Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Wow!Scénaristický a režisérský zdrogovaný epic fail!Takhle se dá nazvat Michaelovo prokletí.Nebudu zapírat,že ta nadpřirozená myšlenka a vůbec vysvětlení Myersovi existence na tomto světě,mě celkem slušně dostala a mrtě mě zaujala,jenže toby neměl bejt režisér tupé,retardované střevo a scénárista šílenej zhoubovanej feťák.Jestli slovo mysteriózní,lze k něčemu jednoznačně přirovnat,tak právě k 6tému Halloweenu.Děj není špatnej,jenže herci jsou neskutečně toporní,akce je minimum a je tu plno šílených řečí a dění,že se ve filmu naprosto zratíte a nevěříte,že někdo dokáže zabít tak skvělou myšlenku.Film je sice z roku 1995 ale vypadá spíš jako z roku 1965.Není to úplně špatné,jen hrozně divné,šílené a nedotažené.Škoda,Donald Pleasenc si zasloužil určitě milejší tečku za svým životem doktora Loomise. 35% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1978 natočil americký režisér John Carpenter film "Halloween". To bol začiatok slasher horrorovej série o vyčínaní neľudského vraha Michaela Myersa. Od vtedy sa vyprodukovalo mnoho pokračovaní. Niektoré boli lepšie, iné za moc nestáli. Diel s poradovým číslom šesť, s podtitulom "Prekliatie Michaela Myerse", sa veru moc nepodaril. Scenár v ktorom sú naivne zakomponované druidské mýty, thornov symbol, runy a pohanská sekta je vskutku hlúpy. No a ani samotný Michael Myers sa tu bohvie ako nepredviedol. Zabil iba štyri ženy a štyroch chlapov. Čakal som väčšie jatky. ** ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud nelze najít žádné schopné tvůrce, kteří by svedli vymyslet, napsat a natočit pokračování série Halloween aspoň v přibližné kvalitě prvních dvou dílů, vezmu tedy zavděk pokračováním v této formě, tedy ve formě roztomile lobotomizovaného blábolu. Konstelace hvězd v podobě keltské runy (sic!) "trn", která se občas o Halloweenu objevuje (sic!!), zapříčiňuje zjevování se Michaela Myerse - no není to sladké? K tomu trochu satanismu a je biják jedna báseň. V hlavní mužské roli totální ocas, který je ale tak hrozný, že je vlastně zábavný, v hlavní dětské roli jeden z nejodpornějších dětských herců kterého jsem v životě viděl (ta jeho otřesná tlama fakt stojí za vidění), a pozor - v hlavní ženské roli opravdu naprosto mimořádně luxusní zrzka! Za ní je také ta třetí hvězda. Ideální mozkovýplachový film při jídle či před spaním. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je výsměch pro celou rozrostlou sérii o Micheaelu Myersovi. Tajemný kult uctívající ďábla v podobě M.M., kluk který přežil jeho řádění jako malý...bože co tohle má společného s klasikou od Carpentera? Takovouhle slátaninu z absolutního odpadu zachrání pouze pár ( opakuji pouze pár ) solidních gore chvilek. Ale ten konec zapečetí rozhodně nejhorší díl se všech Halloweenů a rozhodně také jeden z těch opravdu dementních hororů celkově - Myersovi dávájí na prdel železnou tyčí, chudáček Michael křičí bolestí, sténa a svíjí se, poté se potácí k zemi a pomalu umírá - kurva cože???? Půl bodu a to opravdu s chlupem. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Srší takým lacným a chaotickým dojmom.Spracovanie a dej sú mdlé,nevýrazné a aj nelogickosť postav ma udivovala a prisprosté dialógy,hlavne v rádiu boli výživno pridrbané.A po hereckej stránke to tiež nebola žiadna sláva.Vraždy boli pod úroveň Majka Myersa,toto nebol jeho rukopis.Ešte aj postavy boli nesympatický lúzri.Príbeh sa snažil byť troška originálny ale to vôbec nevyšlo.A tie rušivé záblesky,čo boli dosť často vo filme ma vytáčali.Tu bol čistý masaker ale aj tak veľmi slabí diel série. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Jméno postavy paní Blankenship (Janice Knickrehm) je odkazem na Halloween III, v němž Ellie (Stacey Nelkin) říká svému otci, že má schůzku s Minnie Blankenship. (Stocki)
  • První film série produkovaný společností Dimension. (HellFire)

Reklama

Reklama