Reklama

Reklama

Odznak Vysočina

(seriál)
  • Slovensko Odznak Vysočina
TV spot
Česko, (2022–2024), 20 h 10 min (Minutáž: 45–60 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Monika Hilmerová, Simona Zmrzlá, Martin Hofmann, Michal Suchánek, Patrik Děrgel, Martina Jindrová, Marcel Vašinka, Václav Maixner, Vladimír Škultéty (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Malé město Veselá, které vypadá na první pohled až idylicky – „všichni“ se spolu znají a potkávají se cestou do školy a do práce, navíc v malebném prostředí Vysočiny, která ale umí mnohdy ukázat i svou drsnou tvář. Ve Veselé sídlí menší oddělení kriminální policie, které vede žena – Dana Skálová. Ani malé město a venkov ovšem nejsou ušetřeny závažných zločinů, nejde sice o sériové vrahy či podivné nebo brutální kauzy, ale i přesto zasáhnou do života celé komunity. Důležitá je interakce mezi jednotlivými zúčastněnými či podezřelými, kteří lžou a navzájem se obviňují, nechybí ani nespolehliví svědkové a další postavy, které umí vyšetřování řádně zkomplikovat. Tajemství je ukryté právě v lidech, jejich osudech a motivacích, spíše než v samotném vykonstruovaném provedení vraždy. Hledání pachatele je proto společnou prací celého týmu. Zároveň rozplétáme i soukromé životy hlavních postav,sledujeme, jak se vypořádávají s dramatickými  událostmi během vyšetřování, ale i se svou vlastní minulostí a představami o budoucnosti. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele dyfur k tomuto seriálu (16)

Zlobába (2022) (S01E01) 

......ten úvod bol dosť nepresvedčivý.....téma prvej časti i obsadenie - hádam si zvyknem.....príroda pekná taká Polície Modrava. ()

Den blbec (2022) (S01E02) 

....dievčatá sa v bare nechajú opiť a zneužiť....a jedna na to doplatí-na svoju ľahkovážnosť- .......aké prekvapivé.... ()

Spirála (2022) (S01E03) 

.....ten exekútor.....hmm riadna špina - nie preto, že vykonáva svoje povolanie -ale preto, že ho zneužíva  na zneužívanie manželiek a dcér exekuovaných....no tú nakladačku s bejzbolku si iste zaslúžil....... ()

Vlčí kraj (2022) (S01E04) 

.......vskutku dobrý diel.....len stále ešte "zápasím " s Monikou Hilmerovou.... ()

Staří známí (2022) (S01E05) 

…….bez hlbšieho rozboru - fajn . I zamotané i príbehovo dobré.... partia vyslúžilých vojakov ........ ()

Nejhodnější člověk na světě (2022) (S01E07) 

.....tiež fajn časť - ale pozor obsah filmu je zlý - nie jeho telo pohodil....to telo mu vypadlo z auta - stratil ho malo byť správne  ..... dobrá scéna ku koncu keď zadávateľ vraždy  sa neudrží a dusivo sa smeje, že  vodič to telo stratil a dopadlo to ako dopadlo.... ()

Na samotě (2022) (S01E08) 

.....príbeh tak na 2,6 hviezdy ....námet o ornitologovi, ktorý aj svojho vlastného  vtáka rád venčí kade chodí ....a kapitánka v podaní M.H., ktorá tiež s ním prndosila a ani nevedela meno, odkiaľ je ....nič....aspoň ,že prípady neriešila kosatým štvorcom... ()

Nebojsa (2023) (S02E01) 

....... ()

Krmítko (2023) (S02E02) 

.......... ()

Na dně (2023) (S02E04) 

........hodne veľká motanica ,kde sa zo zdanlivo obyčajného príbehu stáva moc komplikovaný....až niekedy na škodu veci.... ()

Vyděrač (2023) (S02E06) 

.......... ()

Skříň (2023) (S02E07) 

,,,,,,,, ()

V pasti (2023) (S02E08) 

...... ()

Reklama

Reklama