Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka

(seriál)
  • USA Star Wars: The Bad Batch (více)
Trailer
USA, (2021–2024), 21 h 28 min (Minutáž: 21–70 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Od událostí na Kaminu uběhly celé měsíce a Vadná várka po pádu Republiky pokračuje v putování územím Impéria. Během napínavých žoldáckých misí, které je zavádějí na nečekaná a neznámá místa, naráží na přátele i nepřátele, známé i neznámé. (Disney+)

Recenze uživatele GejmronCZ k tomuto seriálu (19)

Náhrada (2021) (S01E03) 

Velmi zajímavé sledovat jak se vojáci, co neznají nic jiného než boj, najednou musí učit, jak se starat o dítě. Omega je zatím dost zajímavá, což mě jen těší. Jednoduché a pěkně zpracované. A je vidět, že Bourač je prostě velkej chlap s velkym srdcem se zálibou dělat velký výbuchy. ()

Ztracená odměna (2021) (S01E09) 

Velmi solidní, ale chybí tomu taková ta jiskřička, co by mě donutila dát plnou palbu. Fakt ale chybělo málo. ()

Zamoření (2021) (S01E13) 

Sice slabší, ale že by jen představení nové postavy? ()

Válečná kořist (2023) (S02E01) 

Malá už není malá a bezbranná, ale malá a drsná. Najs :D ()

Osamocený klon (2023) (S02E03) 

Wow, to bylo hodně hustý a přitom smutný. Ta hudba tady je naprosto brilantní. Krásně to všechno podtrhuje a skoro až jsem z ní měl mráz na zádech. Snad Codyho nevidíme naposled, ikdyž na to nesázim. ()

Rychleji (2023) (S02E04) 

Vždycky mě fascinovali takové sci-fi závody. A taky bavili. Už jen, když to lítá, tak se dá dělat hromada píčovin a je to 1 000 000x větší zábava. A tohle bych řekl, že byl závod na styl Motorballu z Ality. Dost dobrý. Jen mohla řídit Omega. Byl by to hezkej easter egg na malýho Anakina z prvního dílu a mělo by to úplně jinej feeling. Ale je fakt, že i Tech se musel nějak předvést, protože jsme to pořádně neviděli, krom jeho technickýho blábolení. Upřímě, mohlo to být v tomhle ohledu lepší. Pár přidanejch scén (zhruba +2-3 minuty) na procítění a bylo by to supr. ()

Kmen (2023) (S02E06) 

Yeeees! Trailer jsem neviděl a jsem za to rád. Dostal jsem hezký překvapení s Gungim. Hezky si ho pamatuju ještě z dílů, kdy si hledal krystal Kaiburr pro světelný meč a následně si ho vyráběl s ostatními ratolestmi, za kontroly Huyanga a pod dohledem Ahsoky, jakožto jejich ochránkyně. Nečekal jsem, že by přežilo nějak moc mladých jediů, ale stalo se. ()

Klonové spiknutí (2023) (S02E07) 

Ou jeee Chuchi is back! Konečně další stará sympatická postava. To si nechám líbit. ()

Pravda a následky (2023) (S02E08) 

Tak tohle řádně posunuje děj. Tady vidíme začátky Stormtrooperů. A to ještě v senátu, kde to vždycky všechno začíná a následně i končí. ()

Překonávání (2023) (S02E09) 

Na první pohled výplň, ale nutná. Vypořádání se s absencí Echa je důležité, protože je jasně vidět, že ačkoliv všichni pravdu znají, tak jeho odchod rozhodil celou posádku. A o to víc Omegu. Nádherně zpracované, komorní a docela silně emoční. Tech a Omega musí opět najít společnou řeč, což není úplně snadné, když každý přemýšlí jinak a stejně tak se vyjadřuje. ()

Metamorfóza (2023) (S02E11) 

Tak tahle atmosféra, vizuál i hudba byly naprosto úžasný. A co víc, konečně jsme se dočkali toho, co začalo v Clone Wars. Jako celej začátek jsem měl pocit, že sleduju normálně animovanýho Vetřelce. Jako fakt hustý. Možná by tu měli přidat do tagů i Horor, protože tohle bylo fakt zatraceně cool. ()

Základna (2023) (S02E12) 

Tak z tohohle dílu mě reálně fakt mrazí. Je mi zima a to jsem tu v mikině. To čumim. Mega hustý. ()

Plán 99 (2023) (S02E16) 

Tohle bylo hodně silný a neskutečně emoční až jsem měl co dělat, abych udržel slzy. Nádherně udělaný. Jeden z nejsmutnějších dílů seriálu. A ať už je díl jakej chce, Omega je ta nejdrsnější ze všech. ()

Uvěznění (2024) (S03E01) 

Bomba. Nevim jak jinak to popsat. Je to úplně něco jiného, než na co jsme zvyklí. Žádná akce ani technický bláboly, ale přízemní dialogy, krásný vizuál, pomalé vyprávění, podtrhující hudba a nezlomitelná loajalita. A to vše jen se 4 postavami. Nic víc není třeba. ()

Neznámé stezky (2024) (S03E02) 

Jak jsem řekl, pořádná dávka loajality a máš přátele na celej život, co by pro tebe umřeli. Víc nikdo od přátel a rodiny žádat ani nemůže. ()

Jiný přístup (2024) (S03E04) 

Tahle série je kvalitativně o řád výš než ta předchozí a je to sakra vidět. Opět dokonalá hudba, pěkné lokace (vždycky přesně víte, co od toho místa očekávat), chemie mezi nima supr, atmosféra tak hustá, že přes ní sotva vidim a k tomu to ještě zahraje na emoce. Naprosto fantastický. ()

Nebezpečné teritorium (2024) (S03E08) 

Moc pěkné. Snad se ten tvrdohlavec taky naučí meditovat :D ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama