Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní MASAKR a nostalgický Nářez! Ještě než dostaneme filmovou verzi Mortal Kombatu rozhodně doporučuji tohle, pokud se přenesete přes fakt, že je to animované, čeká Vás nabušená, nahláškovaná, non-stop akční řezničina, která si nebere servítky fakt s ničím. Krev stříká pomalu z obrazovky, hlavy, končetiny, střeva lítají všemi směry, rozporcování lidí na tolik způsobů, že si to člověk nedokáže ani představit. Je to jedna dlouhá zábavná akční jízda, která mi upřímně vyrazila dech. Chválím i choreografii soubojů, které jsou dostatečně intenzivní, hudbu!! a humor, kde Johnny Cage trousí jednu hlášku za druhou. Lepší než oba Mortal Kombaty bez debat. Tady se zažívají orgasmy a to říká člověk, který filmy s touhle animací příliš nemusí, tohle je pecka, která má víc gore než všechny slashery za 5 let! Příběh****, Akce*****, Humor****, Násilí*****, Zábavnost*****, Hudba*****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 9/10. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, přímočarý, nijak chytrý, brutální, zábavný, krvavý, díky Johnnymu chvílema vtipný, docela dobře animovaný, prostě asi zatím nejlepší Mortal Kombat na "plátně", kterej jsem viděl. Užil jsem si to, bavil se a nepochopím, proč v tom není žádný MORTAL KOMBÁÁÁÁT tududududuuu tududududuuuu techno, který by mě donutilo si souhlasně podupávat společně s jatkami, který se na plátně odehrávají. Za závěrečný Get over here! jsem to vytáhl na slabší čtyři končetiny oddělené od těla. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Snažím se ve svých komentářích vyvarovat řekněme silných slov, jenže tady to nejde. Právě jsem dokoukal totální nájeb. Celý to byla jedna velká jízda s několika super pomrknutíma po hrách. Příběh, vlastně oba, mě hodně bavili. Scorpionova cesta za pomstou je správným způsobem ujetá. Ale co je pecka je to, že je nekompromisní, krvavá a bez soucitu. "Hlavní" linka je do určité doby hodně podobná prvnímu filmu. Jediné co bych možná maličko vytknul je to, že to mohlo být vizuálně, lépe zpracované, ale na druhou stranu by to asi bylo o dost dražší. Velká pochvala je tvůrcům za to, že servírují od samého začátku zábavu pro dospělé diváky. A hraná verze by byla nejspíš jen pro publikum se silnějším žaludkem. V rámci žánru dávám jednoznačných 100 procent. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký fanda pc gamesy (jedničky) sem si nemohl nechat ujít tenhle animák. Velký fanda jako beze srandy, páč i teď v 36 letech si bez problému vzpomenu na všecky fatality i téměř všecky kouzla. Pro zajímavost Raiden 3x k němu, 3x od něj a velký box :o). Tohle je moc pěkně udělaný... Hlavně se mi líbí ta brutalita, která kdyby byla s živejma hercema, tak bych odvracel zrak, ale takle kreslený mi to vůbec nevadilo, spíš naopak. Moc se mi líbil příběh, kterej byl ještě o kousek nápaditější než u toho prvního filmu. 80 minut je akorát a já se těším, esi se dál bude točit nějaký pokračování... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Neskutočné prekvapenie a to v toľkých ohľadoch, že som si to musel zreprízovať po pár dňoch s notesom v ruke a skoro nonstop si písať poznámky. A vypisovať dôvody prečo je tento film absolútne geniálny. Všetko je to už rozpísané na 4 normostrany na mojom blogu, keby si mal záujem. Ja len tak... :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Johnny Cage se ptá okřídlené jednooké dámy na biopotraviny, která na něj potom zavrčí. Tato dáma je upírská stíhačka Nitara. (LUKICKK)
  • Tvorca hernej série Mortal Kombat Ed Boon bol počas produkcie filmu prizvaný ako konzultant. (MikaelSVK)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama