílů. Neskončilo to špatně a ani nijak tupě, tu osmdesátku si to zkrátka zaslouží. Ale ani nevíte, jak jsem rád, že jsem u konce tohoto seriálu a můžu si pustit něco smysluplnějšího. ()

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Reklama

Reklama