Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) obětoval celý život hledání bájného pokladu řádu Templářů, za kterým se bezúspěšně honilo už šest generací jeho předků. Konečně našel potřebnou indícii k jeho nalezení. Bohužel o ní ví i jeho nesmiřitelný nepřítel (Sean Bean), který má na poklad také spadeno. A tak začíná ten pravý hon, ve kterém zvítězí ten, kdo poklad najde dřív a navíc rozšifruje správný klíč. Která strana nakonec zvítězí? A existuje poklad vůbec? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (671)

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Scénárista tohoto filmu nejspíše podstoupil lobotomii, jinak si nedokážu vysvětlit, že mohl napsat takovou kravinu. Hrdinové si při hledání pokladu vycucávají z prstu jedno vodítko za druhým a vždycky jim to vyjde ač je to úplně nepravděpodobné. Herci jsou ve svých rolích zoufalí. Diane Kruger jsem viděl teprve ve druhém filmu a musím říct, že na ni začínám být alergický a dostávám osypky. Kde proboha takové dřevo vyhrabali. Vrcholem všeho byla scéna se svázaným Jonem Voightem, který si popíjel brčkem colu. Ta scéna vystihovala celý film. Už vidím, jak DVD s tímhle filmem dostane každý návštěvník McDonaldu k hlavnímu menu. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Á jé tak copak nám produkce Walta Disneyho chtěla tímto dílem naservírovat? Pokud jejich jediným čistým úmyslem bylo zajistit příjemné „gaučové“ dejme tomu trávení dobrého oběda a ještě v plískanici Fajn!!! Super! Prima! Schvaluji všema deseti ale pokud ne-e a cíl je jiný,tak pokud má člověk špetku pudu sebezáchovy, zbytky selského rozumu a není fet, tak tohle je nestravitelné ani pro předpubescenta Nic proti nikomu a ničemu, ale tuhle klišé překombinovanou bezduchou slátaninu lze opravdu doporučit, navzdory hvězdnému hereckému (škatulkovému) obsazení a plnou relativně svižné hudby a střihu, s notnou dávkou odvahy jen jako TV či kulisu k jiným činnostem (třeba ke čtení či vysávání:-)) Ten film sice moc neurazí, ale nijak zvlášť nepobaví a už nenadchne už vůbec A Diane Kruger je krásná (opravdu???) a herečka k tomu (opravdu???). :-( ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

První polovina až nečekaně super (pokud okamžitě akceptujete béčkovost příběhu), ta druhá roztahovaná více než nohy thajské prostitutky, degradující poměrně zábavnou záhadologii na stupidní rodinnou sci-fi. Jak se mohl v tomhle scénáristickém mišmaši objevit bombarďák Harvey Keitel, to je mi záhadou, kterou by snad ani snaživý Nick Cage nerozluštil... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tuctový průměr po všech stránkách od scénáře, (který blbě a trapně vykrádá již tak tupý DaVinci Code), přes herce až po hudbu a režii. Není tu jediný originální nápad, ale i tak se na to pěkně dívá. Ovšak jak začnou závěrečné titulky, tak nevíte o čem to bylo. Nezanechává to žádný dojem. Prostě se vypaří z hlavy. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Po prevde čakal som od toho viac veď producentom je Buckhaimer, akčný film s Cageom a v USA prekonaná 100 mil. hranica. A ponúkli mi len putavý dobrodružný príbeh, zaujímavé dialógy (ktoré dnes vo väčšine komerčákoch nahradzuju vypeckované akčné scény) odrecitované príjemnými hercami, sem tam trošku napätia pri krádeži a hľadaní novej indície a veľmi decentnú réžiu s prehľadnými zábermi deja na plátne čo nie je až také zlé. Ano. Na začiatku ma tento film veľmi upútal, no na koniec to nestačilo. Tak 2 a 1/2*. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (22)

  • Hlavné trio zistí, že tieň Domu nezávislosti ukáže ďalšiu stopu v jeden konkrétny moment dňa. Tvorcovia však úplne zabudli na fakt, že v priebehu roku sa Slnko na oblohe posúva, a tak by ich tieň v nesprávny deň mohol ľahko zaviesť nesprávnym smerom. (Hodnotim)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

22.06.2014

Legendární producent Jerry Bruckheimer (Mizerové, Skála) už nedělá primárně pro studio Disney. Po několika finančních zklamáních (Princ z Persie, Čarodějův učeň, Osamělý jezdec) mu nebyla obnovena… (více)

Reklama

Reklama