Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jsem neherní fanoušek, ale první filmový Mortal Kombat s Lambertem totálně žeru, protože je to totálně boží. A teď totálmě žeru i tenhle boží animák, protože i tohle je fantastická rubačka, neskutečná zábava s naprosto parádní akci, atmosférou, postavami, parádní mytologií i nějakou tou krví. A vůbec by mi nevadilo, kdyby to bylo delší, protože ta atmosféra je fakt boží. Tohle je prostě super věc. Hry nehraju (žádné) a ani nikdy hrát nebudu, ale k tomuhle se určitě budu velmi rád vracet. Doufám v animované pokračování, protože ten konec je totální žrádlo! Jsem tak nějak nadšen. 85%. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Brutality, fatality... k tomu hromada krve, spousta legendárních hlášek - zkrátka přesně to, co si člověk od Mortal Kombatu přeje. Za mě jednoznačně (zatím) nejlepší adaptace z této herní série, která si bere vše důležité, je správně brutální a krvavá, včetně lámání a drcení kostí, porcování na kousky, urvání hlavy i s páteří... Navíc většina těch "brutalit" a "fatalit" je tak krásně ikonicky provedená, že si to fanoušek téhle herní série opravdu užívá. Animace také hodně povedená, jediné co mi tu chybí k dokonalosti, je nějaký ikonický song... Ale i tak za mě paráda! "Finish him" 8,8/10 ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Jednoduché zábavné béčko. Líbí se mi, jak těží ze známých reálií her i předchozích filmů, částečně příběh kopíruje, ale zavčasu odbočí svou cestou. Animace je vcelku ok, souboje sice nejsou tak působivé jako v hrané verzi, ale za to má větší prostor nadsázka. Myslím, že kdo nečeká mnoho, nemůže být zklamán. Osobně už se těším na pokračování. 7/10 ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Príbeh Scorpiona bol skvelý. Akčná ultrabrutálna divočina v ceste za pomstou. Škoda len, že tam napchali aj ústredný turnajový príbeh. Ten už pozná podľa mňa každý a tu bol úplne zbytočný. Respektíve, bol tu na vedľajšej koľaji a tak spracovaním ako z rýchlika absolútne nefunkčný. Keby sa zamerali len na Scorpiona, mohol byť celok ešte údernejší a dynamickejší. Som ale rád, že niečo takéto vzniklo a dúfam, že časom sa dočkáme aj ďalších príbehov z tohto sveta v rovnakej krvilačnej verzii. 80% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Prakticky animovaný remake prvního dílu od Andersona, akorát se zapojením prakticky veškerých postav (aspoň se statickou či cameo účastí) jiným výběrem soupeřů proti sobě a zaměřením na postavu Hanza Hashasiho alias Škorpiona a jeho pomsty. Všemu jednoznačně vévodí Johnny Cage a jeho neskutečný hlášky,asi 10x sem vyprsknul smíchy. Příběh je super, ale je strašně krátký. Tenhle film by zvládnul minimálně 100 minut nebo klidně dvě i tři pokračování. Tuny krve, prasklých kostí a lebek, utrhaných končetin a brutální černý humor. Nebýt akce zbytečně trhaná a kdyby jí nechali přirozený animovaný průběh, z fleku bych tomu jebnul plnej počet. ''Jsem herec, jasný? Nejsem Tom Cruise, kaskadérský sračky nechávám kaskadérům''.75%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Tvorca hernej série Mortal Kombat Ed Boon bol počas produkcie filmu prizvaný ako konzultant. (MikaelSVK)
  • Souboj, ve kterém Sonya Blade bojuje v džungli s neviditelným Reptilem, je odkazem na klasický souboj mezi vojákem a mimozemským bojovníkem z filmu Predátor (1987). (pajik)
  • Johnny Cage se ptá okřídlené jednooké dámy na biopotraviny, která na něj potom zavrčí. Tato dáma je upírská stíhačka Nitara. (LUKICKK)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama