Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Shakers 

všechny recenze uživatele

"Get Over Here" Nič iné ako plné hodnotenie dať nemôžem. Warneráci animáky vedia a v Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge dali fanúšikom všetko to čo chcú vidieť. Príbeh je klasika, ktorá každý fanúšik alebo aj nefanušik, ktorý hral nejakú hru alebo videl film pozná. Všetky známe postavy ako - Liu Kang, Johny Cage, Sonya Blade, Jax, Raiden, Kitana sú späť a nechýbajú ani tie menej známe a záporné - Shang Sung, Qua Chi, Reptile, Baraka, Goro, Kano, no najviac ma prekvapilo, že je film postavený na pomste jedného s najštylovejších postav celého Mortal Kombatu - Scorpionovi. Jeho príbeh je skutočne vynikajúci a súboj zo Sub-Zerom tiež vydarený. Brutalitou ani krvou sa nešetrilo a Fatality tiež nechýbajú. Tak isto aj akcia je veľmi pekne natočené. S veľkým nadšením očakávam dvojku, kde príde Shao Kan a kde Jax dostane svoje staré známe robotický ruky. K dokonalosti chýba už iba dlhšia stopáž a známy song. "Hanzo is Dead. My Name is Scorpion" 90% - 5* ()

ER 

všechny recenze uživatele

Že by šlo o otestování diváků před R kovým hraným remakem, který se chystá? Jinak mi tento animàk nepřináší, oproti filmové verzi, žádný zážitek navíc. Více bych ocenil další příběh (jako to udělali tvůrci Spiderman Paralelní světy). A taky mi tu chybí skvělá elektro dance hudba z filmu s pokřikem mortal kombat. ()

Reklama

Junglista 

všechny recenze uživatele

Kdo se alespoň základně orientuje v MK světě, tak si bude chrochtat. Animace je fajn (i když mohla být trošku plynulejší), krvavost je minimálně na úrovni MK9 (stejně jako X-Ray útoky) a příběh nijak nevybočuje z kvalit těch herních - to asi není zrovna pochvala, ale nějakou hlubokomyslnou zábavu asi od tohoto nikdo neočekává, že? Doufám, že v dalších filmech se objeví více postav a že Sonya si bude trochu podobnější, tady vypadala jak poloviční chlap. Ale jinak spokojenost. "Get over heeere!" :-) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jednoduché zábavné béčko. Líbí se mi, jak těží ze známých reálií her i předchozích filmů, částečně příběh kopíruje, ale zavčasu odbočí svou cestou. Animace je vcelku ok, souboje sice nejsou tak působivé jako v hrané verzi, ale za to má větší prostor nadsázka. Myslím, že kdo nečeká mnoho, nemůže být zklamán. Osobně už se těším na pokračování. 7/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film má několik mínusů 1) Baraka tam neudělá pořádný fight a jeho smrt stojí za hovno celkově i ta celá scéna s ním 2) Kitana zbytečná jako vždy místo ní mohla být radši třeba Mileena nebo kdokoliv lepší 3) od Sub Zera jsem čekal taky více ani Kano moc nepředvedl (ve filmu z roku 1995 byl daleko lepší) 4) Nesnášel jsem u Liu Kanga ty zvuky a pazvuky co vydával připadalo mě to vtipné a zbytečně to shazovalo film 5) Scorpion je zde až moc op postava navíc to jeho mizení mě přišlo uvalené už Naopak velkým plusem je brutalita a náběhy na další díl/y? (snad ho plánují vydělá to a bude) škoda, že Goro nepředvedl tu svoji fatalitu ze hry v plné verzi ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Scéna ve filmu zachycující bojovníky, kteří poměřují své síly při rozbíjení kovadlin, je odkazem na minihry známé z počítačových her „Mortal Kombat“ zvané „Test Your Might“, ve kterých hráči poměřují své klikací schopnosti při rozbíjení materiálů o zvyšující se odolnosti (dřevo, kámen, ocel, rubín a diamant). (pajik)
  • Když se starý palác zhroutí po boji s Johnnym Cagem, ohlíží se zpět a říká: „Toasty.“ To je odkaz na easter egg, který byl poprvé představen ve videohře „Mortal Kombat II“. (LUKICKK)
  • Souboj, ve kterém Sonya Blade bojuje v džungli s neviditelným Reptilem, je odkazem na klasický souboj mezi vojákem a mimozemským bojovníkem z filmu Predátor (1987). (pajik)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama