Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nejsem asi takovým fanouškem herní série MK, ale na druhou stranu postavy znám, takže mě zajímalo, jak se popasují s animovaným příběhem zasazeným do tohoto světa......Film se zaměřuje asi na tu přímo nejzajímavější postavu, tedy Škorpiona, a rozpracovává jeho životní linku....Začátek dost smutný, hlavně zde film vykládá bez skrupulí své karty na stůl...Tady se nebude jednat o zábavu pro dětské publikum, tady se sází na profláklé fatalitky a hektolitry krve, kdy si pořád někdo vyrvává páteř z těla..Za sebe mohu bezpochybně říct, že tak brutální lázeň jsem na poli animáků doposud nezažil, DC filmečky jsou ve srovnání s tímto slabý čajíček. Samotná příběhová linka mě v rámci možností pobavila, přiblížila mi nějaký background k ostatním herním charakterům, no a akcí se zde taktéž vůbec nešetřilo. Nečekal jsem to, ale jsem klidně pro pokračování, závěr s otevřeným koncem se k tomu přímo nabízí. Za mě dávám 75 % ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jednoduché zábavné béčko. Líbí se mi, jak těží ze známých reálií her i předchozích filmů, částečně příběh kopíruje, ale zavčasu odbočí svou cestou. Animace je vcelku ok, souboje sice nejsou tak působivé jako v hrané verzi, ale za to má větší prostor nadsázka. Myslím, že kdo nečeká mnoho, nemůže být zklamán. Osobně už se těším na pokračování. 7/10 ()

Reklama

Junglista 

všechny recenze uživatele

Kdo se alespoň základně orientuje v MK světě, tak si bude chrochtat. Animace je fajn (i když mohla být trošku plynulejší), krvavost je minimálně na úrovni MK9 (stejně jako X-Ray útoky) a příběh nijak nevybočuje z kvalit těch herních - to asi není zrovna pochvala, ale nějakou hlubokomyslnou zábavu asi od tohoto nikdo neočekává, že? Doufám, že v dalších filmech se objeví více postav a že Sonya si bude trochu podobnější, tady vypadala jak poloviční chlap. Ale jinak spokojenost. "Get over heeere!" :-) ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Pěkný návrat do dětství, kdy jsem sjížděl filmy, seriál a házel dvacky do automatu, abych si zapařil. Příběh je vesměs stejný jako ve filmu. S tím rozdílem, že tu máme navíc škorpionovou pomstu, která je naprosto skvělá. A navrch to co každý fanoušek hry očekává a to pořádnou porci brutality. Šup sem s dvojkou!!! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Přehnaně krvavé, místy zkratkovité, béčkové v každém dialogu. Jinými slovy to nejlepší, co kdy ve filmovém či seriálovém světě vzniklo k tématu legendárního věčného turnaje. Liu Kang už si hlavní role užil dost (a pořád zůstává v čele hlavní party), takže je jedině dobře, že pozornost dostali i ostatní, navíc v příběhu, který respektuje základní mytologii a zároveň umí funkčně odbočit. Nezasvěcení dostanou podívanou, která neuhýbá, na příznivce se sympaticky pomrkává co pět minut, v nejkrvavějších momentech se cituje vše od klasické jedničky až po nejnovější přírůstky - zkrátka vyvážená a svižná jízda, která přináší přesně to, co dlouhý cheesy název slibuje. Příště bych se ale nebál podívat do úplně jiného časového období, obzvlášť Kung Laovi by film slušel náramně. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Tvorca hernej série Mortal Kombat Ed Boon bol počas produkcie filmu prizvaný ako konzultant. (MikaelSVK)
  • V rezidenci Johnnyho Cage je k vidění plakát „Ninja Mime“. (LUKICKK)
  • Johnny Cage se ptá okřídlené jednooké dámy na biopotraviny, která na něj potom zavrčí. Tato dáma je upírská stíhačka Nitara. (LUKICKK)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno