Reklama

Reklama

Lovci pokladů: Na hraně historie

(seriál)
  • USA National Treasure: Edge of History (více)
Trailer
Akční / Dobrodružný / Mysteriózní
USA, (2022–2023), 8 h 5 min (Minutáž: 45–51 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Život Jess Valenzuelové se obrátí vzhůru nohama, když jí enigmatický cizí muž dá stopu k pokladu, jenž byl ztracen několik set let a může mít spojitost s jejím otcem, který zemřel, když byla malá. Jess umí řešit hádanky a její schopnosti jsou pořádně otestovány, když se svými přáteli následuje řadu stop ukrytých v amerických artefaktech a památkách. Když se ale Jess ponoří do hledání hlouběji, ocitne se v závodě s bohatou a nelítostnou lovkyní pokladů a je zároveň nucena zpochybnit loajalitu někoho blízkého. Najde Jess největší ztracený poklad v historii a konečně odhalí pravdu o minulosti svého otce? (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

poměrně dietní seriálová odnož Lovců pokladů, která docela dobře vypadá a divák u ní trpět nebude, nicméně v jádru není o moc lepší než seriály na přelomu tisíciletí, nebo filmy ve stylu Flynna Carsena.  Obsazení je poměrně sympatické, ovšem celá série má problémy s tempem a celkem zbytečná utíká k nedůležitým vedlejším linkám. Výsledek je tak průměr který sice neurazí, ale že by dokázal vtáhnout jako jeho filmové předobrazy se úplně říct nedá...50% ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Opravdu moc jsem chtěl aby se mi to líbilo. Filmy považuji za hodně fajn oddechovky, u kterých můžu vypnout hlavu a jen vnímat dobrodružný příběh. V seriálu jsem se toho nedočkal. Díky nudnému zpracování, natahovaným epizodám, hnusným lokacím a nulové dobrodružnosti jsem u každé epizody často usínal. Úplně nejhorší ale je, jak seriál zprznil svými scenáristickými rozhodnutími původní filmy. Velké zklamání a zasloužený konec po první řadě. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mám Lovce pokladů rád. Oba filmy s Cagem json dobrodrnžný oddychovky. Napasovat na filmy seriál možná mohl být dobrý nápad, ale to by tu museli být alespoň trochu schopní herci a scénář, který nezačne nudit po deseti minutách. Zeta-Jones tu jako záporačka nemá prostor ani postavu, kterou by mohla zahrát alespoň trochu zapamatovatelně. A klaďasové? Mladý diváci neví, co Lovci pokladů jsou a starší budou nadávat, že tu hrajou moc mladý, tuctový a nudní herci. Zrušení po 1. sérii se nedivím. Není o co stát. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je spíše určen pro fanoušky předchozích dílů, protože jinak to pro cizího člověka může být směšná a naivní blbost, jenomže dneska i naivní blbosti jsou velkými hity, stačí mít jen nostalgický základ a to tento seriál rozhodně má! Peter Sadusky a Riley Poole se o to postarali a díky několika dialogům připomněli Lovce pokladů. Trevor Rabin odvedl též dobrou práci, protože slyšet opět hlavní hudební téma filmů a hudební motiv Ciboli.. to sakra byla lahoda pro uši. Takže už tyto 3 osoby se o základ postaraly. Nové postavy mi v ničem nevadily a docela i zabavily. Scénář je sice hloupější, ale to se dalo čekat. Čekal jsem průměrnou pohodu a tak to také je, ale jelikož jsem si to užil více z důvodu lásky k původním filmům, tak dávám o jeden bodík navíc. Je to pohodové odreagování a pořád to dopadlo lépe, než nějaké akční přehnané CGI atrakce, takže velká chvála i za vizualizaci. Je to prostě slabší bráška hlavních filmů. Mé hodnocení: 6/10 ()

flyer.nick 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné jak jsem čekal nebo jak se všude psalo. Vcelku příjemný seriál. Jen občas hodně utažené za vlasy, a paradoxně ne proto, že hledají nějaký poklad, ale to jak ho hledají, jako když se děti moc dívají na špionážní thrillery a pak si na ně hrají. Jen tady jim to překvapivě vychází. Dedukční schopnosti hlavní hrdinky taky občas nedávají smysl a dějou se náhodou než aby na něco opravdu přišla. Ajťačka s obyčejným laptopem umí mávnutím proutku věci, ve kterých jí FBI nesahá ani po kotníky a podobně. Ale když člověk vypne a nepřemýšlí nad tím, jaký to dává nesmysl tak se to hravě může řadit po bok ostatních filmů a seriálů o lovcích pokladů. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se objeví Riley (Justin Bartha) z filmové série, když mluví s Jess (Lisette Olivera), Tashou (Zuri Reed) a Liamem (Jake A. Walker). RIley se zmíní, že na novém případu s Benem pracují již 15 let, ale že nemůže prozradit víc, než fakt, že je zde 47 důvodů, proč by to mělo někoho zajímat. Tím odkazuje na stranu 47 z tajné knihy prezidentů z druhého filmu. (Riconbak)

Reklama

Reklama