Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takhle nudnej horor jsem už dlouho neviděl. Zápletka je primitivní, i když to by ještě u hororu nevadilo, ale koukat se celou dobu na partu blbej puberťaček, který jsou zavřený v baráku a zabijí je nudnej záporák, to bylo fakt peklo. A vždycky jsem si správně tipnul, kdo zrovna zemře, což se mi často nestává. Prostě slabota ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

SPOILERy! Páčilo sa mi to po rokoch menej. Na remake prvého a jedného z najlepších slasherov vôbec je toto dosť málo, na druhú stranu, kto ma pozná vie, že Lacey Chabert, Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead v jednom slasheri, u mňa už z princípu na trojhviezdičkové guilty pleasure stačia. Najväčším problémom sa zdá byť, že hrajú všetky tri vedlajšie role a hlavný part dostala nezaujímavá blondína. Z dvd, mimo dvoch filmov o filme, za zmienku stojí US theatrical ending, ktorý končí napichnutím vraha na vianočný stromček, čo je teda o dosť lepšie, ako sme videli my v európskej verzii. Zaujímavejšia je aj alternatívna smrť Michelle T. Pozeral som všetky bonusy a nedočkal som sa; oni fakt nechali Winsteadku umrieť mimo záber. Pff. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slabý remake, který se svého staršího bratříčka moc nedrží a jde si ve vlastních šlépějích - což byla jeho zkáza. Tvůrci se rozhodli vytěžit co nejvíc a tak do hlavních rolí obsadili mladé hollywoodské krásky, které se v té době objevovali v teenagerských komediích a romantických filmech, ale do hororu se moc nehodí. Navíc se rozhodli uvést na scénu vrahy rovnou dva a to byl další kámen úrazu. Hlavně tedy Billyho sestra hermafrodit. Kýčovité scény s vytrhnutým okem možná na začátku vypadaly docela působivě, ale když už to samé bylo k vidění po páté začala z toho být otravná nuda. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Kýbeľ na grcanice som ti dala vedľa postele, šťastné spičené Vianoce.“ Príjemne priamočiara morbidita plus príjemná vianočná atmosféra rozľahlého domu plného upokojujúcich elektrických sviatočných výzdob. V teplej obývačke krb, v rádiu koledy a za oknami hustý sneh, proste ideálna kulisa pre krvavý horor, v ktorom voňajú mäsové koláčiky. K tomu atraktívne progesterónové a estrogénové herecké obsadenie. Ale aj scenár, ktorý sme už toľko krát videli (vrátane žánrových klišé a nelogického jednania postáv) a ktorý robí z ČIERNYCH VIANOC 2006 len ďalší povinný žánrový zárez do rukoväte. P.S. Jedná sa o remake snímky z roku 1974, ktorá je pokladaná za otca vyvražďovačiek (štyri roky pred Carpenterovým HALLOWEENOM). ()

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočne hlúpy film, ktorý je akoby výsmechom všetkým Slesherom s podobnou tématikou. Nemôžem sa pochváliť tým že som videl originál zo 70 rokov ale toto je naozaj dosť. Jediné čo si v tomto filme zaslúži aké také uznanie je kamera, ktorá naozaj má pár svetlejšých momentov, hlavne vo Flashbackových pasážach ale inak je to odporne strašne. Nedá sa ani povedať či je to nechutné aj keď som bol znechutený pretože je tu kopec vrážd a každá by mohla byť pekne natiahnutá keďže sa jedná o baby a hlavne také hlúpe. Čakal som nahánačky a stiesnenú atmosféru lenže každú z hrdiniek zabijú do desiatich sekúnd a všetko je strašne tmavé čiže na hovno. Dokonalá ukážka stupidity hlavných hrdinov a neschopnosť nič spraviť aj keď sa to dá normálne my chýba Mike Myers alebo Jason ktorý vedeli aspoň rozpumpovať krv v žilách. Toto je ako keby výsmech ich umeniu a snaženie sa o pochopenie vraha okej to beriem ale nech je to dokončené nie iba načrtnuté a aj tak je to zbytočné a smiešne. Glen morgan natočil film o ktorom som si myslel že ho úplne zabil scenár keď v tom v titulkoch čítam že pán Morgan napísal aj scenár, bravo Glen si fakt umelec. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Ke snímky byly natočeny 3 alternativní konce, které ale nebyly nikdy vydány. (Dlee)
  • Film měl původně jiný konec, ale po testovací projekci bylo rozhodnuto, že se musí přetočit. (Dlee)
  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama