Reklama

Reklama

The Walking Dead: World Beyond

(seriál)
  • USA Monument (pracovní název)
Trailer 1
USA, (2020–2021), 16 h 32 min (Minutáž: 44–58 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alexa Mansour, Aliyah Royale, Hal Cumpston, Nicolas Cantu, Nico Tortorella, Annet Mahendru, Julia Ormond, Joe Holt, Aaron Snyder, Christina Marie Karis (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

The Walking Dead: World Beyond je seriál, který se odehrává 10 let po pádu civilizace v Nebrasce. Hlavní postavy Iris a Hope žily bez větších problémů, dokud se do jejich osady nedostala tajemná zástupkyně Občanské republiky. (Doomcourier)

Zajímavosti (21)

  • Seriál se měl vysílat od 12. dubna do 14. června 2020. Nestalo se tak, na vině je koronavirus, nicméně ten nezasáhl do samotného natáčení. Celá první série World Beyond sice byla již v tu dobu natočena, nicméně kdyby měl seriál premiéru hned po Živí mrtví (od r. 2010), tak by pak po World Beyond byla moc dlouhá pauza, protože po něm měl na řadu přijít seriál Živí mrtví: Počátek konce (od r. 2015)), jehož natáčení však bylo kvůli koronaviru přerušené. [Zdroj: Edna.cz] (willy1)

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Reklama

Reklama